reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja tez nosze wszystkie swoje stringi koronkowe sprzed ciaży :-)szkoda tylko ze o stanikach moge zapomnieć :-( a wczesniej nosilam tylko komplety...
swoja droga wczoraj uzupelnilam swoja garderobe o wielkie babcine bokserki zeby miec co po porodzie na siebie zalozyc bo stringi chyba moga sie nie sprawdzic :-D

reklama
ja to mam kosmicznie wielkie podkłady ale mam tylko 2 opakowania po 10szt
i nie zamierzam kupować więcej... później będę używać normalnych tych wielkich podpasek na noc;-)

a nie mają kleju pewnie dlatego żeby się ich szybvciej i bez problemu pozbyć...:-D

swoja droga wczoraj uzupelnilam swoja garderobe o wielkie babcine bokserki zeby miec co po porodzie na siebie zalozyc bo stringi chyba moga sie nie sprawdzic :-D

bokserki, czyli że mają luźne nogawki? :eek: zastanów się jeszcze... :cool2:

tylko w szoku jestem ze nie maja kleju :|

i skrzydełek :-) nie mają kleju, bo z reguły nosi się je bez majtek, albo w tych siatkowych gaciach poporodowych, i na ogół nosi się je na leżąco, a nie na aerobik.. no to po co klej :eek:

a jak ja wstac musze? reka trzymac? :| o boze ...

haha, ja na porodówce jak gejsza chodziłam.. nie tylko ja zresztą :-) podkłąd trzyma się udami :cool2: majtek się nie zakłąda, bo one utrudniają wietrzenie rany. jak jesteś bez majtek, to za każdym razem jak się kładziesz, możesz bez przygpotowania się wietrzyć :-p Po moim pietrwszym porodzie polożna chodziła i sprawdzała, czy każda na pewno bez majtek...

hhahah no nieźle....
to co... mówisz że nosisz luźne gaciory zwane bokserkami:-p;-) hiiiii
ale dla mnie i tak najlepsze są figi:cool2:

nie no, ja mam takie obcisłe bokserki, tylko zapomnialam że to też bokserki.... codziennie na mężu widuje te luźne, a że ciąża ogranicza mój intelekt, to i nie skojarzyłam.... :eek: W Twoim poście widze małą zemstę za mój zachwyt nad spotkaniem Twoim i MaryMary :-D:-D:-D

reklama
Do góry