reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja właśnie robiłam zakupy ciuszków na allegro, bo sobie uświadomiłam że pasuje mieć jakiś szlafrok do szpitala, koszulę ciążową do karmienia, kapcie. Biustonosz też sobie kupiłam taki zwykły bawełniany, rybaczki i spódnicę oraz pareo na plaże... a jeszcze przydałyby się ze 2 bluzki :)) mój M już zrobił przelewy z zakupki ze swojego konta... kochany :)) dzisiaj mnie rozpieszcza z okazji dnia matki :))

reklama
Mój synek wręczył mi dziś piekne drobne różyczki w doniczce, tylko tak mu się podobały, ze za nic nie chciał ich oddać. Zabrał je na nasze łóżko i tam sie nimi zachwycał, w związku z czym mam cała pościel w ziemi :-)

generalnie, jak to jjuz napisałam i upubliczniałam to doszłam do wniosku, ze wieloryby nie powinny nosić kostiumów kąpielowych...
na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że to hormony w ciąży i po porodzie, a przed 1 ciążą nosiłam S.
o nie! nie pozwalam na takie niedobre myślenie!!! dla pocieszenia, na pewno przyznasz mi rację, żadna z nas (przepraszam Was wszystkie najmocniej) nie wygląda teraz jak osa, co nie oznacza, że nie jesteśmy sexy!
każda z nas ma teraz oooogromny biust, fałdki na brzuszku, fałdki na plecach (te mnie osobiście najmniej się podobają)... ale mamy też i dzidzie w brzuszkach :-D

kochana nic się nie martw! calzedonia ma i duże rozmiary. moja mamusia właśnie jak rzuciła palenie to bardzo przytyła. co prawda nie nosi 2-częściowych, ale w calzedonii coś dla siebie znalazła...
no ale na allegro będzie ciężko znaleźć większy rozmiar.
hmmm.... co tu zrobić...

Fakt podobny ten wozek do buzza ale wazy 20kg szok:szok::szok::szok: wiec jak dla mnie odpoada przez wage!!

Kololek jak masz taki sam nick na allegro to zamoawialysmy u tej samej osoby :) chcialam Wam pokazac co zamowilam ale ze nie jestem zarejestrowana to do archiwum sie dostane jak komentarz wystawi :) Ogolenie jestem zadowolona - choc w biuscie ta S/M moglo byc wieksze bo jak za duzo przytyje to tez sie nie zmieszcze :))) ale ogolnie super Informacje o Użytkowniku fabricca - Aukcje internetowe Allegro

ja kupowalam troche ubran od tej babeczki i jestem bardzo zadowolona:-)

Laparada- rzeczy sliczne!!! Gdyby to byla moja pierwsza ciaza to i a bym sie skusila i wiecej w siebie zainwestowala, ale tak to mi szkoda...Bo juz drugi raz nie zaloze tych cacek. Ale bedziesz w nich slicznie wygladac!

reklama
Leparda ty to jestes odwazna :) ja takich krotkich rzeczy nie mam odwagi nosic :) a co dopiero teraz jak mi tu i uwdzie przybywa :) slicznie wygladaja dla mnie jak u kogos... ja wole luzuuuuzne :)))) podziwiam

Do góry