reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dorzucę go do mojej listy wózków które mi się podobają....:-p
oczywiiście sprawdzę w każdej wersji....;-)czyli będzie to już chyba z 12-sty.... no i mogę sobie wybierać...:-p:sorry2:

bo z tej listy to właśnie tylko ten babycar mi się spodobał....

ja to już wkońcu oszaleję od tyuch wózków chyba... hehe codziennie zamiast zmniejszać listę to ją powiększam:sorry2:

Ka...M faktycznie ta Twoja lista długa ale chociaz bedziesz miała z czego wybierac :-)
ja poki co mam 2 takie które najbardziej mi sie podobają :
ZESTAW BABY STAR GŁĘBOKI+SPACERÓWKA+FOTELIK (650020803) - Aukcje internetowe Allegro
[URL]http://allegro.pl/item681528116_voyager_wozek_na_amortyzatorach_hit_gratis.html

[/URL]
no a jak ... chcę dla dzidzi wybrać najlepszy:-p
dlatego trochę to jeszcze potrwa zanim się zdecyduję ;-)
własnie czytam wszystkie po kolei i zastanawiam się któremu czego brakuje....
Tobie z tych 2 polecam bardziej ten 2 bo możesz sobie zmienić rączkę w zależnści w jakim kieyunku jazdy chcesz mieć dziecko....:tak:

tez bardziej tamten mi sie podoba no ale ze mna jeszcze różnie bywa bo może jeszcze cos innego znajde :-) to takie pomysły na teraz... :-)

madziek śliczny ten rożek! ja przeglądam allegro, ale doszłam do wniosku, że po doliczeniu przesyłki , wielu rzeczy nie opłaca się kupować! więc po prostu na allegro szukam sprzedawców z Łodzi, co bym mogła sama sobioe wszystko obejrzeć i odebrać! takim cudem znalazłam już 2 hurtownie z artykułami dla dzieci, tylko teraz musze męża "zmusić", żeby tam ze mną pojechał! :-)

Dziewczyny kupiłam na allegro 2 komplety pościeli i jestem zakochana w tej w paski !!!!!

Nie lubię tych pościeli z misiami, zyrafami itd a na te co kupilam nie moge się napatrzeć :-) Ładne ?

Załączniki

• 3cz_paskif_zwy.jpg
    3cz_paskif_zwy.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 26
  • 3cz_serd_ziel.jpg
    3cz_serd_ziel.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry