reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a jak wychodze z synkiem na dwór i jest pochmurnie to osiedle jest wymarłe, ani jednego dziecka! Dopiero jak ładne dni to wybiega cała chmara. Przez jesień aż do wiosny moznaby przypuszczac, ze tu wcale dzieci nie mieszkają, no może kilkoro, a latem nie mieszcza się na placach zabaw i wózek za wózkiem alejkami jedzie.

reklama
a jak wychodze z synkiem na dwór i jest pochmurnie to osiedle jest wymarłe, ani jednego dziecka! Dopiero jak ładne dni to wybiega cała chmara. Przez jesień aż do wiosny moznaby przypuszczac, ze tu wcale dzieci nie mieszkają, no może kilkoro, a latem nie mieszcza się na placach zabaw i wózek za wózkiem alejkami jedzie.

Kilolek zauwazylam to hehe :) Co kraj to obyczaj :-)

A mi udalo sie wylicytowac lozeczko po przystepnej cenie :-):-):-) Ale sie ciesze a teraz 150km drogi przedemna zeby je odebrac... Glupek ze mnie ale bzika na punkcie nowoczesnych rzeczy to przejelam po mamusi hehe :-):-)

A mi udalo sie wylicytowac lozeczko po przystepnej cenie :-):-):-) Ale sie ciesze a teraz 150km drogi przedemna zeby je odebrac... Glupek ze mnie ale bzika na punkcie nowoczesnych rzeczy to przejelam po mamusi hehe :-):-)

Ale to lozeczko naprawde ladnie sie reprezentuje:tak::-DTez bym sie cieszyla!
Ja zreszta ciesze sie nawet z drobiazgow-np typu malusie skarpetki:-D

tutaj dzieci ubieraja w miare przyzwoicie jedyne czego zrzumiec nie moge to jak dziecko klada do spania to na twarz nakrywaja kawalek materialu a dziecko sicaga to z twarzy a one znowu zakrywaja na takie cieplo to bym sie chyba udusila pod kawalkiem materialu na glowie :szok:

klaudzia fajne to lozeczko jest a jakie ma rozmiary?

SPÓDNICA JEANS CIĄŻOWA 5 KOLORÓW XL (644836865) - Aukcje internetowe Allegro

niuniasq :) jak dostaniesz spudniczke to daj znac mi bo mi sie rowniez ona podoba i juz ogaldalam ja kilka razy ale zastanawiam sie nad jakoscia i materiałem :)
Kaasiula właśnie dostałam przesyłkę materiał fajny bo nie jest gruby i dobry gatunkowo, żadna szmata i nie będzie się rozciągać. Pas przy spódnicy jest mięciutki i nad brzuszkiem jest gumeczka którą można wyjąć jeśli by ci przeszkadzała. Jestem w szoku że tak dobrze wykańczają za taką niską cenę. Myślałam że będe musiała uruchomić maszynę do szycia i poprawić, ale widzę że się naprawdę przyłożyli. Naprawdę warto, bo widziałam takie spódnice w sklepach ciążowych za 90 zł. Tylko jeśli się zdecydujesz to zmierz dokładnie obwód bioder bo ona w biodrach raczej się nie rozciągnie, jedynie w brzusiu :)) jestem zadowolona :)) z rybaczek też
Na dodatek poszłam dzisiaj na spacer i wróciłam z 3 bluzeczkami tunikami. Kupiłam w zwykłym sklepie i mam 3 zamiast w ciążowym jedną ::)))

tutaj dzieci ubieraja w miare przyzwoicie jedyne czego zrzumiec nie moge to jak dziecko klada do spania to na twarz nakrywaja kawalek materialu a dziecko sicaga to z twarzy a one znowu zakrywaja na takie cieplo to bym sie chyba udusila pod kawalkiem materialu na glowie :szok:

klaudzia fajne to lozeczko jest a jakie ma rozmiary?

Milencia niestety dosc duze ale mam na to warunki, wiec moglam sobie pozwolic, rama lozeczka to 147cm x 74cm a materacyk wchodzi 120cm x60cm ja mam taka wneke w pokoju dla dzidziusia w obecnym domowym saloniku fryzjerskim i tam wejdzie mi idealnie. A ty znalazlas juz jakies rozwiazanie? Pozdrawiam :-)

Milencia niestety dosc duze ale mam na to warunki, wiec moglam sobie pozwolic, rama lozeczka to 147cm x 74cm a materacyk wchodzi 120cm x60cm ja mam taka wneke w pokoju dla dzidziusia w obecnym domowym saloniku fryzjerskim i tam wejdzie mi idealnie. A ty znalazlas juz jakies rozwiazanie? Pozdrawiam :-)
o no to bardzo fajnie ci wyjdzie. ja jeszecze nie znalazlam zadnego rozwiazania. chyba poprzestawiam meble na rozne strony i zobacze ktora wersja jest lepsza wymierze i potem bede szukac lozeczka o podobnych rozmiarach. ale jedno jest pewne ze bedzie bardzo ciasno.

Milencia, ja bardzo często przestawiam meble i mam na to pewien sposób, zeby za duzo z nimi nie walczyć. Najpierw wszystkie sobie wymierzam i wymierzam dokładnie pokój. Na dużej kartce rysuje pokój (przyjmując np, że 1 kratka to 10cm) a na innej rysuję meble tzn prostokąty np tak samo przyjmując 1cmm=1 kratka i wycinam je. Potem sobie je dowolnie przestawiam na tym narysowanym pokoju i od razu wiem co się gdzie zmieści i co lepiej będzie wyglądać.
Bo jak zaczniesz walczyć z tą szafą raz w jedną raz w druga to padniesz

Milencia, ja bardzo często przestawiam meble i mam na to pewien sposób, zeby za duzo z nimi nie walczyć. Najpierw wszystkie sobie wymierzam i wymierzam dokładnie pokój. Na dużej kartce rysuje pokój (przyjmując np, że 1 kratka to 10cm) a na innej rysuję meble tzn prostokąty np tak samo przyjmując 1cmm=1 kratka i wycinam je. Potem sobie je dowolnie przestawiam na tym narysowanym pokoju i od razu wiem co się gdzie zmieści i co lepiej będzie wyglądać.
Bo jak zaczniesz walczyć z tą szafą raz w jedną raz w druga to padniesz

Dokladnie :tak:- sa tez programy darmowe do sciagniecia do aranżacji wnętrz, niektore naprawde swietne, mozna dopasowac meble wymiarowo i kolorystycznie i mozna potem wejsc do takiego pokoju wirtualnie;-)

reklama
wczoraj doszły do mnie pasy ciazowe :) jestem z nich zadowolona bo nalozylam spodnie swoje ktore juz na guzik nie zapinałam i zakryłam je elegancko pasem i nie było widac i nie bałam sie ze mi sie zsuna :) super :) jestem szczesliwa:)

Do góry