reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Laparada- rzeczy sliczne!!! Gdyby to byla moja pierwsza ciaza to i a bym sie skusila i wiecej w siebie zainwestowala, ale tak to mi szkoda...Bo juz drugi raz nie zaloze tych cacek. Ale bedziesz w nich slicznie wygladac!

no ja planuję za rok drugiego dzidziusia zmontować ;-) tak od razu wydaje mi się najlepiej, nie tylko dla mnie, ale i dla dzieci. niewielki odstęp czasu między rodzęństwem to kłopot tylko na początku, później sama radość!
oraz, te dwie pierwsze tuniczki są takie, że można je nosić i nie będąc w ciąży, bo mają lejący się materiał ;-)

Leparda ty to jestes odwazna :) ja takich krotkich rzeczy nie mam odwagi nosic :) a co dopiero teraz jak mi tu i uwdzie przybywa :) slicznie wygladaja dla mnie jak u kogos... ja wole luzuuuuzne :)))) podziwiam

e-tam... :-p zawsze mi się podobały kobiety w ciąży, więc sobie teraz pofolguję. plus oczywiście będę nosiła do tego leginsy ;-)

reklama
no ja planuję za rok drugiego dzidziusia zmontować ;-) tak od razu wydaje mi się najlepiej, nie tylko dla mnie, ale i dla dzieci. niewielki odstęp czasu między rodzęństwem to kłopot tylko na początku, później sama radość!

Tez tak planowalam, tylko, ze gdy bylam w pierwszej ciazy nie pracowalam, i stwierdzilam, ze szybko urodze drugiego szkraba i zaczne szukac pracy, ale jak moj maly mial 8miesiecy stwierdzilam, ze jednak najpierw znajde prace(bo marzylo nam sie nasze wlasne mieszkanko, a z drugim dzieckiem nie byloby szans na kredyt)a potem zaraz zmajstrujemy smyka. Ale zycie inaczej pokazalo. Jak poszlam do pracy to stwierdzilam, ze musze troche popracowac, potem ten kredyt, potem myslalam aby sie wstrzymac bo moze "kiedys" awansuje, itd, a czas lecial. No i moj M sie wkurzyl i wzial sie do dziela;-), a i tak fajnie sie poukladalo, ze wlasciwie niespodziewajac sie awansowalam, a za miesiac juz widzialam II kreseczki na tescie:tak::-DNo, ale roznica miedz moimi smykami bedzie 3 lata, a nie 1.5-2lata tak jak kiedys planowalam...:-(

a co to za różnica? rok? daj spokój :)) tyle co nic!

ja chciałabym mieć 2 dzieci w niewielkich odstępach, ale też biorę poprawkę na życie. mogę mieć bardzo bolesny poród, z komplikacjami, czy moje dziecię pierwszę może być nie do zniesienia, tak bardzo, że odechce mi się pierwszego :-p

życie...

ja właśnie robiłam zakupy ciuszków na allegro, bo sobie uświadomiłam że pasuje mieć jakiś szlafrok do szpitala, koszulę ciążową do karmienia, kapcie. Biustonosz też sobie kupiłam taki zwykły bawełniany, rybaczki i spódnicę oraz pareo na plaże... a jeszcze przydałyby się ze 2 bluzki :)) mój M już zrobił przelewy z zakupki ze swojego konta... kochany :)) dzisiaj mnie rozpieszcza z okazji dnia matki :))

pochwal sie zakupami :)

Gie-oska byłam ww Askocie , ale narazie na Sztabowej.
Zwróciłam uwage na wózek Implast Bolder 4.
Czy ktoś coś wie na jego temat ?

Na dniach wybiorę się na św. Jerzego zobaczyć Jedo Bartatinę na żywo i na Braniborską obejrzec X-Landery.

niunins-piekne te rzeczy :)
nad ta koszulka nocna tez sie zastanawiam:)
Pewnie zmalpuje od Ciebie i sprawie sobie i koszulke, szlafrok i kapcie. Szlafrok mam, ale za duzy-prezent od tesciowej-kupila mi przed pierwsza ciaza z mysla, ze przyda sie jak bede w ciazy, ale i tak za duzy byl!!! I troszke za gruby, zastanawiam sie nad cieniutkim.

reklama
Kololek jak masz taki sam nick na allegro to zamoawialysmy u tej samej osoby :) chcialam Wam pokazac co zamowilam ale ze nie jestem zarejestrowana to do archiwum sie dostane jak komentarz wystawi :) Ogolenie jestem zadowolona - choc w biuscie ta S/M moglo byc wieksze bo jak za duzo przytyje to tez sie nie zmieszcze :))) ale ogolnie super Informacje o Użytkowniku fabricca - Aukcje internetowe Allegro
tak, kupowąłam sukienke i spódnice. Wklejałam linka. Spódnica bardzo fajna, ale sukienka strasznie prześwituje, ale nosze ją do rybaczek i jest nieźle.

to pareo mi sie bardzo podoba

Do góry