reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj :)

Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj :)

dziekuje za opinie..teraz napewno to przemysle bo po co wanienka tylko na miiesiąc....

Wszystkie te wózeczki są naprawdę świetne i pewnie brałabym je pod uwagę, gdyby nie to że nie mają skrętnych kółek przednich :-(Z tego co wszędzie piszą obeznane mamusie - skrętne kółka są wielką wygodą w prowadzeniu, zwłaszcza później, gdy dziecko staje się większe i przechodzimy na spacerówkę. Szkoda, że producenci powyższych wózków (zwłaszcza ostatniego) nie pomyśleli o tym, bo podobają mi się one bardziej niż te ze skrętnymi kółkami :( Ehhh, nigdy nie ma tak żeby było idealnie...

reklama
Do góry