reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja zamierzam używać ciepłego kocyka na zimę, a jak przyjdzie wiosna i jeszcze będę korzystać z gondoli, to troszkę cieńszego kocyka :-) poduszeczki w ogóle nie zamierzam dziecku podkładać, przynajmniej na początku :) , moje koleżanki podkładają pod główkę złożoną pieluszkę tetrową :-) (chyba ze 2 są tam złożone, ale nie jestem pewna )

reklama
dziewczyny mam pytanko czy kupowałyście cos no wózka tzn chodzi mi o pościel czy bedziecie uzywały czegos innegio, jezeli tak to czego....????????
Ja bede uzywac becika pierzowego po mnie, a do tego recznie robiona kapka(narzutka) zamiast kocyka. Synka tak wychowalam to i drugiego tak wychowam:tak:

wydaje mi sie, ze specjalna posciel do wozka to tylko kolejny gadzet bo przeciez dzidzia w gondoli tylko na poczatku, a potem to zbedne....ale oczywiscie kwestia gustu....;-):tak:

Mi po dzisiejszym USG wychodzi że poród na 19 padziernika:szok::szok::szok: ( OM 5 listopad), Dzidzi rozwinięte na 33 tc a ja końcówke 31 mam, tak więc 2 tyg do przodu.Kurde ale leci szybko.
Wczoraj poprasowałam trochę ubranek i spakowałam do torby z pieluszkami i chusteczkami.Minie wrzesień i się zacznie:-D:-D

No to widze ze jezeli dziedzic nie przesiedzi to pewnie bedziesz jedna z pierwszych :-):-)

dziewczyny mam pytanko czy kupowałyście cos no wózka tzn chodzi mi o pościel czy bedziecie uzywały czegos innegio, jezeli tak to czego....????????

Ja nie kupuje, tylko kocyk :) nie wiem jakos nie jestem wogole przekonana do tych poscielek do wozka, ale to moze rzecz gustu ;-)

Mi po dzisiejszym USG wychodzi że poród na 19 padziernika:szok::szok::szok: ( OM 5 listopad), Dzidzi rozwinięte na 33 tc a ja końcówke 31 mam, tak więc 2 tyg do przodu.Kurde ale leci szybko.
Wczoraj poprasowałam trochę ubranek i spakowałam do torby z pieluszkami i chusteczkami.Minie wrzesień i się zacznie:-D:-D
oj już i ja się zaczynam bać. Co pójde na usg termin coraz wczesniejszy :sorry: ciekawe czego dowiem się we wtorek...

ja będę używała ciepłego kocyka hiszpańskiego, a w razie potrzeby do tego przykrycia od gondolki (tylko wózka jeszcze nie mam :eek:)

reklama
Dzisiaj pokazywałam jaki spiwor do wozka bede miec, ale dlatego ze dostałam inaczej nie wiem co bym stosowała, pewnie jakis ciepły kock. Nie widze potrzeby kupowac poscieli do wozka. Dzidzia i tak bedzie w jakims kombinezonie,a przegrzewac tez nie mozna...

Do góry