ja już na okres ciąży zrezygnowałam, bo gdzieś czytałam że lepiej nie używać bo można się szybciej infekcji nabawić ) ale skoro ty nosisz i nic nie miałaś to chyba przesąd. Chociaz ja przy moich upławach to raczej i tak bym nie mogła )co więcej - te na noc mieszczą się w majtkach, a te bella baby nie bardzo. :-)
hmm.. jak ja sobie dam radę bez stringow tyle czasu...
reklama
katrenki
Fanka BB :)
ja juz od polowy ciazy zrezygnowalam ze srtingow i chodze w gaciorach....
wygodniej. chociaz wczesniej ich nie znosilam....
podpasek mam narazie jedna paczke takich wlasnie mega wielkich wkladow i 2 najwiekszych allways jakie byly bo wydaje mi sie, ze za kazdego leci inaczej i pomyslalam ze zobacze jak sie sprawy beda mialy i dokupie odpowiedni rozmiar....
podpasek mam narazie jedna paczke takich wlasnie mega wielkich wkladow i 2 najwiekszych allways jakie byly bo wydaje mi sie, ze za kazdego leci inaczej i pomyslalam ze zobacze jak sie sprawy beda mialy i dokupie odpowiedni rozmiar....
....
ja nie rezygnuję, bo w stringach nie zauważam zupelnie jak mi tyłek rośnie :-) a po gaciorach pewnie bym poznała
D
dziunka24.
Gość
ja nie rezygnuję, bo w stringach nie zauważam zupelnie jak mi tyłek rośnie :-) a po gaciorach pewnie bym poznała
Haha to fakt Ja nosze teraz wielkie, takie babcine ale z braku laku i stringi sie czasem zalozy i to jest rewelacyjne uczucie, jak w zwykle majtki sie nie miescisz, a w stringi zawsze
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja noszę figi z koronkami i wogóle... hahah
albo stringi..
ale te z grubszymi paskami z boku... bo te na cienkich paseczkach to mi się wżynały w boczki
albo stringi..
ale te z grubszymi paskami z boku... bo te na cienkich paseczkach to mi się wżynały w boczki
D
dziunka24.
Gość
a ja się mieszczę we wszystkie majtki z przed ciąży... nawet takie koronkowe z kompletu tylko biustonosz niestety za mały (
szczesciara
D
dziunka24.
Gość
ostatnio tylko troszkę się podwijają pod brzuszkiem bo całkiem nie dam ray naciągnąć ) za nisko brzuszek )
dlatego ja mam babcine, ale z takim niskim stanem
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja sie zastanawiam nad przybornikiem na lozeczko bo bede miala tylko komode dla dziecka i mysle ze przybornik na lozeczku kolo przewijaka ułatwi mi chociazby przewijanie malucha bo bede miala pod reka wszytsko macie swoje typy? mi sie podoba taki odrazu na pampersy tylko szkoda ze koloru nie ma do łozeczka pasujacego
==PRZYBORNIK Z TORBA NA PIELUCHY ===TYLKO U NAS ! (750848498) - Aukcje internetowe Allegro
co podkladow poporodowych dostalam paczke od kolezanki bo jej zostala i dokupic chce 4 opakowania i jak cos maz dowiezie zeby nie ciagac wsyztskiego do szpitala bo duzo miejsca zajmuje a bede miala o takie podobno o wiele lepsze
PODKŁADY ginekologiczne BELLA 10 szt. DUŻE !!! (753847445) - Aukcje internetowe Allegro
tylko w szoku jestem ze nie maja kleju :| eh
nad rozkiem tez sie zastanawiam ale nie wiem kurcze ... a jak juz to tylko usztywniane ...
ja tak samo mialam tylko stringi i w normlanych nie umialam chodzic a teraz.... odwrotnie tylko pełne hehhe a stringi w szufladzie se leza
==PRZYBORNIK Z TORBA NA PIELUCHY ===TYLKO U NAS ! (750848498) - Aukcje internetowe Allegro
co podkladow poporodowych dostalam paczke od kolezanki bo jej zostala i dokupic chce 4 opakowania i jak cos maz dowiezie zeby nie ciagac wsyztskiego do szpitala bo duzo miejsca zajmuje a bede miala o takie podobno o wiele lepsze
PODKŁADY ginekologiczne BELLA 10 szt. DUŻE !!! (753847445) - Aukcje internetowe Allegro
tylko w szoku jestem ze nie maja kleju :| eh
nad rozkiem tez sie zastanawiam ale nie wiem kurcze ... a jak juz to tylko usztywniane ...
ja tak samo mialam tylko stringi i w normlanych nie umialam chodzic a teraz.... odwrotnie tylko pełne hehhe a stringi w szufladzie se leza