reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja bym nie kupowala jezeli masz zamiar uzywac go tylko do auta... wsumie w zimie ten fotelik na stelazu moze nie byc az tak przydatny... co innego u mnie gdzie zimy praktycznie nie ma ale w polsce masakra... ;-)
dokladnie u Ciebie zimy nie ma a tu juz gdzie niegdzie snieg sypnal:-)
Ja właśnie zaczynam rozgladać się za laktatorami......... takze jeszcze w cenach tak dokładnie się nie orientuję,Narazie mam dylemat jaki wybrać, kurcze słyszałam że Avent jest dobry tylko, że jak soprawdziłam cenę......... :-/A ten laktator Tommee&Tippyy czy może któraś już sprawdziła?????
ja czytalam opinie o latatorach TT i aventu i wiecej bylo pozytywnych opini o tt..sama wczoraj taki zakupilam i czekam az przyjdzie:-)

reklama
Ja właśnie zaczynam rozgladać się za laktatorami......... takze jeszcze w cenach tak dokładnie się nie orientuję,Narazie mam dylemat jaki wybrać, kurcze słyszałam że Avent jest dobry tylko, że jak soprawdziłam cenę......... :-/A ten laktator Tommee&Tippyy czy może któraś już sprawdziła?????

ja aventu używałam 1,5 roku i teraz też będę. I myślałam, że kupię ręczny, tak jak miałąm poprzednio - 145 zł bodajze. Ale przez Was się dowiedziałam o tym ręczno-elektrycznym avencie, co się nauczy rytmu i siły ściągania ode mnie, no i teraz chce tylko taki. A on 330 zł :eek:

ja aventu używałam 1,5 roku i teraz też będę. I myślałam, że kupię ręczny, tak jak miałąm poprzednio - 145 zł bodajze. Ale przez Was się dowiedziałam o tym ręczno-elektrycznym avencie, co się nauczy rytmu i siły ściągania ode mnie, no i teraz chce tylko taki. A on 330 zł :eek:

no ja mam taki mozna se ustawic w 3 predkosciach badz samej

ja na poczatek mam pozyczony od kolezanki aventu ręczny. Jak okaże się nie wystarczający to wtedy elektryczny kupię. Bo co jak mój mały od razu będzie łyżka jadł??? :))))

ja na poczatek mam pozyczony od kolezanki aventu ręczny. Jak okaże się nie wystarczający to wtedy elektryczny kupię. Bo co jak mój mały od razu będzie łyżka jadł??? :))))
:-) a drugie danie nożem i widelcem, hihi :-D ja żałuję, że mój stary laktator oddałąm do ludzi, jak wszystko ...

Kasiula - za ile swój kupiłaś?

Haha Justi :-D

Ja własnie kupiłam na allegro ten tommee tippee laktator+WIĘCEJ AKCESORII nowe tani (773967591) - Aukcje internetowe Allegro

Gosia mi powiedziała, że w sklepie ciężko znaleźć tańszy niż 90 zł.

Kurcze fajny ten zestaw, mam nadzieję, że jeszcze będzie w ofercie, w takiej cenie, jak urodzę, bo sama nie wiem kupie fajny laktator a potem okaże się, że jakoś z karmieniem mi nie idzie, już sama nie wiem........... Aha karmić to ja jak najbardziej bym chciała, tylko co kumpela to ponoć z karmieniem miała problemy i kończyło się na butelce.........

Kurcze fajny ten zestaw, mam nadzieję, że jeszcze będzie w ofercie, w takiej cenie, jak urodzę, bo sama nie wiem kupie fajny laktator a potem okaże się, że jakoś z karmieniem mi nie idzie, już sama nie wiem........... Aha karmić to ja jak najbardziej bym chciała, tylko co kumpela to ponoć z karmieniem miała problemy i kończyło się na butelce.........

Ryzyk Fizyk :-)

Ja też chciałam żeby mąż kupił i mi dowiózł do szpitala dopiero jak okaże się potrzebny.
Ale po pierwsze przepłaciłby w sklepie, a po drugie pewnie jak w szpitalu by się okazało , że mi potrzebny JUZ TERAZ to zaczęłabym wyć, że go nie mam.
Taki już ze mnie typ rykolca :-D
Więc trudno-kupiłam na Allegro a czy się przyda nie wiem :-)

reklama
Ty to w ogóle po dwójce niczego nie powinnas już dokupować, a ty wyprawke od nowa szykujesz :)))) gdzie ci ludzie co im rzeczy pooddawałaś?

jakoś mi głupio się upominać, a sam jakoś nikt się nie domyślił.. zresztą większość rzeczy pewnie już kilka razy zmieniła użytkowników... ale teraz nie pooddaję, bo jak się znowu przydarzy, to wolę mieć.. do menopauzy będe trzymać :-)

Do góry