reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

mam pytanie czy macie jakies do polecenia karuzele i maty edukacyjne ?
mi się podobają takie maty:NOWA MATA EDUKACYJNA RAINFOREST FISHER PRICE K4562 (830478445) - Aukcje internetowe Allegro
i taka:TINY LOVE MATA ZOO GIMNASTYKA DLA BOBASA GRATIS (813804885) - Aukcje internetowe Allegro
ale cena jest maaasakryczna jak dla mnie:wściekła/y: a dostałam taką: MATA EDUKACYJNA DUCK DREWEX W KAJASKLEP (836878562) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona nie ma może tylu pierdół no ale...:-):-):-):-)
a co do karuzeli to ja mam taką: ~~GrulaQ~~Karuzela misie pod parasolem CANPOL (844803862) - Aukcje internetowe Allegro z tym że ja ją mam jeszce po starszej córze ale jest ok!!! Kaśka ale ty sprawdź czy można do łóżeczka turystycznego przykręcić bo te karuzele z reguły są do drewnianych łóżeczek chyba że masz rurki płaskie w łóżeczku bo ja mam okrągłe no i ta karuzela taka krzywa:-(

reklama
mi się podobają takie maty:NOWA MATA EDUKACYJNA RAINFOREST FISHER PRICE K4562 (830478445) - Aukcje internetowe Allegro
i taka:TINY LOVE MATA ZOO GIMNASTYKA DLA BOBASA GRATIS (813804885) - Aukcje internetowe Allegro
ale cena jest maaasakryczna jak dla mnie:wściekła/y: a dostałam taką: MATA EDUKACYJNA DUCK DREWEX W KAJASKLEP (836878562) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona nie ma może tylu pierdół no ale...:-):-):-):-)
a co do karuzeli to ja mam taką: ~~GrulaQ~~Karuzela misie pod parasolem CANPOL (844803862) - Aukcje internetowe Allegro z tym że ja ją mam jeszce po starszej córze ale jest ok!!! Kaśka ale ty sprawdź czy można do łóżeczka turystycznego przykręcić bo te karuzele z reguły są do drewnianych łóżeczek chyba że masz rurki płaskie w łóżeczku bo ja mam okrągłe no i ta karuzela taka krzywa:-(
ta pierwsza mi sie bardzo podoba.Tylko droga okrutnie. Ale chyba zaczne kase zbierać. A tak w ogóle to bardzo lubię zabawki tiny love. bardzo fajne są. Nawet malutka a moze być bardzo rozwijająca.

Aga444 sliczna ta mata ktora dostalas. Szczerze mowiac to mi sie najbardziej z tych 3 podoba.

Dziewczyny od jakiego wieku dzieci sa zainteresowane takimi matami? bo zastanawiam sie czy mojego malca nie zaczac klasc rano na naszej macie jak ma 2 godzinki czuwania miedzy karmieniami?

Aga444 sliczna ta mata ktora dostalas. Szczerze mowiac to mi sie najbardziej z tych 3 podoba.

Dziewczyny od jakiego wieku dzieci sa zainteresowane takimi matami? bo zastanawiam sie czy mojego malca nie zaczac klasc rano na naszej macie jak ma 2 godzinki czuwania miedzy karmieniami?
ja wlasnie chce kupic na siweta dla synka bo zauwazylam ze teraz potrafi lezez i wpatrywac sie w jakies rzeczy wiec mysle ze zaciekawi go a klaudzia mozesz zaczac klasc moze mu sie spodoba :)

ja kladę ale tak z 5 minut sam wytrzymuje, nei więcej

Pewnie ze mozesz go klasc:tak: Mojej Asi na razie macham przed oczkami grzechotka i moge tak machac i machac a ona patrzy i slucha zaciekawiona :-)

ja teraz załuję, że nie ogłosiłam w rodzinie listy prezentów choinkowych dla Gai z możliwością łączenia się - czyli zrzutki na większą rzecz, np na taką matę. Bo już czuję, że pod choinkę dostanie kolejną porcję za dużych dresików :confused2: wiem, że to nieładnie i że prezent powinien cieszyć niezależnie od wszystkiego, ale z tymi dresikami to jakieś szaleńśtwo jest :eek: moja córka zostanie dresiarzem :cool2:

reklama
ja teraz załuję, że nie ogłosiłam w rodzinie listy prezentów choinkowych dla Gai z możliwością łączenia się - czyli zrzutki na większą rzecz, np na taką matę. Bo już czuję, że pod choinkę dostanie kolejną porcję za dużych dresików :confused2: wiem, że to nieładnie i że prezent powinien cieszyć niezależnie od wszystkiego, ale z tymi dresikami to jakieś szaleńśtwo jest :eek: moja córka zostanie dresiarzem :cool2:

hmm.... Antek dostał wczoraj od dziadka na Mikołaja ..... dres:-)

Do góry