reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

sliczna ta pościel

a no właśnie ja sie cąły czas zastanawiam nad koszulami. Mam 5 koszul takich rozpinnanych. Kupiłam przed pierwszym porodem i uzywam je od tamtej pory cały czas. nei sa bardzo zniszczone no ale trochę zmechacone widać że uzywane dość intensywnie. I sama nie wiem. Trochę wstyd takie koszule do szpitala brać, no ale skoro mam już 5 to po co mi kolejne?

myślę ze bez sensu toz na wybieg nie idziesz :) ja to zakupić je musiałam bo nie mam żadnych rozpinanych tym bardziej :)

reklama
O rany!! Ja nawet nie mam koszuli do szpitala, bo nie śpie w czyms takim. Gdzie to w ogóle kupic?? Pewnie na allegro sa jakies, co?

Co do gazikow do pępka dzidzi to slyszalam, ze zwykły fiolet i tak jest najlepszy.
Jak sobie pomysle, to jeszcze sporo rzeczy mi brakuje.

Kupiłam jeszcze chusteczki toaletowe nawilżane, bo podejrzewam, że mogą się przydać po porodzie do podcierania bolącego tyłka :) A ich plusem jest to, że można je wyrzucać do toalety.

a no właśnie ja sie cąły czas zastanawiam nad koszulami. Mam 5 koszul takich rozpinnanych. Kupiłam przed pierwszym porodem i uzywam je od tamtej pory cały czas. nei sa bardzo zniszczone no ale trochę zmechacone widać że uzywane dość intensywnie. I sama nie wiem. Trochę wstyd takie koszule do szpitala brać, no ale skoro mam już 5 to po co mi kolejne?

Kilolekja też ma 4 po pierwszym porodzie, używane na bieżąco i nie kupuję kolejnej. Przecież jak będziesz chodzic to w szlafroczku, niewiele koszuli widac.

a ja za godzine licytuje na ebay torbe do spania dla malej nie wiem jak to sie w polsce nazywa tu to bardzo popularne ;-) moze mi sie uda wygrac a na prawde warto bo nowa i super firmy
0-6 Months Girls 2.5 Tog Grobag on eBay (end time 12-Aug-09 11:31:24 BST)

mam nadzieje ze sie uda:happy2:
ja czekam na wyplate i tez zabieram sie za kompletowanie rzeczy do szpitala mialam od tego zaczac zakupy a skonczylo sie na tym ze mam wszystko dla malej a dla siebie nic:sorry2:

reklama
Do góry