reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Musze się pochwalić, ze wreszcie ppczyniłam jakieś zakupy. Troche drobiazgów typu smoczki, podkłady, pieluchy, chusteczki i przewijak do łazienki na pralkę. Zawsze to coś.
a ja dalej nic nie mam :-(mąż mi wczoraj powiedział że we wrześniu będzie miał wiekszą wypłatę to pokupimy co trzeba tj fotelik, materac, pościel, troche ubranek
za to kupiłam Zuzi plecak i buty do przedszkola i dwie książeczki;-)
kaśka k
Fanka BB :)
a ja dzisiaj kupiłam materacyk kokos-gryka i profilowaną podusię
już kiedyś przerabiałyśmy temat poduszek dla dzidzi
wiadomo dzidzie powinny leżeć płasko
ale
biorąc pod uwagę że miałam jednego alergika mocno ulewającego to wolę tym razem troszkę się zabezpieczyć podusią a nie potem kombinować z podkładaniem książek pod łóżeczko
no i kupiłam
Womar - serce przy sercu. Produkty - Poduszka „KLIN”
ale
biorąc pod uwagę że miałam jednego alergika mocno ulewającego to wolę tym razem troszkę się zabezpieczyć podusią a nie potem kombinować z podkładaniem książek pod łóżeczko
no i kupiłam
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja też mam poduszkę klin, do tej pory uywam, praktycznie od uurodzenia. Al też inna sprawa, z moje dziecko urodzilo sięz cofniętazuchwa i ortodonta kazal mu spac na poduszce.a ja dzisiaj kupiłam materacyk kokos-gryka i profilowaną podusię
ale
no i kupiłam
kaśka k
no i wczoraj poprałam troszkę ciuszki dzisiaj prasuję i robię rozeznanie co ewentualnie dokupić :-)
wózek po martynce już mamy w domciu muszę go odświeżyć narazie został rozkręcony
do kupienia został mi tylko podgrzewacz potem to już tylko pieluszki
chusteczki bambino nakupowałam ostatnio w promocji
wózek po martynce już mamy w domciu muszę go odświeżyć narazie został rozkręcony
do kupienia został mi tylko podgrzewacz potem to już tylko pieluszki
chusteczki bambino nakupowałam ostatnio w promocji
kaśka k
no i dokupiłam jeszcze jedną piżamkę koszulę do szpitala
i kilka drobiazgów
teraz czuję że mogę spokojnie odetchąć
bo strasznie nie lubię zakupów na ostatni moment
i kilka drobiazgów
teraz czuję że mogę spokojnie odetchąć
bo strasznie nie lubię zakupów na ostatni moment
madziek
listopadówka 2009 :)
Pytanie do Listopadówek z Wrocławia: Dziś podobno wyprzedaż w Arkadach Wrocławskich, byłyście może? Są jakieś fajne ciuszki dla dzieci?
weri
mnie tez najbardziej podoba sie ten rozowy do tego wydaje sie najcieplejszy i chyba nie przemakalny jak te z niby futerka chyba wybiore ten ale jeszcze zastanowie sie nad kolorem:-)ja myślę, zę material moze być każdy. Do tego i tak dojdzie kocy i okrycie od wózka, które jest nieprzemakalane. A najbardziej podoba mi się różowy.
Sylaba
Dziewczyny a ja dzis pierwszy raz zabralam mojego mąża na dzidziusiowe zakupy i byłam w szoku, myślałam że będzie marudził że jeszcze za szybko a tym czasem on wpadł w zakupowy szał i to ja musiala go powstrzymywać . W Zarze poszedł do kasy z dżinsowymi ogrodniczkami i musialam mu uświadomić,że to krótkie spodenki na 6 m-cy więc maly mógłby je nosić w marcu i kwietniu no to poszukał takich na 9 m-cy żeby były na lato. Ale mialam ubaw:-)
reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
Dziewczyny a ja dzis pierwszy raz zabralam mojego mąża na dzidziusiowe zakupy i byłam w szoku, myślałam że będzie marudził że jeszcze za szybko a tym czasem on wpadł w zakupowy szał i to ja musiala go powstrzymywać . W Zarze poszedł do kasy z dżinsowymi ogrodniczkami i musialam mu uświadomić,że to krótkie spodenki na 6 m-cy więc maly mógłby je nosić w marcu i kwietniu no to poszukał takich na 9 m-cy żeby były na lato. Ale mialam ubaw:-)
Ja też mojego na takie zakupy we wrześniu zabiorę i zdam relację na bb Ale miałaś przy tym okazję spędzić miłe popołudnie z mężem