reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Przed odkryciem Mutsy myślałam o X-landerze XA, ale odpadł ponieważ spacerówka jest montowana tylko w jedną stronę i ciężko się prowadzi (facet w sklepie twierdził, że to kwestia nasmarowania). Coneco toledo ma moja kuzynka i strasznie żałuje, że poskąpiła kasy na wózek. Jedyne minusy jakie pamiętam, z tych które wymieniła, to , że gondola jest mała i płytka i że, torba po wózkiem jest podpięta zbyt blisko gondoli i trudno się do niej wkłada cokolwiek. Mnie nie spodobał się ten wózek z wyglądu więc nie słuchałam dokładnie co w nim jeszcze jest do kitu.
dzięki za info.... a masz może linka na tego mustę?? :-D
bo mi się tak do końca żaden z tych nie podoba... ale jak już mam któryś wybrać....to trzeb zobaczyć wszystkie ... u mnie cena nie gra roli... mogę kupić nawet za 3000 :-pbyle był ładny i dobry...
znalazłam jeszcze jeden...
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (679134751) - Aukcje internetowe Allegro

z ych pozostałych to napewno własnie odpada ten CONECO TOLEDO i COLETTO AUSTIN ,
ale jeszcze raz musimy z D obejrzeć wszystkie:tak:
z tych nowych i starych zostało nam 8 do wyboru...:-p zobaczymy co to będzie....

reklama
bo mi się tak do końca żaden z tych nie podoba... ale jak już mam któryś wybrać....to trzeb zobaczyć wszystkie ... u mnie cena nie gra roli... mogę kupić nawet za 3000 :-pbyle był ładny i dobry...
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (679134751) - Aukcje internetowe Allegro

z ych pozostałych to napewno własnie odpada ten CONECO TOLEDO i COLETTO AUSTIN ,
z tych nowych i starych zostało nam 8 do wyboru...:-p zobaczymy co to będzie....

Mutsy maja bardzo dobra opinie..i jezeli cena nie gra roli u ciebie to prosze to masz mutsy na allegro z reguly uzywane ale jest mnustwo sklepow internetowych ktoee sprzedaja mutsy nowe mutsy na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

mutsy | products | 4rider
Jeździłam nim trochę i jak dla mnie rewelacja. Prowadzi się świetnie- lekko, zwinnie, zwrotnie. Szybko się go składa. Gondola, fotelik, spacerówka montowane na stelażu błyskawicznie. Wykonanie i jakość całego wózka pierwsza klasa. Dla mnie atutem jest to, że można wszystko kupić osobno. Ja kupuję tylko stelaż i fotelik (głeboki wózek mam Silver Cross), a na wiosnę dokupię spacerówkę.

ten jest nawet nawet NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (679134751) - Aukcje internetowe Allegro :-)

kolezanka mysli o takim JANE NOMAD PRO + gondola/fotelik w jednym MATRIX (669000241) - Aukcje internetowe Allegro dla mnie jego wielkim plusem jest waga, tylko cena troszkę wyższa niż chcemy na wózek przeznaczyć no i wizualnie nie bardzo mi się podoba
c
no właśnie nam się tem Matrix chyba najbardziej spodobał....
ten od Twojej koleżanki też ciekawie wygląda.... trzeba ocenić jak mój love z pracy wróci;-)
a MUSTY tak szczerze jako spacerówka wygląda ciekawie ...
ale jako wózek z gondolą jakoś tak mi dziwnie sę na niego patrzy:sorry2: pokazę go jeszcze D.....

aha już wiem gdzie taki widziałam : ten JANE NOMAD PRO u nas w IE za 950e...:tak:
fajną ma opcję składania gondoli w fotelik samochodowy ale nie podobała mi się w nim rączka przy budzie.... :sorry2:
i kółka ma kauczukowe jak w łyżworolkach.. świetne są....:-)
i kolorek ten lepszy niż u nas ... bo nawet w katalogu mieli ciężki wybór....:sorry2:
zame borda czy granaty. albo dali pomarańcz z błękitem co się gryzło masakrycznie.... a zielony z czerwonym:baffled:

ale czy ta buda nie jest jakaś bardziej naciągnięta na tą rączkę??
http://www.allegro.pl/item679337381_jane_nomad_pro_capazo_pro_kolory_2008_wys_0zl.html
tyle że ma chamski kolor i nie ma gondoli z fotelikiem w jednym

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki!!!
Ja dziś dostałam od mamy rożek dla synka :tak: Kupiła go na targu za 19 zł, na allegro widziałam takie za 16 zł, ale do tego przesyłka prawie 10 zł, więc się nie opłaca, podoba mi się, a Wam? Cieszę się nim, bo jak patrze na niego to czuję, że ten czas zbliża się coraz bardziej:tak:

Jeśli chodzi o wózki, to Matrix jest bardzo fajny, nie drogi, a ja wózek chce kupić w cenie do 1000 zł, więc ten dodam do ulubionych:tak:
ten drugi jest za drogi, ale też superowo wygląda:tak: JANE NOMAD PRO + gondola/fotelik w jednym MATRIX (669000241) - Aukcje internetowe Allegro

Znalazłam ciekawe wypowiedzi odnośnie wózków. Osoba, która wypowiada się tak fachowo, chyba musi co nieco wiedzieć. Jest na dole ranking od najlepszych do najgorszych firm:

JAKI WYBRAĆ WÓZEK

Wiele z tych najlepszych to ofc dość drogie wózki (ok. 2000 zł), ale są też takie bardziej przystępne.

reklama
wiem ale muszę zapytać sprzedającego...
hehe czytam tą istę i może wstawię tutaj żeby było łatwiej..:

bebe confort
bebecar
quinny
jade
teutonia
inglesina
peg perego
knorr
długo, długo nic
icon_wink.gif

chicco
implast
abc
hauck

ale nie ma tu nic o wielu firmach które my znamy....

Ostatnia edycja:
Do góry