reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
ja na poczatek mam pozyczony od kolezanki aventu ręczny. Jak okaże się nie wystarczający to wtedy elektryczny kupię. Bo co jak mój mały od razu będzie łyżka jadł??? )))
hmm żarty żartami ale u mnie właśnie tak było Zuzia nie wypiła ani grama z butelki
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
tak se ogladam allegro z nudow i sie zastanawiam nad takim czyms
ORGANIZER PLAYGRO NA TYLNE SIEDZENIE ochraniacz (762768105) - Aukcje internetowe Allegro
nie drogie a fajne ciekawe czy w praktyce przydatne
ORGANIZER PLAYGRO NA TYLNE SIEDZENIE ochraniacz (762768105) - Aukcje internetowe Allegro
dziubasek08
Fanka BB :)
fajny ten organizer, ale chyba dla starszych dzieciaczków, dla naszych maleństw cały taki zestaw w samochodzie chyba nie jest potrzebny, nie?tak se ogladam allegro z nudow i sie zastanawiam nad takim czyms
Kasiiula
fajny ten organizer, ale chyba dla starszych dzieciaczków, dla naszych maleństw cały taki zestaw w samochodzie chyba nie jest potrzebny, nie?
no sie zastanawiam bo jak w podrozy czy cos zawsze lepiej miec tak na wierzchu niz w torbie szukac
dziubasek08
w sumie tak! to jeszcze zależy jak dużo się jeżdzi samochodem, ale w sumie to małe pieniądze są więc można kupować )))
MONIA-AREK
Mi tez sie podoba ten organizer, ale faktycznie przy takim pół rocznym dzieciaczku moze sie przydac.
Kasiiula
u sumie to samochodem duzo nie mam zamiaru jezdzic narazie z malenstwem ale za taka cene warto zreszta ze z mojego miasta to przesylka free
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja dostałam taki organizer od kuzynki.... i faktycznie powiedziała mi że jak duzo jeżdzi sie autem to bardzo sie przydaje.... a ja wziełam bo jak daja trezba brać :-)
dokladnie... trzeba brac! ja od nikogo nie dostane ale tez kupie