reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja tam nawety nie zamierzam myślec o śmierci łóżeczkowej....:no:

Świadomość istnienia ryzyka nie oznacza, że rodzic się na to "nastawia" tylko świadczy o jego wiedzy, a co za tym idzie do ograniczenia ryzyka. W Polsce mało się o tym mówi bo do tej pory nikt nie prowadził takich statystyk, co nie oznacza, że się nie zdarzało.

Świadomość istnienia ryzyka nie oznacza, że rodzic się na to "nastawia" tylko świadczy o jego wiedzy, a co za tym idzie do ograniczenia ryzyka. W Polsce mało się o tym mówi bo do tej pory nikt nie prowadził takich statystyk, co nie oznacza, że się nie zdarzało.

My kupujemy detektor oddechu pieluszkowy - czyli przypinany do pieluszki :) - za wiele przeczytałam na ten temat :) i paliłam jak smok lata całe jakby coś... wolę kupić detektor :)

Zmiana nastroju (moje ulubione body)

Załączniki

• DCFC0091.JPG
    DCFC0091.JPG
    43,9 KB · Wyświetleń: 25
  • DCFC0092.JPG
    DCFC0092.JPG
    49,3 KB · Wyświetleń: 23
dlatego ja zamierzam kupić monitor oddechu dziecka czy jakoś tak się to nazywa! wiem, że wydatek nie mały, ale być może to urządzenie uratowało życie synkowi mojej koleżanki! bo zatrzymał mu się oddech (miał z miesiąc czasu wtedy) to zaczęło piszczeć i koleżanka porwała synka na ręce, potrząsnęła nim, jednocześnie dzwoniąc na pogotowie!
nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby nie miała tego urządzenia! myślałaby pewnie, że dziecko śpi :-(
oczywiście, że ja się na to nie nastawiam! ale , jeżeli w jakiś sposób się da, to chcę temu zapobiedz!

reklama
Teraz poszperałam w necie i też takiego z odbiornikiem nie znalazłam, a wydawało mi się, że ktoś mi o takim mówił - może coś mi się pomyliło...

Do góry