reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

niestety nie wszystkie h&m maja dzialy macierzynskie.....chyba tylko te najwieksze....

Czesc laseczki,
Katrenki i Klaudzia, dzis widzialam w dziale ciazowym w H&M staniki ciazowe, bez fiszbin, zwykle bawelniane, odpinane z przodu, bardzo fajne, byly po dwa w kompletach za 15 funtow, wiec cena przystepna:) Niestety, nie kupilam bo nie mieli zbyt wielu rozmarow, ale jutro bede na miescie i sprawdze gdzies indziej to dam znac.

reklama
Klaudzia, fotki z efektem końcowym na pewno wstawię, choć jak pisałam ja mszę urządzić kącik maluszka u nas w sypialni i efekt na pewno nie będzie taki jak u ciebie :)))) ale postaram się, żeby było przytulnie :))))
Jutro skręcamy nowe mebelki, dziś przestawiliśmy nasze wielgachne łócho w sypialni, żeby zrobić miejsce dla nowych nabytków. Pewnie kolejnym krokiem będzie zakup materaca - myślimy o kokosowym i pościeli. No i komodę zacznę wreszcie uzupełniać :))) Otworzyłam wreszcie czas zakupów u siebie :)

Royanna - cena powalająca!!!! Ze ja na takie nie trafiam :) gratuluję!

Czesc laseczki,
Katrenki i Klaudzia, dzis widzialam w dziale ciazowym w H&M staniki ciazowe, bez fiszbin, zwykle bawelniane, odpinane z przodu, bardzo fajne, byly po dwa w kompletach za 15 funtow, wiec cena przystepna:) Niestety, nie kupilam bo nie mieli zbyt wielu rozmarow, ale jutro bede na miescie i sprawdze gdzies indziej to dam znac.

Pianistka dziekujemy :-) ja jak namowie mezulka to jutro pojedziemy na zakupy, dzis zarabia na zonke i wczoraj obiecal ze da polowe z tego co zarobi ekstra na moje wlasne potrzeby :-D zaskoczyl mnie wiec napewno milo sie bedzie wydawac :-)

Klaudzia, fotki z efektem końcowym na pewno wstawię, choć jak pisałam ja mszę urządzić kącik maluszka u nas w sypialni i efekt na pewno nie będzie taki jak u ciebie :)))) ale postaram się, żeby było przytulnie :))))
Jutro skręcamy nowe mebelki, dziś przestawiliśmy nasze wielgachne łócho w sypialni, żeby zrobić miejsce dla nowych nabytków. Pewnie kolejnym krokiem będzie zakup materaca - myślimy o kokosowym i pościeli. No i komodę zacznę wreszcie uzupełniać :))) Otworzyłam wreszcie czas zakupów u siebie :)

Royanna - cena powalająca!!!! Ze ja na takie nie trafiam :) gratuluję!

Dziubasku to ze u was to nie wazne, wazne to ze maluszek bedzie mial swoj wlasny kacik ;-) a wiadomo ze u siebie w sypialni nie zrobisz takiego efektu jak u mnie....
Napewno maluszkowi bedzie tam dobrze a to najwazniejsze!

Ja sie zastanawiam co mam sobie kupić na jesień? Chodzi mi o jakiś sweter ciepły ale nic nie mogę znaleźć. Na allegr wszystko w rozmiarze "uniwersalnym od 38-44 ale ja ze swoim 44 to moim zdaniem najlepiej w tym wyglądac nie będę. Obawiam się, ze brzuch miałabym zupełnie na wierzchu. A Wy cos już sobie ciepłego kupiłyście?

Jak zaczelam rosnąć, a to bylo dosc szybko, to kupilam w H&M spodnie takie grubsze, tzn normalne te spodnie na jesien ale na lato za grube byly. Wiec mam te spodnie i przypomnialam sobie ze mam sweter taki grubszy na guziki z paskiem, ktory dwa lata temu w solarze kupilam na jesien zamiast kurtki i musze sprawdzic czy sie w niego zmieszcze, bo jest welniany to powinien sie troche rozejsc. Do tego zwykłe koszulki z dlugim rekawem i juz. A i tak na codzien pewnie bede w dresie chodzic.

reklama
Ja sie zastanawiam co mam sobie kupić na jesień? Chodzi mi o jakiś sweter ciepły ale nic nie mogę znaleźć. Na allegr wszystko w rozmiarze "uniwersalnym od 38-44 ale ja ze swoim 44 to moim zdaniem najlepiej w tym wyglądac nie będę. Obawiam się, ze brzuch miałabym zupełnie na wierzchu. A Wy cos już sobie ciepłego kupiłyście?

Ja widziałam fajne swetry takie długaśne co teraz są wiązane w Arakdii, tylko zapomniałam jaki to sklep :-/ i chcę sobie taki własnie kupić.Spodni nie kupuję bo to już koncowka ciązy mam rybaczki jeansowe to tylko dokupię grubaśne rajstopy:-Dmoze jutro się wybiorę na zakupki bo kurcze zimno dziś i jutro pewnie będzie podobnie.A ja w wiekszosc ciuchów grubszych typu bluza czy sweter sie nie mieszczę tzn wejsć wejdę ale brzuch na wierzchu :-/

Do góry