reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

STANIK BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 85C biały+kolory (759361410) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłąm taki i ekstra zachecający to on może gfaktycznie nie jest hehehehhehehehe

aha ja narazie tylko jeden bo nie byłam pewna rozmiaru

Ja kupiłam 2 takie Biustonosz do karmienia BIAŁY I CZARNY 95DD 95E (736914941) - Aukcje internetowe Allegro
jeden czarny, drugi biały ale jakoś dziwnie po bokach miseczki odstają chociaż wcale nie za duże... może kwestia ułożenia się do piersi.. :sorry:

reklama
ja kupiłam ten zestawik;-);-)2 SZT Stanik 75C Bawełniany do karmienia za 27ZŁ (713843962) - Aukcje internetowe Allegro
i mam nadzieję że będę w nim krótko występować że normalny biustonosz też będzie dawał radę- o by:):):):)

Tez takie zakupilam, ale u nas normalnie w sklepie i troche wiecej kosztowaly 15zl za sztuke. Bylam z nich zawsze zadowolone, piersi dobrze podtrzymuja i przede wszystkim sa wygodne! Wchodza do nich przeciez jeszcze wkladki laktacyjne, a jak piers jest pelna mleka, to tak zle to nie wyglada ;-) A na jakies specjalne wyjscia, zakladalam normalny stanik, z odpinanymi ramiaczkami i tez sobie radzilam :tak:

Nie wiem czy była o tym mowa...
Kupujecie smoczek dla dzidziusia?? Ja na wszelki wypadek chcę ale nie wiem jaki:sorry:Byłam w sklepie i tyle tego jest , że zadnego nie kupiłam.No i nie wiem czy butelkę kupic czy nie a jak tak to jaką na początek:sorry:Pomóżcie...wszystko na ostatnią chwilę u mnie...

reklama
Jak karmiłam Emiśkę to też miałam problem ze stanikami:
1. strasznie brzydkei mi sie wydawały i nijakie
2. jakiekolwiek szwy od wewnątrz strasznie mnie uwierały i swędziała mocno skóra, bo piersi po porodzie mocno się uwrażliwiły.

Ostatecznie fajne staniki kupiłam w H&M , jeden czarny , drugi pomarańczowy z koronką itd. polecam

Do góry