reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja bardzo bym chciala kupic mebelki Mammut z ikei ale nie wiem czy sa w miarę wytrzymałe. Czy któraś z Was miała coś z nimi do czynienia?

reklama
a ja se dzis kupilam sukienke :) nie jest ciazowa ale ma luźny dół :) i bedzie rewelacyjna na wakcje w upalne dni :)

Załączniki

• Bez nazwy 2 kopia.jpg
    Bez nazwy 2 kopia.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 32
Ja bardzo bym chciala kupic mebelki Mammut z ikei ale nie wiem czy sa w miarę wytrzymałe. Czy któraś z Was miała coś z nimi do czynienia?

Aza777 moja kuzynka kupila takie swojej coreczce. Ogolnie bardzo je sobie chwalila bo sa leciutkie i przystosowane do dzieci. Nie bala sie ze cos sobie przy nich zrobia. Jej coreczka to mala artystka i ogolnie wszystko malowala kredkami, ale bardzo latwo sie je czysci. Co do jakosci to wiadomo jak to w ikei rzeczy nie sa super trwale ale z takich mebelkow dzieci i tak wyrosna wiec bedzie trzeba kupic nowe. Ogolnie bardzo fajne i kolorowe :-):-)

a ja se dzis kupilam sukienke :) nie jest ciazowa ale ma luźny dół :) i bedzie rewelacyjna na wakcje w upalne dni :)

Sliczna, ja tez wiekszosc bluzeczek i sukienek mam normalnych tylko z luznym dolem. Sa tansze a rownie ladne :):)

poprawiłam poprzedni post i mam zdjątko ;-)

Co do ciuszków, to kupiłam wczoraj spodnie i żakiecik o taki: Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe. jest bardzo wygodny

Przesliczny ten zakiecik!!! tez bym taki chciala ale nie moge zadnego znalezc a do Polski dopiero w lipcu sie wybieram :-)

Dzięki xxxklaudziaxxx za opinię. Wiem, że dzieci szybko wyrastają ale mam nadzieję, że chociaż z 5 lat posłużą :)))

Moj synek na 2 latka dostal od dziadkow o chrzestnego mebelki z serii Mammut, zaraz bedzie rok i sa super:-D. On ma komode, lozko, stolik i krzeselka. Kilka stron wczesiej wkleilam fotki. jestem z nich suuuuper zadowolona:-)! Mysle, ze jemu posluza jeszcze spokojnie ze 2 lata a potem nastepnemu malenstwu. Jak patrze na ich funkcjonalnosc, wielkosc itd to mysle, ze spojnie moga sluzyc dzieciom az do wieku szkolnego czyli do 6-7lat. :tak:I nie zamierzam wczesniej ich zmieniac! A nie wygladaja na slabe. Na krzeselkach czesto ja siadam, jak Macio spi to siadam na brzegu lozka. Komoda i lozko sa z drewna.

Tak czytam co tu skrobiecie i oglądam :-)

Ja łóżeczko mam po moim 12-letnim bracie- jest w bardzo dobrym stanie, normalne sosnowe, ale jest fajowskie , bo duże i wystarczy na kilka lat.
Wymiary 70 x 145
Tylko materac kupię nowy, baldachim, pościel itd

Wózek będzie prawdopodobnie Jedo Bartatina lub X-Lander XA.
Muszę je obejrzeć na żywo i wówczas kupię przez internet.

Dobrze, że napisałyście, że wystarczy komoda kilkuszufladowa na pierwsze lata życia. Będę musiała się za taką rozejrzeć.

Ja bede kupowac dla corki mammuty i nie sadze aby byly tandetne..wg mnie sa dobrze wykonane i spokojnie starsza na taki okres jak Royanka pisze czyli do 6-7lat:-)

Kasia sliczna sukienka w jakim sklepie kupilas czy moze gdzies na necie daj namiar:-)

Tak czytam co tu skrobiecie i oglądam :-)

Ja łóżeczko mam po moim 12-letnim bracie- jest w bardzo dobrym stanie, normalne sosnowe, ale jest fajowskie , bo duże i wystarczy na kilka lat.
Wymiary 70 x 145
Tylko materac kupię nowy, baldachim, pościel itd

Wózek będzie prawdopodobnie Jedo Bartatina lub X-Lander XA.
Muszę je obejrzeć na żywo i wówczas kupię przez internet.

Dobrze, że napisałyście, że wystarczy komoda kilkuszufladowa na pierwsze lata życia. Będę musiała się za taką rozejrzeć.

Olica widze jednak przekonalam Cie troche do tego Jade hehe mi sie te wozki podoba jesli chodzi o wozki tradycyjne duza gondola i kola pompowane i wyglad ok!!gdzie we wrocku bedziesz ogladac te wozki??

reklama
Do góry