R
rouż
Gość
ja kupilam jakis czas temu te bolerka i po pierwszym praniu rękawki mi sie sprały i były 3/4 brzydko wyglądało
O kurcze,to mnie zmartwilas...:-(
Trudno, zamowione, zaplacone, co ma byc to bedzie...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam jakis czas temu te bolerka i po pierwszym praniu rękawki mi sie sprały i były 3/4 brzydko wyglądało
O kurcze,to mnie zmartwilas...:-(
Trudno, zamowione, zaplacone, co ma byc to bedzie...:-(
Kasia ja widzialam ten wozek w sklepie i musze przyznac ze zwrocil moja uwage po pierwsze kolorki sliczne,mega lekki i gondola tez sporo cena nie wygurowana:-)spacerowka duza:-)jest wersja z pompowanymi kolami i piankowymi:-)jak masz mozliwosc to idz do sklepu obejrzec ten wozek:-)gdyby mial 3kola to bym go wziela!!tak jest delikatna i zwiewna i nawet jak mi brzuch urośnie do gigantycznych rozmiarów nadal bedzie dobra bo jest ladnie dopasowana i ma duzo luzu w brzuszku ;-) a kolorek wlasnie taki rewelacyjny na lato
dziewczyny moze ktoras z was ma stycznosc badz widziala i wie cos o wozku
bb* VECTOR 4 Lite* wózek ESPIRO * 3 w 1 + fotelik (641542190) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ale nei wiem czy spełni moje oczekiwania... na zdjeciach i w opisach wszystko jest takie idealne ... eh
ja mam bolerko ale takie jakby robione na szydelku kupilam sobie w Stanach ale ma krotki rekaw i jest czarny:-)Gosiu, na allegro jeszcze nie patrzylam za takim kombinezonem, ale to zrobie
A sobie przed chwila dokupilam na allegro jeszcze 2szt bolerek-stwierdzilam, ze przydadza mi sie na chlodniejsze dni do sukienek i bluzeczek. Ja wybralam biale i czarne, bo do wszyskiego pasuja
NAJTANIEJ NOWE SEXI BOLERKO_BOLERKA 19 KOLOROW (631492877) - Aukcje internetowe Allegro
ja bym sie wstrzymała z kupnem całego kompletu mebli.czytam i czytam i tak ja ubranek itp sie nie boje.... to juz mam metlik w glowie co do mebli
przedstawie Wam opcje i jestem ciekawa Waszego zdania:
zalozenie maly/a bedzie spac do ok 1-1,5 roku z nami w sypialni potem w swoim pokoju
i teraz zaczynaja sie schody - w sypialni mam juz komode, wstawie na pewno lozeczko i wiecej nie dam rady pomiescic ale wydaje mi sie ze powinno wystarczyc, choc czy malemy jego komode tez upchac?
zastanawialam sie jakie lozeczko mniejsze czy wieksze? chyba mniejsze bo i tak z zalozenia potem bedzie spac u siebie
i teraz problem kupic komode czy nastawke? czy cos takiego na zwykla komode jest, lub sa nastawki na lozeczeka czy zdaje to egzamin?
czy kupic zestaw caly szafa, komoda lozeczko - i te dwie pierwsze juz w jego pokoju postawic?
czy czekac z zakupem tego jak juz bede wieksze lozko kupowac i wtedy caly pokoj zrobic
pokoj dzieciecy jest maly i nie chce go zagracic i weszlo by mi normalne lozko, biurko, komoda albo szafa... i co wtedy.....
poradzcie cos
Ja właśnie się zastanawiam czy kupić mojej prawie dwulatce nowe dorosłe łóżko czy dokupić jeszcze jedno łóżeczko ? Plusem tego łóżeczka mojej Zuzki jest to że z tych większych i w tej chwili przerobiliśmy je już na tapczanik bez szczebelków takie łóżeczka są droższe ale myślę że do ok 5 lat wystarczą