reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A co do łóżeczka, to dzieki mojemu mezowi zmienilam zdanie. Bo chcialam oczywiscie praktyczne łóżeczko, ktore na tapczanik przerobimy, ale jak pojechalismy do sklepu i on popatrzyl na lozeczka, to bedzie mniejsze (120x60) i takie jasne i dzieciece, no i z szuflada musi byc, bo u nas z miejscem ciezko i sie przyda.
Łóżeczko DREWEX Hippo transp.szuf+mat + BONUS (719164226) - Aukcje internetowe Allegro
Bo zanim dzidzia bedzie na tyle duza, zeby spac na tapczaniku, to zdazymy sie przeprowadzic i zrobic mu ładny pokoj. Mam taka nadzieje... hihi
śliczne łóżeczko.....
ja też kupiłabym drewniane będąc w pl... ale tutaj wybieraliśmy z turystycznych ...
i jetem zadowolona :tak:
chociaż marzy mi się pokoik dla dziecka taki jak na zdjęciach ;-)

reklama
A co do łóżeczka, to dzieki mojemu mezowi zmienilam zdanie. Bo chcialam oczywiscie praktyczne łóżeczko, ktore na tapczanik przerobimy, ale jak pojechalismy do sklepu i on popatrzyl na lozeczka, to bedzie mniejsze (120x60) i takie jasne i dzieciece, no i z szuflada musi byc, bo u nas z miejscem ciezko i sie przyda.
Łóżeczko DREWEX Hippo transp.szuf+mat + BONUS (719164226) - Aukcje internetowe Allegro
Bo zanim dzidzia bedzie na tyle duza, zeby spac na tapczaniku, to zdazymy sie przeprowadzic i zrobic mu ładny pokoj. Mam taka nadzieje... hihi
piekne to lozeczko:-)gdybym nie miala to bym takie kupila poza tym mozna dobrac sobie mebelki do tego w takim samym stylu:-)

śliczne łóżeczko.....
ja też kupiłabym drewniane będąc w pl... ale tutaj wybieraliśmy z turystycznych ...
i jetem zadowolona :tak:
chociaż marzy mi się pokoik dla dziecka taki jak na zdjęciach ;-)

a ja w ogóle nie będę miała łóżeczka, bo mąż się nie zgodził tym razem. POprzednio miałam śliczne łóżeczka z baldachimkami, zwłaszcza dla córusi było słodkie :-) ale dzieci wcale w nich nie spały.. spały z nami do 4 roku życia :szok: a w dzień - na początku w wózku, któy stoi zwykle na dole, a potem normalnie w naszej sypialni... łóżeczka co jakiś czas odkurzałam... wiem że mąż ma rację, ale jakoś mi smutno :-(

piękne to łóżeczko. Widziałąm cały komplecik mebelkow w sklepie. Cudo! Tlko ten co ja widziałam nie był taki biało-beżowy tylko lekko pistacjowy zdaje się. Do tego była komoda i szafa oraz śliczna pościel też z hipkiem, ale wszystko razem kosztowało bagatela 4,5000 :baffled:

A ja dzis zaszalałam w Ikei i kupiłam podkład do przewijania żabka IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania oraz kieszenie ścienne, które powieszę koło łóżeczka i bede w nich trzymać pampersy, kremy itp. IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
Zakupiłam jescze baldachim za 29,90 ale nie ma go na stronie Ikei. Jest świetny, zrobiony z tiulu i ozdobiony zielonymi listkami. Spodobał mi się bo okala całe łóżeczko więc może tez służyć jako moskitiera...

reklama
piękne to łóżeczko. Widziałąm cały komplecik mebelkow w sklepie. Cudo! Tlko ten co ja widziałam nie był taki biało-beżowy tylko lekko pistacjowy zdaje się. Do tego była komoda i szafa oraz śliczna pościel też z hipkiem, ale wszystko razem kosztowało bagatela 4,5000 :baffled:
cena z kosmosu:szok::szok::szok::szok: ale wszystko co dla dzieci jest strasznie dorgie a przeciez te mebelkki calkiem normalnie wygladaja i tylko maja tego hipcia na komodie i szafie

tez to dzis widzialam ..to chyba nowosc w ikei:-)

Do góry