reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Klaudia to tylko sie cieszyc ze caly czas cos dostajecie bo przynajmniej nie musicie sami tego kupowac...super...mi jeszcze nikt nic nie dal wiec ubranka musze sama kupowac!!

wkleje zdjecia ubranke ktore kupilam ale sa to zdjecia nie mojego autorstwa..jak dorwe aparat porobie je wieksze:-)

Gosiu ciuszki bajeranckie :-):-):-) Najlepsze buciki i spiochy "dinozaur", rozbrajaja mnie, takich jeszcze nie widzialam :-) moge spytac z jakiej firmy ten dinozaurek? poszukam moze znajde drugi na allegro albo na ebayu hehe zakochalam sie normalnie.

Dziubasek tez zastanawialam sie nad taka poducha, i tez prosze daj znac jak sie bedzie sprawowac jezeli chodzi o komfort przy spaniu. Tutaj sa strasznie drogie i jak sie zdecyduje kupic to chcialabym wiedziec czy ma to sens.

Właśnie do pracy przyszedł przewijak i ten czerwony kombinezon na zimę.
Jedno i drugie EKSTRA !!!

Wczoraj dostałam ten kupiony na Allegro używany fotelik Maxi Cosi za 250 zł i jestem w szoku-on w ogóle nie jest zniszczony, tapicerka cudo-jakby nie była używana, po bokach na tych plastikach tylko ze dwa małe zarysowania.
Niektre modele na Allegro są strasznie wyeksplatowane i porysowane, a ten egzemplarz to mam wrażenie, że leżał szczelnie zamknięty w piwnicy :-)
Tak się cieszę ze swojego interesiku, że aż mi się dziś śnił ten fotelik-chyba mam objawy choroby psychicznej :-)

W pracy się już ze mnie śmieją, że co chwilę kurier częściej przyjeżdza do mnie niż ogólnie do firmy :-)

No to Olica gratuluje zakupow i czekamy na zdjecia :-) a ten przewijaczek to tylko ta mata czy cala półka?
Ja tez ten fotelik z Maxi Cosi mam w idealnym stanie a uzywany ;-)zaskoczenie bylo wielkie bo myslalam ze bedzie bardziej zniszczony

a to jedne z moich ulubionych ciuszkow i nasz wozeczek

Załączniki

• S1053312.jpg
    S1053312.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 41
  • S1053313.jpg
    S1053313.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 40
  • S1053315.jpg
    S1053315.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 41
  • S1053314.jpg
    S1053314.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 41
  • S1053321.jpg
    S1053321.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 43
  • S1053318.jpg
    S1053318.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 43
witam

zastanawiam sie nad kupnem poscieli bewis na allegro, jest fajna i niedroga tylko nie wiem jak jakościowo, wiecie cos moze o niej, czy może ktoś w sklepie oglądał taką pościel, u mnie w lublinie nigdzie nie mogę jej znaleźć.​

Co do śpiworka do gondoli to właśnie na allegro nie ma, jest pełno śpiworków ale do spacerówki albo fotelika. A takie się nie nadają bo są na długość od 90cm... A gdzie bym to w tej gondolce upchnęła :sorry2:
Doszłam do wniosku, że rzeczywiście kombinezon i kocyk i wystarczy, w końcu nie będę z dzieckiem jeździć na spacery przy -10 stopniach ;-)

No to Olica gratuluje zakupow i czekamy na zdjecia :-) a ten przewijaczek to tylko ta mata czy cala półka?
Ja tez ten fotelik z Maxi Cosi mam w idealnym stanie a uzywany ;-)zaskoczenie bylo wielkie bo myslalam ze bedzie bardziej zniszczony

Przewijak jest stawiany na łóżeczko 80 cm, bo mam duże łóżeczko.
Fotkę kombinezonu w kolorze czerwonym i fotelika wklejałam kilka stron wczesniej.

Pikne, pikne !!!

Gosiu ciuszki bajeranckie :-):-):-) Najlepsze buciki i spiochy "dinozaur", rozbrajaja mnie, takich jeszcze nie widzialam :-) moge spytac z jakiej firmy ten dinozaurek? poszukam moze znajde drugi na allegro albo na ebayu hehe zakochalam sie normalnie.
to jest pajac firmy georgia:-)powodzenia w szukaniu:-)

mi sie wozeczek najbardziej podoba:-)tez poluje na niego:-)ciuszki tez sliczne:-)

reklama
Do góry