reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Sosna jest faktycznie bardziej miekka i podatna na zagniecenia itd, buk twardszy, ale mnie osobiscie sosnowe, jasniutkie lozeczka najbardziej mi sie podobaja. I przy Maciejku, pomimo, ze znajoma chciala nam pozyczyc luzeczko bukowe, z szuflada i ladnie zaaokraglone(ozdobne) to ja wolalam kupic zwykle, jasne, bez szuflady i takie prosciutkie...taka moja schiza:)

Sosna jest faktycznie bardziej miekka i podatna na zagniecenia itd, buk twardszy, ale mnie osobiscie sosnowe, jasniutkie lozeczka najbardziej mi sie podobaja. I przy Maciejku, pomimo, ze znajoma chciala nam pozyczyc luzeczko bukowe, z szuflada i ladnie zaaokraglone(ozdobne) to ja wolalam kupic zwykle, jasne, bez szuflady i takie prosciutkie...taka moja schiza:)

hihi kazdy ma swoj gust :-) ja jak zobaczylam pierwszy raz swoje lozeczko to wiedzialam ze zadne inne mi sie nie spodoba, no i mam co chcialam :-D:-)

reklama
A co do łóżeczka, to dzieki mojemu mezowi zmienilam zdanie. Bo chcialam oczywiscie praktyczne łóżeczko, ktore na tapczanik przerobimy, ale jak pojechalismy do sklepu i on popatrzyl na lozeczka, to bedzie mniejsze (120x60) i takie jasne i dzieciece, no i z szuflada musi byc, bo u nas z miejscem ciezko i sie przyda.
Łóżeczko DREWEX Hippo transp.szuf+mat + BONUS (719164226) - Aukcje internetowe Allegro
Bo zanim dzidzia bedzie na tyle duza, zeby spac na tapczaniku, to zdazymy sie przeprowadzic i zrobic mu ładny pokoj. Mam taka nadzieje... hihi

Do góry