taki projektor wylicytowalam;-)
super projektor:-)oj wspolczuje tego co przezylas:-)ja tez czasami tak mam hehe:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taki projektor wylicytowalam;-)
dopiero wczoraj w nocy wylicytowalam musze czekac az mi przysla ale dam znac jak mi przyjdzie ten moj wyswietla na suficie obrazki z kubusia puchatka na tej lampce z przodu tez pojawiaja sie obrazki a co do melodii to jeszcze nie wiem
super projektor:-)oj wspolczuje tego co przezylas:-)ja tez czasami tak mam hehe:-)
Ja kilka nocy temu, próbowałam przejść przez zamknięte drzwi :-( Tak rąbnęłam o szybę, że rano obudziłam się z guzem na czole i obitym łokciemSuper projektor
A zauważyłyście te dziwne rozkojarzeniowe objawy?
Ja co rusz walnę się w coś głową lub inną częścią ciała (a to o otwarte drzwiczki od szafki, a to o kant stołu) a to mi cos z rąk wypadnie (najczęściej jak rano wyjmuję kotom puszkę żeby się ogrzała), ostatnio złapałam się na tym że zapominam słowa... a to strzaszne w moim zawodzie :-);-) wręcz dyskwalifikujące, już nie mówię o matematyce klasa I (czasem nawet dodawanie mi nie idzie). Mam tylko nadzieję że nie zapomnę psa wziąć ze spaceru do domu oraz że zapamiętam do którego szpitala mają mnie zawieźć na poród ;-)
dobrze rozumiem, ze nauczanie początkowe?ostatnio złapałam się na tym że zapominam słowa... a to strzaszne w moim zawodzie :-);-) wręcz dyskwalifikujące, już nie mówię o matematyce klasa I (czasem nawet dodawanie mi nie idzie). ;-)
Pampersy nie maja wyciecia na pepuszek, tylko najmniejsze Huggisy-ale nie wiem dokladnie jaki rozmiar. Ja uzywalam Pampersow i odwijalam, a dziewczyna na poprdowce uzywala wlasnie Hugiisow i mialy wyciecie.czy newborn to inne niż pampers 1? Boja mam 1 i one wcale nie mają wycięcia. Kiedyś, dawno te,mu widziałam reklamę pieluch z tym wycięciem ale w żadnym sklepie nie umieli mi powiedzieć, które to pieluchy.
Gie-oska ja mam ten drugi laktator, albo bardzo bardzo podobny bo zdjęcie trochę niewyraźne. Byłam z niego bardzo zadowolona. Przez 1,5mies używałam go non-stop i sprawił się bez zarzutu. myślę, że z czystym sumieniem mogę Ci go polecic.Dziewczyny czy ktoras z Was kupowala moze taki zestaw laktatora: Avent - Laktator ręczny ISIS z systemem VIA (706306313) - Aukcje internetowe Allegro lub taki Avent - Laktator Ręczny ISIS +2x butelka + GRATIS (706308164) - Aukcje internetowe Allegro bo nie wiem ktory lepszy zestaw??dodam ze butelek nie potrzebuje...daradzcie plizz!!