reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Nie ma głupich pytań;-)Od czasu wydania i rozprowadzania katalogu nowe kolekcje powinny pojawiać się już w sklepie. Kiedy to zależy od konkretnego sklepu (z tego co wiem to nie czekaja do 2010 roku):tak: W gdańskiej ikei trwa potężny remont i jest jeden wielki bałagan więc moze dlatego jeszcze nie zawracają sobie głowy. Na stronie są numery do poszczególnych sklepów więc myślę, ze warto zadzwonić;-)

reklama
martolinka dzięki za odpowiedź :-) ja wybieram się do Ikei w Jankach pod Warszawą, jeszcze zadzwonię tak jak radzisz żeby zapytać o te nowe produkty :)
Pozdrawiam serdecznie ;-)

Dziewczyny orientujecie się może co do nowego katalogu Ikei, bo można go już oglądać onlinie, ale czy jeżeli to jest Ikea 2010 to czy produkty z tego katalogu i w takich cenach już teraz wchodzą do sprzedaży? Nie znam się, bo do najbliższej Ikei mam 150 km, ale niedługo wybieram się tam z M na zakupy i zastanawiam się czy ten nowy katalog to aby nie dopiero od 2010 roku? :baffled:

Pyszczku katalog ikei nowy obowiazuje od sierpnia 2009do lipca 2010 i juz takie ceny jak w katalogu powinny byc w sklepie a czy wszystkie produkty maja dostepne to mozesz sobie sprawdzic wybierajac rzecz ktora cie interesuje i dajac sprawdz dostepnasc w moim miescie:-)

dziewczyny powiedzcie mi czy te paklanki kupuje się na działach dziecięcych ? tam gdzie pieluszki, chusteczki itd? bo ja już w kolejnym markecie szukam i nie ma :( w rossmannie nie widziałam, w realu też nie :(

dziewczyny powiedzcie mi czy te paklanki kupuje się na działach dziecięcych ? tam gdzie pieluszki, chusteczki itd? bo ja już w kolejnym markecie szukam i nie ma :( w rossmannie nie widziałam, w realu też nie :(

ja je widzialam tylko w auchanie wlasnie na tym dziale okolo 3zl z groszami i widzialam tez w smyku te same na dziale tam gdzie maja jakies pierdoły kosmetyczne dla dziecki i te same peklanki w cenie 7 z groszami :D

witajcie kochane
ja kupuje i kupuje dla żabencji mojej i ciagle jeszcze cos potrzeba. dzis kupilam sobie dojarke medela pump in style za 1/3 ceny musze tylko dokupic te czesci ktore dotykaja ciala ale to juz groszowe sprawy :) chce karmic piersia jak najdluzej, ale czasami chcialabym wyjsc z domu i meza zostawic z bobaskiem bo on juz sie tego sam domaga, ze chcialby czasami zamienic sie rolami.
dokupilam sobie rowniez sterylizator do butelek i smoczkow i czego sie tam da, takie do mikrofalowki, 2 smoczusie dla malej, mam juz termometr do dupki, ale nie mam obcianacza i szczotki do wloskow, a raczej do lysinki :)

reklama
Ja tez kupowalam w auchanie, leża koło husteczek nawilzanych, a wiec kolo pieluch itp. W tesco tez jakos w tych okolicach...

Do góry