reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Wózek X-LANDER XT +GONDOLA+ TORBA X-BAG +GRATISY (681014337) - Aukcje internetowe Allegro a x-landery odradziły mi już 2 koleżanki. albo obie mają pecha do tych wózków, albo te wózki faktycznie felerne (ciężko się składają, krzywo jadą, jednej ciągle coś się dzieje z oponą ) aczkolwiek wizualnie bardzo mi się ten wózek podoba
ja za to spotkalam sie z samymi pozytywnymi opiniami na temat x-landera xt:-)wiec moze te dziewczyny mialy pecha??tez chcialam kiedys tego x-landera:-)cena tez jest super:-)
Ola śliczna pościel, tak zaczynasz szaleć kochana :)))

Co do wózków, ja zaczynam się przekonywać do wózka mutsy 4rider
Mutsy 4 Rider

Znacie ten wózek?

mutsy maja same pozytywne opinie..tez sie kiedys nad mutsym zastanawialam ale w ostatecznosci kupie quinny buzza:-)

Fajnie, że tezWam się podobaja moje nowe nabytki :)

Co do Mutsy-to ma go moja koleżanka- duże pompowane koła, tylne koła skrętne.
Jest zadowolona.
Plusem jest to, że nosiedełko rozkłada sie całkiem na leżąco.

Ja tez mam zamiar kupić Mutsy Urban Rider z tylną skrętną osią, taki o jakim pisze Olica :tak: Mnie osobiście bardziej pasuje niż Mutsy 4 rider. Pozdrawiam!

Pościel cudna! ta w paseczki i jeszcze błękitna i ecri mi się podoba :-) a no i ja słyszałam, że minimum 2 komplety pościeli trzeba mieć

ten wózek jest fajny GONDOLA/SPACER CONECO V4 - WIELKA WYPRZEDAŻ !!!!! (688037415) - Aukcje internetowe Allegro chociaż czytałam raczej negatywne opinie o coneco, że są niewyprofilowane, źle się prowadzą

http://allegro.pl/item681014337_wozek_x_lander_xt_gondola_torba_x_bag_gratisy.html
Gawit
ktoś też mi mówił, że czytał jakieś nie korzystne opinie o tym wózku, ale uwierz mi w Oleśnicy co druga matka spaceruje z tym wózkiem, więc nie jest chyba tak zły, skoro ma taka popularność ;-):tak: i cena nie wysoka. A tak na prawdę to pewnie co druga z nas zamieni latem wielofunkcyjny wózek na spacerówkę, bo one są lżejsze i zgrabniejsze.

Dziewczyny kupiłam na allegro 2 komplety pościeli i jestem zakochana w tej w paski !!!!!

Nie lubię tych pościeli z misiami, zyrafami itd a na te co kupilam nie moge się napatrzeć :-) Ładne ?

ooo se wypatrzylam ta posciel i rozek chce taki w paski kupic!! :) cudowna Ola napisz koniecznie jak material i wogole jak dojdzie :)

a ja kupilam wozeczek przed wczoraj uzywany polroczny i polowe tanszy... zobaczymy co przyjdzie poczta hehe :)

wlasnie Ola jak przyjdzie posciel powiedz jaki to gatunek:-)a ja dzis dorwalam w ikei dla Mai oryginalny kolorek komody mammuta:-) i to za 249zl wiec o 100zl taniej niznormalnie:-)ciesze sie z tej komody jak dziecko hehe:-0:-)
Moja zdobyc:-)kolorki lepsze niz na zdjeiu i zdjecie robione po ciemku w garazu:-)

Załączniki

• 18072009(001).jpg
    18072009(001).jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 24
  • 18072009.jpg
    18072009.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Do góry