Slicznie!!!! ;-) te poleczki sa bardzoo fajne ;-)
Dziękować... Te półeczki na pewno są bardzie praktyczniejsze od tych przyborników wieszanych na łóżeczko gdyż o wiele więcej w nich się mieści...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slicznie!!!! ;-) te poleczki sa bardzoo fajne ;-)
o je możesz wywinąć i nie będą obcierać pępuszka...A czy te pieluchy Pampers Newborn maja takie wyciecie na pepuszek? Albo jesli nie maja, to moze wiecie ktore pieluchy maja?
ślicznie to wygląda.....A ja się pochwale jak wygląda założony baldachin i półeczki wiszące z Ikei, o których ostatnio pisałam. Jeszcze dokupię pościel z Kubusiem Puchatkiem i myślę, że bedzie całkiem, całkiem...
dzięki za info chyba muszę się po nie wybrać tylko boję się wypadu do ikei bo wiem że na tym się nie skończy... i wrócę z wieloma innymi pierdołami...25 zł ))
dzięki za info chyba muszę się po nie wybrać tylko boję się wypadu do ikei bo wiem że na tym się nie skończy... i wrócę z wieloma innymi pierdołami...
dzięki za info chyba muszę się po nie wybrać tylko boję się wypadu do ikei bo wiem że na tym się nie skończy... i wrócę z wieloma innymi pierdołami...
Skąd ja to znam...
niestety ja ją kupiłam jak mały miał już 3 miesiące i nie bardzo się wtedy sprawdziła, bo nie chciała w niej leżeć - za ciasno mu juz było. Trochę go później nosiłam w niej na biodrze jak już porządnie siedział. Teraz mylę, ze na sma początek byłaby ok.Sprawdzila sie? Od pierwszych dni?
niestety róznica cenowa ogromna. Te chusty teraz bardzo potaniały i nie opłaca mi się jej sprzedawać, bo dostałabym najwyżej jakies marne grosze.a nie moglabys jej sprzedac na allegro a za zarobione pieniazki kupic nowa wiazana? ;-) ewentualnie dolozyc kilka zl jezeli bedzie roznica cenowa?
to zależy gdzie go chceszpołożyć. Jak na łóżeczku to usztywniany, a jak na komodzie może być mięki jesli komoda ma jakieś zabezpieczenia po bokach zeby ci się dziecko nie sturlało jak np będziesz sięgać po krem czy pieluchę. No i te usztywniane są pokryte ceratką, a te miękkie z reguły nie, a więc trzeba je prać.Dziewczyny, jaki przewijak lepiej sie sprawdza? Taki miekki jak tu:
PRZEWIJAK MIĘKKI NA KOMODĘ ~WE WZORACH POŚCIELI (720908778) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki usztywniany
USZTYWNIANY PRZEWIJAK 70 * NOWOŚĆ * NA RYNKU * (717613228) - Aukcje internetowe Allegro
kompletnie zapomniałam, że musze jeszcze materacyk do łóżeczka kupić.