reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Wlasnie wylicytowalam na allegro kombinezonik z flauszu z Quelle, na ktory bardzo chorowalam. Miala mi go kupic ciocia, ale przemyslama i stwierdzilam ze szkoda kasy na kombinezon, w ktorym dziecko pochodzi krotko(bo rozmiar 62 i 74mam). Nowy kosztuje 119zl, ja z przesylka zaplacilam 40zl. A cioci powiem aby kupila komplet poscieli na ktory choruje i rozki-wszystko bedzie w cenie kombinezonu a posluzy znacznie dlozej, bo nie 2-3tyg, tylko 2-3lata :)

A kombinezon kupilam taki:

no jak to nie koleżanko:-p
a ten?? hehe
chodzi mi właśnie o takie... Ty masz akurat w misia.....:-D
tylko nie wiem jaki rozmiar byłoby najlepiej kupić....

reklama
no widzisz czasem wystarczy poszperac na internecie :)

a ja lece robic kawe z lodami mniamku :)
och ale to szperanie zajęlo mi ze 2 tygodnie, ale nie powiem, opłacilo się. W dodatku kasę nna wózeek dostałam i zostalo 200zł reszty, chciałam oddać teściowi ale mąż powiedzial żebym nie oddawala tylko kupiła starszemu rowerek, bo własnie się popsuł. A dziadek i tak będzie zadowolony :-)

A ja dzis zahaczylam o 2 lumpeksiki i w zeszylym tygodniu o jeden i oto moje zdobycze
Na fot 1 koszulka i spodnie. Spodnie H&M. Calosc 2zl:-D
Na fot 2 i 3 ochraniacz na lozeczko-zaglowek(55cm i bok 120cm)
Na fot 4 baldachim(zlozony na pol) . Fot 2,3i 4 koszt 5zl:-D
Na fot 5 2 body i pajacyk NEXT, koszt 3.80:-D

Zastanawialam sie, czy brac ten ochraniacz i baldachim, bo nie ma do nich poszewek, ale stwierdzilam ze za ta cene nie bede sie zastanawiac. Mam jeden komplet poscieli bez ochraniacza to sie przyda. Tymbardziej ze jest na cale boki-idealny jak dziecko ma ok 6miesiecy i sie zaczyna turlac. Jak Macius tak robil, to szukalam takiego ochraniacza i nie moglam dosac. Baldachimu nigdy nie mialam, nie mam nawet stelaza. Nie wiem czy bede uzywac(choc stelaz mozna kupic), jak nie, to moze przerobie na poszewki na koldre i poduszke:-D. Jesli wena mnie najdzie. Chociaz szew jeden bieglby na srodku poprzek koldry. Ale to nic. Przemysle sprawe.
super zakupy! Ja dzisiaj też sie wybrałam. Nawet sweter sobie upatrzyłam ale dopiero przy kasie zauwazyłam, ze dziś 49 zł za kg, wiec zrezygnowalam.

uuu, ja nie patrze za takimi bo jak szukalam na allegro to nie znalazlam, a na ebayu to nie umiem kupowac-nie wiem jak, nie wiem, czy do pl wysylaja itd. A w ciuchbudach nie znalazlam:-(
Ale Ty masz duze pole do popisu w Irlandii:tak::-):-):-)
Na pewno znajdziesz:tak:
na allegro najczęsciej są misie, ale bywają.

A ja dzis zahaczylam o 2 lumpeksiki i w zeszylym tygodniu o jeden i oto moje zdobycze
Na fot 1 koszulka i spodnie. Spodnie H&M. Calosc 2zl:-D
Na fot 2 i 3 ochraniacz na lozeczko-zaglowek(55cm i bok 120cm)
Na fot 4 baldachim(zlozony na pol) . Fot 2,3i 4 koszt 5zl:-D
Na fot 5 2 body i pajacyk NEXT, koszt 3.80:-D

Zastanawialam sie, czy brac ten ochraniacz i baldachim, bo nie ma do nich poszewek, ale stwierdzilam ze za ta cene nie bede sie zastanawiac. Mam jeden komplet poscieli bez ochraniacza to sie przyda. Tymbardziej ze jest na cale boki-idealny jak dziecko ma ok 6miesiecy i sie zaczyna turlac. Jak Macius tak robil, to szukalam takiego ochraniacza i nie moglam dosac. Baldachimu nigdy nie mialam, nie mam nawet stelaza. Nie wiem czy bede uzywac(choc stelaz mozna kupic), jak nie, to moze przerobie na poszewki na koldre i poduszke:-D. Jesli wena mnie najdzie. Chociaz szew jeden bieglby na srodku poprzek koldry. Ale to nic. Przemysle sprawe.
szczęściara!
ja nie umiem szukać w lumpeksach :baffled:
za to na wyprzedażach jestem mistrzem;-)

reklama
Do góry