reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Taka duża, a taka niedouczona :rolleyes2: Wiem, że to był żart, ale do dziewczyn nie wiedzących: nie można zarazić się toxo ani drogą kropelkową ani przez głaskanie (no chyba, że ktoś będzie głaskał kota po dupce :cool:)

Toż oko puszczam, do paranoi się przyznaję ;-):-)
Ale do domu bym się bała brać bo
a) moze czymś zarazić to co sie w domu już ma
b) może zarazić nas a na tym etapie ciąży to nie chciałabym problemów

reklama
dziewczyny super zakupki poroblilyscie:-)

Pyszczku bardzo podoba mi sie ten kocyk co dalas:-)

Dziewczyny fajne macie zwierzaki w domach:-)

to jak juz wszystkie tak sie chwalicie swoimi zwierzakami to ja mam takiego pieska:

Załączniki

• P1070514.jpg
    P1070514.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 35
  • P1080617.jpg
    P1080617.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Dziewczyny zwierzaki superanckie ;-) Ja tez mialam psiaka, zdjec niestety narazie nie mam bo tylko na starym laptopie mam a on ma zepsuta ladowarke, wiec sie nie pochwale. A mialam Yorka ;-)przeskurczybyk z niej byl :-) zula gumy i jadla jablka z ziemi a raz wygrzebala z otwartej pulki tampona i sobie mietolila go az urosl do ogromnych rozmiarow :-D:-D

Klaudzia znam to, ja też cierpię od 2 miesięcy na chroniczny brak miejsca, na rzeczy które zbieram dla dziecka, do nowego mieszkania itp.... Ale w poniedziałek przeprowadzamy się!:tak: W tygodniu zamontują nam wielką szafę w przedpokoju pod zabudowę i będzie pięknie:-)
Wklej potem fotki ciuszków:tak:

a ja wczoraj myslalam ze umre normalnie....:baffled: licytowalam na ebaju w nocy projektor co wyswietla obrazki na suficie i w ostatnich sekundach ktos mnie przebil a ja zamiast 1.60£ wpisalam i potwierdzilam 160 funtow!!!!!!!!! serce zaczelo mi walic rece mi sie trzesly....prawie zawalu dostalam!!! dopiero od tygodnia kupuje na ebaju i nie pamietalam ze to moja maksymalna cena za ten projektor a przeciez te podbicia sa co kilkadziesiat pensow:sorry2: w sumie wyszlo mnie to 9.50 z dostawa :baffled:oczywiscie wygralam licytacje bo zeby mnie przebic ktos musialby wpisac wiecej niz 160 funtow a tylko ja taka glupia jestem zeby tak wpisac:szok: az mi wstyd za uzywany projektor 160 funtow chcialam dac!!!!! prawie mi serce stanelo zanim doszlo do mnie ze to tylko najwyzsza cena jaka chce dac a nie ile musze zaplacic:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry