ja właśnie robiłam zakupy ciuszków na allegro, bo sobie uświadomiłam że pasuje mieć jakiś szlafrok do szpitala, koszulę ciążową do karmienia, kapcie. Biustonosz też sobie kupiłam taki zwykły bawełniany, rybaczki i spódnicę oraz pareo na plaże... a jeszcze przydałyby się ze 2 bluzki ) mój M już zrobił przelewy z zakupki ze swojego konta... kochany ) dzisiaj mnie rozpieszcza z okazji dnia matki )
reklama
laparada
Fanka BB :)
o nie! nie pozwalam na takie niedobre myślenie!!! dla pocieszenia, na pewno przyznasz mi rację, żadna z nas (przepraszam Was wszystkie najmocniej) nie wygląda teraz jak osa, co nie oznacza, że nie jesteśmy sexy!generalnie, jak to jjuz napisałam i upubliczniałam to doszłam do wniosku, ze wieloryby nie powinny nosić kostiumów kąpielowych...
na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że to hormony w ciąży i po porodzie, a przed 1 ciążą nosiłam S.
każda z nas ma teraz oooogromny biust, fałdki na brzuszku, fałdki na plecach (te mnie osobiście najmniej się podobają)... ale mamy też i dzidzie w brzuszkach
kochana nic się nie martw! calzedonia ma i duże rozmiary. moja mamusia właśnie jak rzuciła palenie to bardzo przytyła. co prawda nie nosi 2-częściowych, ale w calzedonii coś dla siebie znalazła...
no ale na allegro będzie ciężko znaleźć większy rozmiar.
hmmm.... co tu zrobić...
katarzyna1983
Kololek jak masz taki sam nick na allegro to zamoawialysmy u tej samej osoby chcialam Wam pokazac co zamowilam ale ze nie jestem zarejestrowana to do archiwum sie dostane jak komentarz wystawi Ogolenie jestem zadowolona - choc w biuscie ta S/M moglo byc wieksze bo jak za duzo przytyje to tez sie nie zmieszcze )) ale ogolnie super Informacje o Użytkowniku fabricca - Aukcje internetowe Allegro
Fakt podobny ten wozek do buzza ale wazy 20kg szok wiec jak dla mnie odpoada przez wage!!dla tych którym podobają sie Quinny buzz zobaczcie ten jest podobny a o wiele tańszy... )
Wózek Implast Clipper 3 2009 (spac+gond) kurier gratis - 1539.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Kololek jak masz taki sam nick na allegro to zamoawialysmy u tej samej osoby chcialam Wam pokazac co zamowilam ale ze nie jestem zarejestrowana to do archiwum sie dostane jak komentarz wystawi Ogolenie jestem zadowolona - choc w biuscie ta S/M moglo byc wieksze bo jak za duzo przytyje to tez sie nie zmieszcze )) ale ogolnie super Informacje o Użytkowniku fabricca - Aukcje internetowe Allegro
ja kupowalam troche ubran od tej babeczki i jestem bardzo zadowolona:-)
Niunians sliczny tez wozeczek. Wyglada dokladnie jak quinny :-):-) ciekawe czy jakosciowo bedzie choc troszke lepszy od quinny bo jakos buzza to poprostu masakra!
KLAUDZIA to Ty juz odpuscilas zakup buzza??
laparada
te rzeczy są słodziutkie
to i ja się pochwalę
>LOLA<MAMA LICIOUS FLIKKA M NEW! GRATIS! (640331035) - Aukcje internetowe Allegro
>LOLA<MAMA LICIOUS FELINA M NEW! GRATIS! (638474320) - Aukcje internetowe Allegro
sukienka ciążowa MOTHERHOOD maternity, 38/40 (640792196) - Aukcje internetowe Allegro
oto moje zakupki
to i ja się pochwalę
>LOLA<MAMA LICIOUS FLIKKA M NEW! GRATIS! (640331035) - Aukcje internetowe Allegro
>LOLA<MAMA LICIOUS FELINA M NEW! GRATIS! (638474320) - Aukcje internetowe Allegro
sukienka ciążowa MOTHERHOOD maternity, 38/40 (640792196) - Aukcje internetowe Allegro
oto moje zakupki
te rzeczy są słodziutkie
to i ja się pochwalę
oto moje zakupki
Fajne ciuszki:-)
R
rouż
Gość
Laparada- rzeczy sliczne!!! Gdyby to byla moja pierwsza ciaza to i a bym sie skusila i wiecej w siebie zainwestowala, ale tak to mi szkoda...Bo juz drugi raz nie zaloze tych cacek. Ale bedziesz w nich slicznie wygladac!
reklama
katarzyna1983
Leparda ty to jestes odwazna ja takich krotkich rzeczy nie mam odwagi nosic a co dopiero teraz jak mi tu i uwdzie przybywa slicznie wygladaja dla mnie jak u kogos... ja wole luzuuuuzne ))) podziwiam