Buk jest twardszy, sosna bardziej mi się podoba :-)
Łóżeczka są i tak pomalowane na ciemny brąz tylko zastanawia mnie które drewno jako łóżeczko lepiej się sprawuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buk jest twardszy, sosna bardziej mi się podoba :-)
No to buk, przez to, że jest twardszy nie będzie na nim rys ani odciśniętych zębówŁóżeczka są i tak pomalowane na ciemny brąz tylko zastanawia mnie które drewno jako łóżeczko lepiej się sprawuje...
No to buk, przez to, że jest twardszy nie będzie na nim rys ani odciśniętych zębów
Sosna jest faktycznie bardziej miekka i podatna na zagniecenia itd, buk twardszy, ale mnie osobiscie sosnowe, jasniutkie lozeczka najbardziej mi sie podobaja. I przy Maciejku, pomimo, ze znajoma chciala nam pozyczyc luzeczko bukowe, z szuflada i ladnie zaaokraglone(ozdobne) to ja wolalam kupic zwykle, jasne, bez szuflady i takie prosciutkie...taka moja schiza
AZA ja wole sosne, a zreguly jest tez tansza ? przynajmneij tak mi sie wydaje:-)
ja sie spotkałam z krawedziami na gorze zalaminowanymi, zeby wlasnie dziecko w drewno zebow nie wbijalo.No to buk, przez to, że jest twardszy nie będzie na nim rys ani odciśniętych zębów