reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No właśnie za małe kółka też nie są dobre. Wózków, które mają skrętne i w miarę duże kółka jest bardzo mało. Jak na razie taki najbardziej przystępny wydaje mi się Jumper, ale faktycznie trzeba najpierw wypróbować. Ja na początku myślałam, że sobie po prostu wybiorę najładniejszy na Allegro (no i tak do 1200, bo więcej to ja kurczę za wózek nie dam, choćby nie wiem jak piękny), ale jak zaczęłam czytać mamusiowe fora to mi się trochę plany pokomplikowały, hehe.

normalnie moje typy :) z tym, że jednak jumper u mnie póki co wygrywa! z tych wszystkich wózków jako jedyny ma skrętne przednie koła i pompowane (nie wiem czy akurat ten, ale ja znalazłam aukcję z tymi wózkami + była parasolka na wyposażeniu) i tam było napisane o tych kołach. i ma też przekładaną rączkę tyłem bądź przodem do kierunku jazdy! poza tym, już kiedys pisałam, że miałam do czynienia z tym wózkiem i jeszcze bardziej mi się spodobał! koleżanka ma i bardzo go chwali. mnie jedynie martwi troszkę waga! jest dość ciężki, dlatego nadal szukam wózka, bo może znajdę coś podobnego, a jednak troszkę lżejszego

normalnie moje typy :) z tym, że jednak jumper u mnie póki co wygrywa! z tych wszystkich wózków jako jedyny ma skrętne przednie koła i pompowane (nie wiem czy akurat ten, ale ja znalazłam aukcję z tymi wózkami + była parasolka na wyposażeniu) i tam było napisane o tych kołach. i ma też przekładaną rączkę tyłem bądź przodem do kierunku jazdy! poza tym, już kiedys pisałam, że miałam do czynienia z tym wózkiem i jeszcze bardziej mi się spodobał! koleżanka ma i bardzo go chwali. mnie jedynie martwi troszkę waga! jest dość ciężki, dlatego nadal szukam wózka, bo może znajdę coś podobnego, a jednak troszkę lżejszego
z pompowanymi kołami wszystkie wózki są ciężkie, właś nie przez te koła. Bo jest różnica W TYM SAMYM WÓZKU z pompowanymi kołami i piankowymi :))

dokładnie....:tak: mamy jeszcze czas....
Helena... jak znajdę coś to dam linka... hiii i Ty mi też wysyłaj jak znajdziesz coś....

Ostatnia edycja:
reklama
Przed odkryciem Mutsy myślałam o X-landerze XA, ale odpadł ponieważ spacerówka jest montowana tylko w jedną stronę i ciężko się prowadzi (facet w sklepie twierdził, że to kwestia nasmarowania). Coneco toledo ma moja kuzynka i strasznie żałuje, że poskąpiła kasy na wózek. Jedyne minusy jakie pamiętam, z tych które wymieniła, to , że gondola jest mała i płytka i że, torba po wózkiem jest podpięta zbyt blisko gondoli i trudno się do niej wkłada cokolwiek. Mnie nie spodobał się ten wózek z wyglądu więc nie słuchałam dokładnie co w nim jeszcze jest do kitu.

Do góry