Ola nie moge sie napatrzec na ta Twoja posciel w paskibardzo mi sie podoba:-)
To kup sobie tzn małemu :-)
Moim zdaniem do chłopca też taka pasuje. Jest jeszcze opcja z pomaranczowymi paseczkami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola nie moge sie napatrzec na ta Twoja posciel w paskibardzo mi sie podoba:-)
To kup sobie tzn małemu :-)
Moim zdaniem do chłopca też taka pasuje. Jest jeszcze opcja z pomaranczowymi paseczkami.
to chyba jeszcze raz musisz mi dac linka do tej poscieli
http://www.allegro.pl/item683286686_3_cz_posciel_z_aplikacja_do_lozeczka_140x70.html
Tylko uwazaj na rozmiary, bo nie wiem jakie masz łóżeczko.
Ja wkurat mam to duże 70x140
helenka ja też chce kupić ten bujaczek z fisher prica tylko jeszcze nie teraz, ale znalazłam za 159 zł na allegro ) gościu ma jeszcze 16 szt właśnie skończyła się licytacja, ale on co chwilę wystawia i to ciągle za 159 zł więc czekam aż będzie miał znowu )
wiem że taki jest odległy termin ale przecież to nie jest potrzebne nawet w listopadzie, bo takich maluszków i tak się do tego nie wkłada ) więc zamówię później )Czy masz na myśli tego użytkownika : LEŻACZEK FISHER PRICE ostatnie (667200322) - Aukcje internetowe Allegro Jak tak, to ja juz kupiłam u niego ten leżaczek jednak tam jest jedno "ale" -przesyłka realizowana od 6 do 8 tygodni. Ja go kupiłam miesiąc temu i wciąż czekam. Więc jakbyś była nim zainteresowana to musisz o tym pamiętać. Ja stwierdziłam, że przecież nam się jeszcze nie śpieszy więc sobie poczekam ))