reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Musze się pochwalić, ze wreszcie ppczyniłam jakieś zakupy. Troche drobiazgów typu smoczki, podkłady, pieluchy, chusteczki i przewijak do łazienki na pralkę. Zawsze to coś.

reklama
Musze się pochwalić, ze wreszcie ppczyniłam jakieś zakupy. Troche drobiazgów typu smoczki, podkłady, pieluchy, chusteczki i przewijak do łazienki na pralkę. Zawsze to coś.

a ja dalej nic nie mam :-(mąż mi wczoraj powiedział że we wrześniu będzie miał wiekszą wypłatę to pokupimy co trzeba tj fotelik, materac, pościel, troche ubranek
za to kupiłam Zuzi plecak i buty do przedszkola :-pi dwie książeczki;-)

a ja dzisiaj kupiłam materacyk kokos-gryka i profilowaną podusię
już kiedyś przerabiałyśmy temat poduszek dla dzidzi
wiadomo dzidzie powinny leżeć płasko
ale
biorąc pod uwagę że miałam jednego alergika mocno ulewającego to wolę tym razem troszkę się zabezpieczyć podusią a nie potem kombinować z podkładaniem książek pod łóżeczko:blink:

no i kupiłam
Womar - serce przy sercu. Produkty - Poduszka „KLIN”

a ja dzisiaj kupiłam materacyk kokos-gryka i profilowaną podusię
już kiedyś przerabiałyśmy temat poduszek dla dzidzi
wiadomo dzidzie powinny leżeć płasko
ale
biorąc pod uwagę że miałam jednego alergika mocno ulewającego to wolę tym razem troszkę się zabezpieczyć podusią a nie potem kombinować z podkładaniem książek pod łóżeczko:blink:

no i kupiłam
Womar - serce przy sercu. Produkty - Poduszka „KLIN”
ja też mam poduszkę klin, do tej pory uywam, praktycznie od uurodzenia. Al też inna sprawa, z moje dziecko urodzilo sięz cofniętazuchwa i ortodonta kazal mu spac na poduszce.

no i wczoraj poprałam troszkę ciuszki dzisiaj prasuję i robię rozeznanie co ewentualnie dokupić :-)
wózek po martynce już mamy w domciu muszę go odświeżyć narazie został rozkręcony :-D

do kupienia został mi tylko podgrzewacz potem to już tylko pieluszki

chusteczki bambino nakupowałam ostatnio w promocji

ja myślę, zę material moze być każdy. Do tego i tak dojdzie kocy i okrycie od wózka, które jest nieprzemakalane. A najbardziej podoba mi się różowy.
mnie tez najbardziej podoba sie ten rozowy do tego wydaje sie najcieplejszy i chyba nie przemakalny jak te z niby futerka chyba wybiore ten ale jeszcze zastanowie sie nad kolorem:-)

Dziewczyny a ja dzis pierwszy raz zabralam mojego mąża na dzidziusiowe zakupy i byłam w szoku, myślałam że będzie marudził że jeszcze za szybko a tym czasem on wpadł w zakupowy szał i to ja musiala go powstrzymywać :-D:-D:-D. W Zarze poszedł do kasy z dżinsowymi ogrodniczkami i musialam mu uświadomić,że to krótkie spodenki na 6 m-cy więc maly mógłby je nosić w marcu i kwietniu no to poszukał takich na 9 m-cy żeby były na lato. Ale mialam ubaw:-)

reklama
Dziewczyny a ja dzis pierwszy raz zabralam mojego mąża na dzidziusiowe zakupy i byłam w szoku, myślałam że będzie marudził że jeszcze za szybko a tym czasem on wpadł w zakupowy szał i to ja musiala go powstrzymywać :-D:-D:-D. W Zarze poszedł do kasy z dżinsowymi ogrodniczkami i musialam mu uświadomić,że to krótkie spodenki na 6 m-cy więc maly mógłby je nosić w marcu i kwietniu no to poszukał takich na 9 m-cy żeby były na lato. Ale mialam ubaw:-)

Ja też mojego na takie zakupy we wrześniu zabiorę i zdam relację na bb:tak: Ale miałaś przy tym okazję spędzić miłe popołudnie z mężem:tak:

Do góry