Royankka ja w swiom chicco mialam grubszy materac niz 1cm a poza tym wsadzalam tak zwykly materac z lozeczka tradycyjnego zeby dobrze sie spalo malej:-)Lozeczko ladne, ale ciekawe jak te lozeczka sie sprawdza. My dostalismy od tesciow takie proste lozeczko-kojec turystyczne, bez kolek i regolowanych wysokosci, ale te rurki co podtrzymuja dno sa okropne. Po rozlozeniu i wlozeniu oryginalnego materacyka(twardego), cienkiego na ok 1cm grubosci, caly czas czuc pod spodem stelaz. Nawet jak wlozylam kolderke. Na fotce widze, ze to lozeczko sliczne tez ma identyczne rurki...Przed kupnem radzilabym sprawdzic w jakims sklepie, czy po rozlozeniu nie czuc rurek-w koncu Wasze malenstwa maja spedzic tam duuuzo czasu.
Monia super to lozeczko i na dlugo starczy:-)ALAN -łóżeczko 140x70 SUPER CENA!!! (646609450) - Aukcje internetowe Allegro
Ja myślałam o czyms takim, ale na allegro i tak nie znalazłam takiego idealnie jak bym chciała, ale to jest bliskie. Jeśli materac bedzie dobrej jakosci, to dlugo posluzy.
A ja wlasnie licytuje na Ebayu takie lozeczko. Ogolnie lubie bardzo nowoczesny styl a lozeczko jest bardzo latwe do poskladania bo nie potrzeba zadnych srubek itd. tylko nasuwa sie wszystkie czesci na siebie. Pomimo to jest bardzo stabilne :-) Mam nadzieje ze uda mi sie go tanio wylicytowac.
Klaudia a daj linka na ebayu do tego lozeczka:-)sliczne jest:-)