reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Jakby ktoś był zainteresowany to dziś kupiłam w Biedronce chusteczki dla dzidzi nawilżające 4x72 szt. za 12,99. Poza tym widziałam, że w Rosmannie jest pościel z Kubusiem Puchatkiem 2 cześciowa za 49,99. Nie widziałam jej niestety osobiście bo juz było zamknięte ale myślę, że oferta ciekawa.

a jakiej firmy to sa chusteczki bo nie napisalas??

reklama
Ja w biedronce raz w zyciu kupilam dla Maciusia jak byl malenki 1 paczke biedronkowych chusteczek, i po 2 dniach stosowania na pupie dostal taka rane ze szok!!! Odstawilam je i po 2-3dniach byla juz nieskazitelna. Wiem, ze inne dzieci moga reagowac inaczej, ale ja sie nie skusze nigdy wiecej. Za to Dzidzius, Pappers, Bambino, Nivea-od pierwszych dni stosowalam i nie szkodzily:)

Ja w biedronce raz w zyciu kupilam dla Maciusia jak byl malenki 1 paczke biedronkowych chusteczek, i po 2 dniach stosowania na pupie dostal taka rane ze szok!!! Odstawilam je i po 2-3dniach byla juz nieskazitelna. Wiem, ze inne dzieci moga reagowac inaczej, ale ja sie nie skusze nigdy wiecej. Za to Dzidzius, Pappers, Bambino, Nivea-od pierwszych dni stosowalam i nie szkodzily:)

teraz chyba chusteczki pampersa sa w rosmanie w promocji:-)

Jeśli sie okaże, że te biedronkowe się nie nadają to zużyje je do czyszczenia w domu. Zawszew kupowałam dzidziusia i kibelek nimi myłam więc do tego te z biedronki na pewno wystarczą :)))

Jeśli sie okaże, że te biedronkowe się nie nadają to zużyje je do czyszczenia w domu. Zawszew kupowałam dzidziusia i kibelek nimi myłam więc do tego te z biedronki na pewno wystarczą :)))
hehe niezle zastosowanie masz na chusteczki:-)
tych z Biedronki nie miałam ale po Dzidziusiach mojej Zuzce nic nie jest ale ona nie jest na nic uczulona
ja tez uzywam dzidziusiow i jestem z nich zadowolona:-)

dziewczyny wiem ze to bylo ale mozecie mi napisac jakie kosmetyki dla bobaska bedziecie kupowac nie chodzi mi o firme tylko np.oliwka itp??

Ostatnia edycja:
Och, takie chcusteczki zawsze sie przydadza, chocby nam :) ale lepiej aby nic maluchom nie bylo. Moj synek niby tez nie mial zadnej alergii, ale jakis taki wrazliwiec. Ta reakcjia na chusteczki tak mnie przerazila, ze od tamtej pory nie eksperymentowalam z innymi produktami niz tymi, ktore sprawdzilam.
Dzidzius-sa fajne, choc troche lepiace. Wolalam zawsze Bambino(do tej pory zapach kojarzy mi sie z noworodkiem, bo ich pierwszych uzywalam), a jak kupilam w fajnej promocji Nivea to jajfajniejsze byly. Ale zaczynalam od Bambino, Dzidziusiow, Pampersow-Nivea okolo roku jak mial.

dziewczyny wiem ze to bylo ale mozecie mi napisac jakie kosmetyki dla bobaska bedziecie kupowac nie chodzi mi o firme tylko np.oliwka itp??

do kąpieli na początek płyn typu balneum, oilatum ewentualnie balsam ale troche bo ten płyn do kąpieli już natłuszcza na pewno nie oliwkę bo i ja i moja starsza córka źle ją znosimy zatyka pory
poza tym chysteczki do pupy ja na początek kupie pampers sensitive do tego alantan i sudocrem na zaczerwienienia i to chyba tyle

ja kupiłam do kąpieli płyn hippa
oliwkę Johnsona w żelu (ale to zostalo mi po starszym synku), mam też ziajkę wiec chyba jej pierwszej będę używać.
do pupki bepanthen (od razu też na brodawki), potem bambino a w razie odparzeń sudocrem
chusteczki pampers sensitive

reklama
Dziękuję Ka...M :-) Takie małe hobby i sposób na spędzanie całych dni w domu :-)
mam takie samo hobby ;-)
dziewczyny chciałam się dowiedzieć czy w pl jest coś takiego jak szampon johnsona (wygląda jak oliwka do ciała i w takiej samej butlce) ale jednocześnie do całego ciałka?? bardzo mi zależy na takim właśine a tu są łączone ale troszkę inaczej wyglądają i mają inny zapach....:sorry2:

Do góry