xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Kasiu widzialam dywanik na zywo (autko), jest bardzo malutki i moim zdaniem wyglada bardziej jak wycieraczka do butow niz dywanik, tzn jego wykonanie , ale ogolnie jest ladny i ma naprawde zywe kolorki, jezeli ma robic tylko za wystroj to bardzo fajny.
jezeli chodzi o serduszko to nie widzialam ale pewnie to to samo co samochodzik ;-)
A ja dzis zaszalałam w Ikei i kupiłam podkład do przewijania żabka IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania oraz kieszenie ścienne, które powieszę koło łóżeczka i bede w nich trzymać pampersy, kremy itp. IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne
Zakupiłam jescze baldachim za 29,90 ale nie ma go na stronie Ikei. Jest świetny, zrobiony z tiulu i ozdobiony zielonymi listkami. Spodobał mi się bo okala całe łóżeczko więc może tez służyć jako moskitiera...
Aza widzialam te puleczki i przewijaczki, sliczne sa, ja tez chcialam je zakupic, ale poczekam az sciany beda pomalowane i wszystko wykonczone i zobacze czy nie bedzie wszystkiego za duzo. ;-) ale udany zakup, napewno :-):-)