mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Też myślałam o tej poduszce tylko nie do końca przekonana jestem czy to nie jest jakieś takie naciągane.. ;-)
Jak już ją przetestujesz to daj proszę znać (najlepiej również na priv) czy warto było kupować
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też myślałam o tej poduszce tylko nie do końca przekonana jestem czy to nie jest jakieś takie naciągane.. ;-)
Klaudia to tylko sie cieszyc ze caly czas cos dostajecie bo przynajmniej nie musicie sami tego kupowac...super...mi jeszcze nikt nic nie dal wiec ubranka musze sama kupowac!!
wkleje zdjecia ubranke ktore kupilam ale sa to zdjecia nie mojego autorstwa..jak dorwe aparat porobie je wieksze:-)
a oto mój zakup:
PODUSZKA DO KARMIENIA I SPANIA 190cm PRODUCENT!!! (699716349) - Aukcje internetowe Allegro
Gie-oska fajne ciuszki kupiłaś))))
Właśnie do pracy przyszedł przewijak i ten czerwony kombinezon na zimę.
Jedno i drugie EKSTRA !!!
Wczoraj dostałam ten kupiony na Allegro używany fotelik Maxi Cosi za 250 zł i jestem w szoku-on w ogóle nie jest zniszczony, tapicerka cudo-jakby nie była używana, po bokach na tych plastikach tylko ze dwa małe zarysowania.
Niektre modele na Allegro są strasznie wyeksplatowane i porysowane, a ten egzemplarz to mam wrażenie, że leżał szczelnie zamknięty w piwnicy :-)
Tak się cieszę ze swojego interesiku, że aż mi się dziś śnił ten fotelik-chyba mam objawy choroby psychicznej :-)
W pracy się już ze mnie śmieją, że co chwilę kurier częściej przyjeżdza do mnie niż ogólnie do firmy :-)
No to Olica gratuluje zakupow i czekamy na zdjecia :-) a ten przewijaczek to tylko ta mata czy cala półka?
Ja tez ten fotelik z Maxi Cosi mam w idealnym stanie a uzywany ;-)zaskoczenie bylo wielkie bo myslalam ze bedzie bardziej zniszczony
a to jedne z moich ulubionych ciuszkow i nasz wozeczek
to jest pajac firmy georgia:-)powodzenia w szukaniu:-)Gosiu ciuszki bajeranckie :-):-):-) Najlepsze buciki i spiochy "dinozaur", rozbrajaja mnie, takich jeszcze nie widzialam :-) moge spytac z jakiej firmy ten dinozaurek? poszukam moze znajde drugi na allegro albo na ebayu hehe zakochalam sie normalnie.
a to jedne z moich ulubionych ciuszkow i nasz wozeczek
to jest pajac firmy georgia:-)powodzenia w szukaniu:-)
śliczne te ciuszki :-) wózeczek również :-)a to jedne z moich ulubionych ciuszkow i nasz wozeczek