reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
MONIA-AREK
Fanka BB :)
Woreczki pachnace na zuzyte pieluszkiA co to paklanka ?
PAKLANKI woreczki na zużyte pieluszki 50szt (712934672) - Aukcje internetowe Allegro
weri
tak fajny z niego facet ;-)jak okazalo sie ze jestem w ciazy sprzedalismy stare auto i kupilismy nowszego pasata bo potem juz nie bede pracowac i nie byloby nas stac na zmiane samochodu ja nie mam prawa jazdy auto to jego cacko wiesz juz lepsze nowe alufelgi niz cale auto:-)Pozazdrościć faceta :-) Mój mnie straszył, że jak kupię ten kubełek (a kupiłam używany z 2 wkładami za 50zł), to on kupi alufelgi (powiedziałam, że nie ma sprawy, tylko najpierw ma kupić wózek, fotelik, i odłożyć co nieco na edukację pierworodnej) :-)
Tyle, że właśnie kupił nowe auto, ale bez alufelgtak fajny z niego facet ;-)jak okazalo sie ze jestem w ciazy sprzedalismy stare auto i kupilismy nowszego pasata bo potem juz nie bede pracowac i nie byloby nas stac na zmiane samochodu ja nie mam prawa jazdy auto to jego cacko wiesz juz lepsze nowe alufelgi niz cale auto:-)
weri
moim zdaniem pachnace woreczki to nie to samo jak wygoda takiego kubelka wrzucasz taka pieluszke nie bawisz sie w zawiazywanie woreczka tez mam takie torebeczki chcialam pozostac przy nich ale moj facet chcial taki kubelek to mu powiedzialam ze ok ze nie musze ja caly czas decydowac o wszystkim co kupic i wzielismy:-)
malina1979
;)
Nie nie :-), zarabiam na życie pisaniem
Po pierwsze to śliczna syjamska kotka - prawdopodobnie rodowodowa. Po drugie - kotka więc warto ją wysterylizować żeby nie było kociąt które z racji braku rodowodu mamusi będą małymi kocimi kundelkami. Po trzecie wystaczy że będziesz codziennie sprztać kocie odchody "twarde" w rękawiczkach gumowych wystarczy - nic nie powinno się stać.
Suczkę też warto wysterylizować żeby nie było pote niespodzianek - szczeniaczek słodki.
hmmm, instynkt macierzyński wolałabym "załatwić" poprzez intelekt :-)
Dzięki Passingby Generalnie szukam uspokojenia sumienia w kwestii toxo. Kicia ma szansę nabawić się zatwardzenia, bo śledzę ją , gdy tylko idzie w stronę kuwety, a kupki od razu lądują w koszu poza domem. Boję się tylko czy nie wyniesie "czegoś" z kuwety na łapkach i później się na to "nadzieję"
Jest wysterylizowana od dawna.. Z suką inna bajka i to długa. Jest to specyficzny pies, który mógłby sterylizację i wycieczkę do weterynarza zawałem przypłacić
Wracając do zakupów, to czekamy na zamówiony wózek i kilka innych rzeczy Obforografuję i wstawię zdjecia.
reklama
katarzyna1983
Gosiu tez mam drugi.. czy sie roznia nie wiem.. u mnie roznily sie cena i ten pierwszy ma system przechowywania specjalny.... co wg mnie nie jest niezbednedziewczyny wspolczuje tego roztargnienia...mi na szczescie to sie jeszcze nie zdarza!!
Dziewczyny czy ktoras z Was kupowala moze taki zestaw laktatora: Avent - Laktator ręczny ISIS z systemem VIA (706306313) - Aukcje internetowe Allegro lub taki Avent - Laktator Ręczny ISIS +2x butelka + GRATIS (706308164) - Aukcje internetowe Allegro bo nie wiem ktory lepszy zestaw??dodam ze butelek nie potrzebuje...daradzcie plizz!!