_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
madziek powiem Ci że te wózeczki nie są w moim typie tak za bardzo....
i ten musty też nie....
i ten musty też nie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem zdecydowana na ten wózek :-) Z pompowanymi kołami.Ola śliczna pościel, tak zaczynasz szaleć kochana ))
Co do wózków, ja zaczynam się przekonywać do wózka mutsy 4rider
Mutsy 4 Rider
Znacie ten wózek?
ja za to spotkalam sie z samymi pozytywnymi opiniami na temat x-landera xt:-)wiec moze te dziewczyny mialy pecha??tez chcialam kiedys tego x-landera:-)cena tez jest super:-)Wózek X-LANDER XT +GONDOLA+ TORBA X-BAG +GRATISY (681014337) - Aukcje internetowe Allegro a x-landery odradziły mi już 2 koleżanki. albo obie mają pecha do tych wózków, albo te wózki faktycznie felerne (ciężko się składają, krzywo jadą, jednej ciągle coś się dzieje z oponą ) aczkolwiek wizualnie bardzo mi się ten wózek podoba
Ola śliczna pościel, tak zaczynasz szaleć kochana ))
Co do wózków, ja zaczynam się przekonywać do wózka mutsy 4rider
Mutsy 4 Rider
Znacie ten wózek?
Pościel cudna! ta w paseczki i jeszcze błękitna i ecri mi się podoba :-) a no i ja słyszałam, że minimum 2 komplety pościeli trzeba mieć
ten wózek jest fajny GONDOLA/SPACER CONECO V4 - WIELKA WYPRZEDAŻ !!!!! (688037415) - Aukcje internetowe Allegro chociaż czytałam raczej negatywne opinie o coneco, że są niewyprofilowane, źle się prowadzą
http://allegro.pl/item681014337_wozek_x_lander_xt_gondola_torba_x_bag_gratisy.html
Gawit ktoś też mi mówił, że czytał jakieś nie korzystne opinie o tym wózku, ale uwierz mi w Oleśnicy co druga matka spaceruje z tym wózkiem, więc nie jest chyba tak zły, skoro ma taka popularność ;-) i cena nie wysoka. A tak na prawdę to pewnie co druga z nas zamieni latem wielofunkcyjny wózek na spacerówkę, bo one są lżejsze i zgrabniejsze.
Dziewczyny kupiłam na allegro 2 komplety pościeli i jestem zakochana w tej w paski !!!!!
Nie lubię tych pościeli z misiami, zyrafami itd a na te co kupilam nie moge się napatrzeć :-) Ładne ?