reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Monia, fajne prezenty :))) ja niedługo zacznę rozglądać się za pościelą i śpiworkami.
Pochwale wam się, że dziś ma przyjechać komoda i łóżeczko :))) to w weekand czeka mnie przemeblowanie w sypialni i skręcanie nowych nabytków :))))
Przy okazji chyba będę wreszcie zmuszona kupić rolety bo moje zasłony w nowym ustawieniu nie będą pasować do całości. Znów pracowity weekend sie zbliża, ale już się nie mogę doczekać :))))
Tez juz bym chciała łóżeczko miec. Chyba musze bardziej męża przycisnac zeby pojezdzil ze mna po sklepach czy hurtowniach zeby na zywo cos zobaczyc, bo niby na allegro znalazłam cos co by nam jeszcze pasowalo, ale na zywo nie jak tego zobaczyc i sama nie wiem...

reklama
Bardzo nam sie podoba hipcio, ale okazało sie że jest tak niepraktyczne to łózeczko, że jednak zrezygnowalismy. Szuflada nie ma przykrycia wiec bedzie tam pełno kurzu wpadac, a chce tam pieluszki trzymac i chusteczki. A do tego najwyzszy poziom materaca jest bardzo nisko i pani mi powiedziala, ze bede musiala sobie kupic dwa materace, a na co mi dwa matwrace?? Do tego ma tylko opuszczany bok, a nie wyjmowane szczebelki. Mąż powiedzial ze najwyzej sie dziurki wywierci wyzej zeby materac byl wygodnie przy malenkim dziecku, to pani nas uprzedzila, ze jeden klient tak zrobil i łóżeczko mu sie rozsypało, bo to z kawalkow jest sklejane.
oj to faktycznie lipa. A wcale nie tanie przecież!

Ten śpiwor jest na tyle fajny, ze teraz jest w wersji mniejszej, a mozna na dole jeszcze dopiac taka torbe do kpl i wtedy robi sie wiekszy, ale w takiej postaci mysle ze dlugo posluzy.

Fajnie ze wam sie podoba :) Dzieki :)
tak, one są ww 3 rozmiarach, ale ja właśnei ma ten największy na 110 cm i nie da się go zmniejszyć, chyba, ze zawinąć. Ale moze jeszcze starszemu sie przyda w zimę

Takze z łózeczkiem jestem w punkcie wyjscia :eek:
Znalazlam na allegro jednego producenta i niby fajnie na zdjeciach wygladaja, ale wiecie jak to nie zobaczyc na zywo. Sama juz nie wiem.

Royanka cena powalajaca:-)hehe

(...)
super cena! u mnie niestety za 2,5 zł to nic sie nie kupi :sorry: w lumpeksach prawie takie same ceny jak w zwykłych sklepach.
Cena fajna. Zaszlam tam tak nie planujac, stwierdzilam, ze musie czyms zajac, spodnie sa cienkie i lekkie a dzis mieli 10zl/kg, wiec wyszlo 2.5zl:szok::-D:-D:-D Przymierzalam jeszcze drugie, ladne, bezowe, chyba C&A ale nie weszlam z moimi 4literami:wściekła/y:. Wypytalam pania o dostawy i mowi, ze zawsze w czwartki, wiec za tydzien tam tez zajde:-)

A dla malenstwa jeszcze nie kupilam wszystkiego:-(.
Najpilniejszy chyba jest materacyk, bo ciuszki mam, pampersy i chusteczki na poczatek mam, nawet troszke Oilatum mam, bo Maciejkowi na wiosne sprawilismy jak mial sucha skore...
No i dla mnie do szpitala malo co posiadam:szok:

Zrobiłam dzisiaj pierwsze zakupy dla maluszka!!!! Kupiłam ubranka potrzebne do szpitala plus kilka dodatkowych. Zrobiło się strasznie poważnie nagle... Poczułam, że to już tuż tuż...

Zrobiłam dzisiaj pierwsze zakupy dla maluszka!!!! Kupiłam ubranka potrzebne do szpitala plus kilka dodatkowych. Zrobiło się strasznie poważnie nagle... Poczułam, że to już tuż tuż...

Mi po dzisiejszym USG wychodzi że poród na 19 padziernika:szok::szok::szok: ( OM 5 listopad), Dzidzi rozwinięte na 33 tc a ja końcówke 31 mam, tak więc 2 tyg do przodu.Kurde ale leci szybko.
Wczoraj poprasowałam trochę ubranek i spakowałam do torby z pieluszkami i chusteczkami.Minie wrzesień i się zacznie:-D:-D

dziewczyny mam pytanko czy kupowałyście cos no wózka tzn chodzi mi o pościel czy bedziecie uzywały czegos innegio, jezeli tak to czego....????????

reklama
Do góry