reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A propo ubranek ciążowych. W Warszawie jest fajny sklep( pewnie w innych miastach tez) C&A
Kupiłam tam fajne rybaczki jeansowe ciążowe, kosztują 99zł.W ogole mają fajny dział dziecięcy i można kupić coś dla bobasów ceny przystępne, dużo promocji.
Jak moj męzulek zrobi fotkę tych spodni to wstawię.Polecam są napawdę wygodne, a no i 99 zł nie uważam, że nie dużo bo ciuchy ogolnie dla mam są potwornie drogie:no:

Moja mam dzis kupiła dla maleństwa super mięciutki i milusi kocyk. W lidlu. Widziałam na ulotce, niedrogi był, jakos tak nieco ponad 20 zł. a naprawde jest super. Sporawy nawet 75x100cm, dwustronny - po jednej polarek, a po drugiej cos jak cienki welurek, z trochę dłuższym włoskiem i naprawdę super przyjemny. Mój synek go zaanektował. Włóczył za sobą po całym mieszkaniu i miział się nim po pysiu. Nawet obiad musiał z nim jeść :-)

Śliczne te rzeczy, aj również kupuje głównie na allegro lub w sklepie wspomnianym przez Cleo C&A, naprawde fajne i niedrogie ciuchy można tam kupic. Ja sporo ubrań ciążowych mam jeszcze sprzed trzech lat, ale zawsze coś trzeba dokupi :)

Ja w Lidlu kupilam wczoraj biustonosz do karmienia i jest super jakość. Poprzednio kupilam takie tanie za 15 zł to co sie z nimi zrobilo po praniu to szok!!! A ten naprawde wyglada na solidny, jest mieciutki, bardzo mi sie podoba, a kosztował 19 zł

Kikolek - kocyk tez ogladalam i bardzo mi sie podobał:tak: ale ja mam duzo po córci kocykow zupelnie niezniszczonych, takze nie ma co nowych kupowac.

Zastanawiam sie jeszcze nad poduszką do karmienia, po przy córce bardzo mi czegos takiego brakowało, a na zwyklej nie wygodnie mi bylo

I jeszcze a propo łozeczek turystycznych, to czy ktos sie orientuje czy mozna bedzie na nim zamontowac karuzele Fiszer Price, bo takiej co jak mam Canpol Babies widze ze chyba nie byloby takiej mozliwosci, ciekawe jak z tą:baffled:

musze pójśc zobaczyć te staniki. Byle jakich (takich np do spania) to mam kilka starych. Teraz by się przydało coś porządnego. Ale z tym poczekam az mi sie laktacja unormuje, bo nie wiadomo jaki rozmiar będę miała. Tylko na poczatek do szpitala musze coś kupić.

I jeszcze a propo łozeczek turystycznych, to czy ktos sie orientuje czy mozna bedzie na nim zamontowac karuzele Fiszer Price, bo takiej co jak mam Canpol Babies widze ze chyba nie byloby takiej mozliwosci, ciekawe jak z tą:baffled:

wydaje mi sie ze kazda karuzele sie da moja siostrta tez ma nei wiem czy z fisher price ale normalnie zaczepiona bo one z góry maja barterke taka stabilna i do tego chyba sie zaczepia ;]

Ewelia, osobiście nie widziałam karuzelki Fisher Price ale na jednej z aukcji Pan sprzedawał taką karuzelę i zanaczał, że ma uchwyt dzięki któremu można je zamocować na łóżeczko turystyczne. Mówiąc szczerze to ten uchwyt wyglądał na taka samoróbke ale Pan pisał, że przy fabrycznych uchwytach montaż na łóżeczko turystyczne jest niemożliwy. Ja też chce kupić łóżeczko turystyczne oraz karuzelkę Fisher Price, tylko chcę ją jakoś w miare tanią znaleźć żeby w razie co nie żałować. A może uda się coś mojemu meżowi wymysleć aby ją zainstalować :) Zobaczymy...

canpolu niestety przyczepia się do szczebelków. Ale nawet jak planujecie normalne łóżeczka to nie polecam tych karuzel bo niszczą łóżeczko i mało delikatne dźwięki te pozytywki wydają

reklama
a widziałyście, że niektóre łóżeczka turystyczne mają w komplecie karuzelę?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry