reklama
bosastopka
Fanka BB :)
Promocja na śpiworki w biedronce od dziś :-) Też zakupiłam (no, w sumie to mama mi zakupiła) jeden. Ten żółciutki z żabka :-)
bosastopka
Aza, śpiworek widać tutaj na dole :-) Oferta Tygodniowa
A później mają jeszcze być kombinezony, ale to już chyba po 20.10.
A później mają jeszcze być kombinezony, ale to już chyba po 20.10.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ale ono zostało w tym błocie?
rozglądam się ciągle za fotelikiem, i jakos sie uparłam na maxi cosi cabrio fix.. ale są też maxi cosi city, trochę tańszenie wiecie, czym się różnią? czy jest sens upierać się przy tym cabrio fix??
Iza te city w porownaniu do cosi to podobno tragedia....
1.Przede wszystkim testy bezpieczeństwa Cabrio Fix są o niebo lepsze niż City.
2.Sama konstrukcja Cabrio fotelika jest oparta na nowszej technologii. Jest głębszy, szerszy, tapicerka uszyta z lepszych jakościowo materiałów.
3. Cabrio fix ma możliwość montowania z bazą, City niestety takie możliwości nie ma.
no i cabrio fix predzej sprzedasz niz city jak juz maluch z niego wyrosnie.

bosastopka
O i jeszcze: Trzymaj fason
Proszę bardzo:-)
Oferta Tygodniowa
ja kupiłam właśnie ten z sarenką, moja Dzidzia nie ujawniła nam płci,niebieskiego już mam nadmiar, a z różowym nie chciałam ryzykować;-)
Oferta Tygodniowa
ja kupiłam właśnie ten z sarenką, moja Dzidzia nie ujawniła nam płci,niebieskiego już mam nadmiar, a z różowym nie chciałam ryzykować;-)
Ostatnia edycja:
Iza te city w porownaniu do cosi to podobno tragedia....
1.Przede wszystkim testy bezpieczeństwa Cabrio Fix są o niebo lepsze niż City.
2.Sama konstrukcja Cabrio fotelika jest oparta na nowszej technologii. Jest głębszy, szerszy, tapicerka uszyta z lepszych jakościowo materiałów.
3. Cabrio fix ma możliwość montowania z bazą, City niestety takie możliwości nie ma.
no i cabrio fix predzej sprzedasz niz city jak juz maluch z niego wyrosnie.![]()
dzięki

reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a mi przyszło dzis łózeczko
tylko ze do teściowej na adres czekam na mojego mężusia az przywiezie juz doczekac sie nie moge