reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Pozazdrościć faceta :-) Mój mnie straszył, że jak kupię ten kubełek (a kupiłam używany z 2 wkładami za 50zł), to on kupi alufelgi (powiedziałam, że nie ma sprawy, tylko najpierw ma kupić wózek, fotelik, i odłożyć co nieco na edukację pierworodnej) :-)
tak fajny z niego facet ;-)jak okazalo sie ze jestem w ciazy sprzedalismy stare auto i kupilismy nowszego pasata bo potem juz nie bede pracowac i nie byloby nas stac na zmiane samochodu :-p ja nie mam prawa jazdy auto to jego cacko:sorry2: wiesz juz lepsze nowe alufelgi niz cale auto:-)

tak fajny z niego facet ;-)jak okazalo sie ze jestem w ciazy sprzedalismy stare auto i kupilismy nowszego pasata bo potem juz nie bede pracowac i nie byloby nas stac na zmiane samochodu :-p ja nie mam prawa jazdy auto to jego cacko:sorry2: wiesz juz lepsze nowe alufelgi niz cale auto:-)
Tyle, że właśnie kupił nowe auto, ale bez alufelg :-D

Kilolek, Monia-Arek, czyli bez sensu kubełki skoro są woreczki pachnące ? Teraz pozostaje mi się modlić żeby mój J. nie dowiedział się, że istnieje coś takiego jak paklanki :-D

moim zdaniem pachnace woreczki to nie to samo jak wygoda takiego kubelka :baffled:wrzucasz taka pieluszke nie bawisz sie w zawiazywanie woreczka tez mam takie torebeczki chcialam pozostac przy nich ale moj facet chcial taki kubelek to mu powiedzialam ze ok ze nie musze ja caly czas decydowac o wszystkim co kupic i wzielismy:-)

Nie nie :-), zarabiam na życie pisaniem :tak:

Po pierwsze to śliczna syjamska kotka - prawdopodobnie rodowodowa. Po drugie - kotka więc warto ją wysterylizować żeby nie było kociąt które z racji braku rodowodu mamusi będą małymi kocimi kundelkami. Po trzecie wystaczy że będziesz codziennie sprztać kocie odchody "twarde" w rękawiczkach gumowych wystarczy - nic nie powinno się stać.

Suczkę też warto wysterylizować żeby nie było pote niespodzianek :) - szczeniaczek słodki.

hmmm, instynkt macierzyński wolałabym "załatwić" poprzez intelekt :):-)

Dzięki Passingby Generalnie szukam uspokojenia sumienia w kwestii toxo. Kicia ma szansę nabawić się zatwardzenia, bo śledzę ją , gdy tylko idzie w stronę kuwety, a kupki od razu lądują w koszu poza domem. Boję się tylko czy nie wyniesie "czegoś" z kuwety na łapkach i później się na to "nadzieję"
Jest wysterylizowana od dawna.. Z suką inna bajka i to długa. Jest to specyficzny pies, który mógłby sterylizację i wycieczkę do weterynarza zawałem przypłacić
Wracając do zakupów, to czekamy na zamówiony wózek i kilka innych rzeczy Obforografuję i wstawię zdjecia.

reklama
dziewczyny wspolczuje tego roztargnienia...mi na szczescie to sie jeszcze nie zdarza!!

Dziewczyny czy ktoras z Was kupowala moze taki zestaw laktatora: Avent - Laktator ręczny ISIS z systemem VIA (706306313) - Aukcje internetowe Allegro lub taki Avent - Laktator Ręczny ISIS +2x butelka + GRATIS (706308164) - Aukcje internetowe Allegro bo nie wiem ktory lepszy zestaw??dodam ze butelek nie potrzebuje...daradzcie plizz!!
Gosiu tez mam drugi.. czy sie roznia nie wiem.. u mnie roznily sie cena i ten pierwszy ma system przechowywania specjalny.... co wg mnie nie jest niezbedne :)

Do góry