reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja się zakochałam w tych śpioszkach, które wczoraj któraś z Was wkleiła
śpioszki śpiochy nowe z bawełny z nadrukami 62 (686915147) - Aukcje internetowe Allegro
najchetniej kupiłabym wszystkie wzory, a przynajmniej połowę. Od wczoraj się zastanawiam ile moge kupić żeby nie zakrawało to na szaleństwo :-)

Ja wczoraj link wkleiłam, też bardzo, bardzo mi się podobają :-) koleżanka moja dała mi link, bo ona zamówiła sobie te śpioszki, a do nich body (na innej aukcji), na żywo są jeszcze słodsze:tak: Ja w przyszłym miesiącu kupię kilka sztuk, bo jak zaczęłam teraz wybierać aplikacje to kasy mi braknie, żeby wszystkie te, które chcę kupić.

Teraz chcę kupić pościel 3 elementową, tą z misiem na chmurce, ale nie mogę jej odnaleźć na allegro, a w przyszłym m-cu dokupię do tego baldachim. ( 3 el. t.j. poszewka na podusię i kołderkę + ochraniacz kosztują około 73 zł, a baldachim ze stelażem do kompletu na innej aukcji 43 zł)
Muszę ten watek przekopać, bo jakiś czas temu wklejałyście linki z tą pościelą, ale ona kosztowałao ponad 200 zł i miała więcej elementów.

A i znalazłam też fajniutką, z oryginalnym wzorem:
MY-SWEET-BABY ochraniacz 120x60 SATYNA nowość (689185471) - Aukcje internetowe Allegro

i kocyk:
KOCYK cieplutka i milutka mikrofaza * 5 kolorów (690067380) - Aukcje internetowe Allegro

Powiem szczerze, że też poczułam się dotknieta sugerowaniem głupoty tylko dlatego, że mam zamiar kupic dla mojego maluszka wózek warty ok. 2000 zł :no:. Skoro ma mi poslużyć około 3 lat to wychodzi jakieś 670 zł na rok Kilka milionów Polaków wydaje rocznie wiecej kasy na papierosy o alkocholu nie wspomnę a tu przecież chodzi o wygodę i bezpieczeństwo mojego dziecka .
A mój typ to niezmiennie Mutsy Urban Rider.:-)

madziek to ja wklejałam linka z ta poscielą, chyba o ta Ci chodzi
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (685131740) - Aukcje internetowe Allegro

musze jednak przyznac ze nie znalazłam tej pościeli, baldachim tak, poscieli nie takze nie wiem czy sa no i ochraniacza tez nie gdybys Ty znalazła to prosze wklej linka.. mi tez bardzo na niej zalezy...

Tak, Ty napisałaś link:tak: dzięki:-)
13 elementów, to za dużo, jak dla mnie, ale jak wejdziesz na inne przedmioty sprzedającego, to znajdziesz mniejsze komplety i inne bajery :-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

OLICA,
napisz kochana czy jesteś zadowolona z X-Landera, jaki masz model i jak długo go masz? ;-)
pozdrawiam

Jeszcze dzidzię mam w brzuszku, więc ciężko powiedzieć czy jestem zadowolona z wózka. :-)
Od początku byłam na niego napalona, jedyna wada to to, że dziecko jedzie tylko przodem do kierunku jazdy, ale akurat dla mnie to nie stanowi problemu.
Mam model XA zielony.
Strasznie chciałabym już nim wyruszyć na drogę :-)

Pościel całkiem, całkiem-na pewno ładniejsza niż w te wszystkie miski, żyrafy itd (oczywiście wg mnie :-) )
Wiadomo-każdy ma swój gust.

A kocyk mnie akurat nie podchodzi, ale ważne , że Tobie się podoba.

Muszę przyznac , że chcesz spioszki bardzo podobne do moich :-)
http://www.allegro.pl/item683034830_urocze_spioszki_spiochy_z_nadrukiem_rozm_68.htmlhttp://www.allegro.pl/item683034830_urocze_spioszki_spiochy_z_nadrukiem_rozm_68.html

Przyszła ta moja pościel-totalny odjazd-tak mi się podoba :-)
Przypominam jaka to była:

Załączniki

• 3cz_paskif.jpg
    3cz_paskif.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 24
  • 3cz_serd_ziel.jpg
    3cz_serd_ziel.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
madziek dziekuje Ci bardzo, dla mnie tez 13 elementów to za duzo poprostu spodobała mi sie pościel....

Olica Twoje śpioszki i posciel (tez na nia patrzałam) sa śliczne

ja się zakochałam w tych śpioszkach, które wczoraj któraś z Was wkleiła
śpioszki śpiochy nowe z bawełny z nadrukami 62 (686915147) - Aukcje internetowe Allegro
najchetniej kupiłabym wszystkie wzory, a przynajmniej połowę. Od wczoraj się zastanawiam ile moge kupić żeby nie zakrawało to na szaleństwo :-)

mi tez sie strasznie podobaja ciuszki tego sprzedawcy i juz ogladaam wieksze rozmiary hehe i napewno cos zakupie:-)

Ola nie moge sie napatrzec na ta Twoja posciel w paski:)bardzo mi sie podoba:-)

reklama
ja kupowałam na allegrood jednego srzedawcy mamo-tato pościel i wypełnienie ale z róznych aukcji bo wychodzilo taniej niz komplet.A wypelnienie mam antyalergiczne.
a ten sprzedawca to:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Do góry