reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

hmm.... Antek dostał wczoraj od dziadka na Mikołaja ..... dres:-)
hehe, widzę, że to dresikowa pandemia jest :eek::-D ja chyba nie będę oddrywać metek, będę miała prezenty dla róznych dzidziusiów na najbliższe 10 lat.. no bo na cholerę komu 15 dresów... zwłąszcza, że ja wolę ubierać dzieciaczki w spodenki na szelkach bo nie trzeba ich ciągle poprawiać i nie ściskają brzuszka...:tak:

reklama
ja teraz załuję, że nie ogłosiłam w rodzinie listy prezentów choinkowych dla Gai z możliwością łączenia się - czyli zrzutki na większą rzecz, np na taką matę. Bo już czuję, że pod choinkę dostanie kolejną porcję za dużych dresików :confused2: wiem, że to nieładnie i że prezent powinien cieszyć niezależnie od wszystkiego, ale z tymi dresikami to jakieś szaleńśtwo jest :eek: moja córka zostanie dresiarzem :cool2:
haha dobre
Ja rodzinie męża powiedziałam co che dla dzieci i kupili. Z moimi to ciężko w tym temacie ale przynajmniej na tamtych moge liczyć. Kupili Michasiowi mały odtwarzacz cd na kołysanki :-) i kojec. Kojec to nawet już mam w domu, bo stwierdzili, że nie będziemy go nosili w ta i z powrotem, bo ciężkki, a mały i tak nie kuma :-) a Kuba dostanie Duplo Zoo

Aga444 sliczna ta mata ktora dostalas. Szczerze mowiac to mi sie najbardziej z tych 3 podoba.

Dziewczyny od jakiego wieku dzieci sa zainteresowane takimi matami? bo zastanawiam sie czy mojego malca nie zaczac klasc rano na naszej macie jak ma 2 godzinki czuwania miedzy karmieniami?
dzięki:-):-) ja kładę małego od niedzieli na niej i chwilkę poleży ale nie za długo bo on woli na rączki-tatuś go nauczył:wściekła/y: a chusta mi jeszcze nie przyszła i zaraz będę miała takie bicepsy że ho ho:-):-)
a co do ciuszków to ja maluszka cały czas w pajacyki ubieram:) a ciuchów nakupowałam jak głupia i wcale z nich niekorzystam

dzięki:-):-) ja kładę małego od niedzieli na niej i chwilkę poleży ale nie za długo bo on woli na rączki-tatuś go nauczył:wściekła/y: a chusta mi jeszcze nie przyszła i zaraz będę miała takie bicepsy że ho ho:-):-)
a co do ciuszków to ja maluszka cały czas w pajacyki ubieram:) a ciuchów nakupowałam jak głupia i wcale z nich niekorzystam
ja normalnie z 1/10 uzywam :shocked2:chyba musze przestc prać to wtedy moze wszystkie użyję, bo tak uprane kłade na wierzch i biorę z wierzchu. Nawet nie pamiętam co mam.Tyle ze ja nie kupowałam, a wszystko praktycznie dostałam

hehe, widzę, że to dresikowa pandemia jest :eek::-D ja chyba nie będę oddrywać metek, będę miała prezenty dla róznych dzidziusiów na najbliższe 10 lat.. no bo na cholerę komu 15 dresów... zwłąszcza, że ja wolę ubierać dzieciaczki w spodenki na szelkach bo nie trzeba ich ciągle poprawiać i nie ściskają brzuszka...:tak:

u mnie maly tez dostal dresik :rofl2: na 80cm:cool: pomijam juz oczywiscie fakt ze jakis dziwny ten dresik..
a co do ciuszkow to ja tez polowy nie uzywam i tak sobie mysle ze chyba niedlugo zabiore sie za wystawienie ich na allegro...chyba ze wczesniej okaze sie ze ktoras ze znajomych jest w ciazy:rofl2:

a wiecie co? Ja się będąc w szpitalu obawiałam, ze jak wrócę to przez pierwsze dni goscie nie dadzą nam spokoju. Minał miesiac a odwiedziła nas tylko 1 kuzynka, a reszta zupełnie malego olała :-( trochę to przykre...

a wiecie co? Ja się będąc w szpitalu obawiałam, ze jak wrócę to przez pierwsze dni goscie nie dadzą nam spokoju. Minał miesiac a odwiedziła nas tylko 1 kuzynka, a reszta zupełnie malego olała :-( trochę to przykre...
Kilolek u nas tak samo.Jak byłam w ciąży juz pod koniec to pytań nie było końca kiedy urodzę bo wszyscy chcą Niunia zobaczyć.I też sobie mysle kurde pielgrzymki będą pewnie.A tak naparwdę odwiedziło mnie pare osób i to takich po których bym się nie spodziewała,ba nawet Niunio małe upominki dostał:szok:
Ale ja nikogo nie zmuszam i na siłę zapraszać nie będę:sorry:
Masz rację trochę przykre bo chcesz się pochwalić swoim skarbem wszystkim no ale...
Wszyscy są tacy zapracoani... to najczestsza wymówka hehe...brak czasu...

ja normalnie z 1/10 uzywam :shocked2:chyba musze przestc prać to wtedy moze wszystkie użyję, bo tak uprane kłade na wierzch i biorę z wierzchu. Nawet nie pamiętam co mam.Tyle ze ja nie kupowałam, a wszystko praktycznie dostałam

A ja juz nie mam co malej ubierac, bo na okraglo co ja przebiore, to uleje :confused2: i pralka chodzi dzien w dzien, a dzis juz jestem u mamy, bo nie mam gdzie juz wieszac w domu i musialam tu przywiezc dwie pralki prania :confused2:

reklama
A ja juz nie mam co malej ubierac, bo na okraglo co ja przebiore, to uleje :confused2: i pralka chodzi dzien w dzien, a dzis juz jestem u mamy, bo nie mam gdzie juz wieszac w domu i musialam tu przywiezc dwie pralki prania :confused2:
U mnie też pranie n okrągło:sorry:
Wczoraj dostałam paczkę ciuszków z przewagą nexta no boskie:-)
Dziś czekam na drugą paczuszkę hihi:-D

Do góry