reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja kupoowąłm u nich wszystko ale 2 lata temu, więc wzory jeszcze nie były takie "soczyste" ale też bardzo łądne. Mam niebieskie misie na księżycu i kremowe misie na drabince. Naprawdę takie ładne jak na zdjęciu. Ale wypełnienie kupowąłam na osobnej ich aukcji, bo wychodziło wtedy akurat troszkę taniej. I mam wypełnienie antyallergiczne, nie silikonowe. Widziałąm, ze nadal je mają na osobnej aukcji. Bardzo je sobie chwalę, bo mój jest okropnym alergikiem, a pościel zupełnie mu nie przeszkadza. Choć uważam, ze Pani w sklepie mocno przesadziła, że jak nie będzie najlepsze to na pewno będzie alergiahttp://www.allegro.pl/item708755006_spiworek_do_spania_0_6_mcy_super_sprawa.html
Wiem, że kupowałyście już pościel z allegro od użytkownika mamo-tato. Ja chcę też teraz kupić taki zestawik i mam pytanie, czy na żywo też to wszystko tak dobrze się prezentuje? I czy wkład kupowałyście u nich czy też inny? Mnie ostatnio Pani w sklepie postraszyła, że wkład musi być z tych naprwdę dobrych jakościowo bo inaczej alergia murowana :-( I teraz nie wiem co robić bo już na cały zestaw 12 elementowy byłam zdecydowana.
~ 12-CZ POŚCIEL 90x120 MAMO-TATO - SUPER GRATISY (708694009) - Aukcje internetowe Allegro
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja to nawet nie wiedziąłam że można dostać alergii od wypełnienia pościeli....
no cóż czasem człowiek żyje w nieświadomości....
a jaki kolorek wybrałaś?? jeśli można wiedzieć...?
my jak już to będiemy tylko kupować pościel i wypełnienie..
bo do łóżeczka turystycznego nie potrzebne są żadne ochraniacze na sczebelki ;-)
dziewczynki i poradźcie... czy pasuje dla dziewczynki zrobić pokój na puchatkowo (znaczy wszystko w kubusia puchatka) czy może jakieś księzniczki i wogóle...???:-)
no cóż czasem człowiek żyje w nieświadomości....
a jaki kolorek wybrałaś?? jeśli można wiedzieć...?
my jak już to będiemy tylko kupować pościel i wypełnienie..
bo do łóżeczka turystycznego nie potrzebne są żadne ochraniacze na sczebelki ;-)
dziewczynki i poradźcie... czy pasuje dla dziewczynki zrobić pokój na puchatkowo (znaczy wszystko w kubusia puchatka) czy może jakieś księzniczki i wogóle...???:-)
katarzyna1983
Fanka BB :)
Wiem, że kupowałyście już pościel z allegro od użytkownika mamo-tato. Ja chcę też teraz kupić taki zestawik i mam pytanie, czy na żywo też to wszystko tak dobrze się prezentuje? I czy wkład kupowałyście u nich czy też inny? Mnie ostatnio Pani w sklepie postraszyła, że wkład musi być z tych naprwdę dobrych jakościowo bo inaczej alergia murowana :-( I teraz nie wiem co robić bo już na cały zestaw 12 elementowy byłam zdecydowana.
~ 12-CZ POŚCIEL 90x120 MAMO-TATO - SUPER GRATISY (708694009) - Aukcje internetowe Allegro
Rzeczywiscie kupilam... parenascie stron wczesniej bylo co i kontakt z nimi telefoniczny mily, babka z pamieci pamietala zamowienie bo zaraz po zalicytowaniu zadzwonilam... ma przyjsc w przyszlym tygodniu... wtedy napisze co i jak... jednak w wypelnienie zainwestowalam tencel... na allegro mozna nawet za 98 zl. kupic.
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
:-) to fajnie... bo co byśmy nie oglądali to D wybiera puchatka
ja chciałam coś pod bajkę Alladyna ale nie mogę nawet naklejek znaleźć związanych z tą bajką....
ja chciałam coś pod bajkę Alladyna ale nie mogę nawet naklejek znaleźć związanych z tą bajką....
bosastopka
:-) Dzięki za rady i pomoc! Ja wybrałam kolor pościeli "Ciuchcia ecru". Póki co na starym mieszkaniu mamy w sypialni ściany koloru Chili i bardzo mi się podobają, więc jakbyśmy się przeprowadzali to może też taką ścianę u Kropeczki zrobię, wtedy ten wzorek pościeli będzie się ładnie odbijał :-) Tak to sobie mniej więcej wymyśliłam :-) Choć teraz na forum o kącikach dla naszych pociech zobaczyłam prezentowane tam naklejki żabki i... zgłupiałam :-)
Ah, za dużo tego!! :-)
A Kubuś Puchatek moim skromnym zdanie każdemu pasuje. Jest to chyba najbardziej pozytywna postać dla dzieciaczków :-) I naklejki są super! Takie kolorowe!!
Ah, za dużo tego!! :-)
A Kubuś Puchatek moim skromnym zdanie każdemu pasuje. Jest to chyba najbardziej pozytywna postać dla dzieciaczków :-) I naklejki są super! Takie kolorowe!!
_Roszpunka_
wiem o Tym z Twojej stronki;-) weszłam sobie z ciekawości i akutat poczytałam o tych kolorkach
śiwetne masz kolczyki te z muszelkami ...... hiiii
wydaje mi się że będzie pasować ten kolorek do ścian....
śiwetne masz kolczyki te z muszelkami ...... hiiii
wydaje mi się że będzie pasować ten kolorek do ścian....
bosastopka
Dziękuję Ka...M :-) Takie małe hobby i sposób na spędzanie całych dni w domu :-)
Ależ się dziś rozpisałam!! Ale znalazłam ostatnio fajne filmiki dla dzieciaczków. Baby Einstein (Welcome to Baby Einstein), wyprodukowane przez Disneya. To filmy przeznaczone dla dzieci od 3 m-ca życia, do bodajże 3 lat. Każda część ma jakiś temat przewodni - Mozart, Beethoven, Da Vinci, Monet, Newton itd. I tak Baby Da Vinci uczy dzieci części ciała, Van Gogh - kolorów, Monet - pór roku, Galileo pokazuje kosmos, Neptune - wodę, itd. Bohaterami są pacynki, tłem do pięknych zdjęć jest muzyka klasyczna.Można je kupić np. w Amazonie, ale też ściągnąć z netu :-) choć sama jeszcze nie próbowałam.
No i znalazłam fajne zabaweczki dla Maluszków :-):
PAN GRYZAK K'S KIDS + KSIĄZKA +CD+DVD PROMOCJA!! (709003772) - Aukcje internetowe Allegro
PAN METKA K'S KIDS + KSIĄZKA +CD+DVD PROMOCJA!!! (708999426) - Aukcje internetowe Allegro
Oj, będę uwielbiać zabawy z moją Kropeczką!! Teraz wychodzi jakie jeszcze ze mnie dziecko :-)
Ależ się dziś rozpisałam!! Ale znalazłam ostatnio fajne filmiki dla dzieciaczków. Baby Einstein (Welcome to Baby Einstein), wyprodukowane przez Disneya. To filmy przeznaczone dla dzieci od 3 m-ca życia, do bodajże 3 lat. Każda część ma jakiś temat przewodni - Mozart, Beethoven, Da Vinci, Monet, Newton itd. I tak Baby Da Vinci uczy dzieci części ciała, Van Gogh - kolorów, Monet - pór roku, Galileo pokazuje kosmos, Neptune - wodę, itd. Bohaterami są pacynki, tłem do pięknych zdjęć jest muzyka klasyczna.Można je kupić np. w Amazonie, ale też ściągnąć z netu :-) choć sama jeszcze nie próbowałam.
No i znalazłam fajne zabaweczki dla Maluszków :-):
PAN GRYZAK K'S KIDS + KSIĄZKA +CD+DVD PROMOCJA!! (709003772) - Aukcje internetowe Allegro
PAN METKA K'S KIDS + KSIĄZKA +CD+DVD PROMOCJA!!! (708999426) - Aukcje internetowe Allegro
Oj, będę uwielbiać zabawy z moją Kropeczką!! Teraz wychodzi jakie jeszcze ze mnie dziecko :-)
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Jeleniej, żeby pomacać sobie upatrzone wózki tzn palex perfect, tako jumper i coneco toledo (zależało nam konkretnie na danym sklepie w Jeleniej G. bo robią wysyłki za granicę). No i w końcu ostatecznie zdecydowaliśmy się na wózek Camarelo Q12
jak tutaj: Q12 - GŁĘBOKI - SPACEROWY - FOTELIK- WÓZEK 2009 (718629911) - Aukcje internetowe Allegro
Świetnie się prezentuje, materiał pierwsza klasa no i przede wszystkim ma wszystko to co chciałam.
Ten Palex o którym wspominałam wcześniej też był OK ale miał dwie wady:
Po pierwsze gondola nie posiadał żadnych uchwytów (tak żeby złapać i przenieść) a po drugie dno gondoli było baaaaardzooooo nisko bo sama gondola była głęboka, co biorąc pod uwagę mój wysoki wzrost byłoby sporym utrudnieniem...
No i co myślicie?
jak tutaj: Q12 - GŁĘBOKI - SPACEROWY - FOTELIK- WÓZEK 2009 (718629911) - Aukcje internetowe Allegro
Świetnie się prezentuje, materiał pierwsza klasa no i przede wszystkim ma wszystko to co chciałam.
Ten Palex o którym wspominałam wcześniej też był OK ale miał dwie wady:
Po pierwsze gondola nie posiadał żadnych uchwytów (tak żeby złapać i przenieść) a po drugie dno gondoli było baaaaardzooooo nisko bo sama gondola była głęboka, co biorąc pod uwagę mój wysoki wzrost byłoby sporym utrudnieniem...
No i co myślicie?