reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
co do fotelika... jak kupisz cały zestaw czyli 3 w 1 tzn będzie łóżeczko z gondolą , spacerówka i fotelik to nie ma sensu kupować oddzielnie fotelika....a co myślicie o takim foteliku
Fotelik, nosidło 4BABY ~COLBY DELUXE~Kurier 0zł (678663567) - Aukcje internetowe Allegro
Matajkaa
Zaangażowana w BB
a ja znalazłam taka wanienkę, bardzo mi sie podoba ale musze przemysleć czy bedzie tez praktyczna bo troszke kosztuje....
FISHER PRICE J7813-C WANIENKA AKWARIUM +ZABAWKI (646140470) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehehhehe:-) no miałaś racje Twoja lista =moja (z tym ze ja dopiero ja tworze) :-) dzięuje
nie ma problemu..... twórz ... i wybierz najładniejszy z wszystkich.....
a ja tylko mogę się cieszyć że pomogłam.... hiiii....
co do fotelika... jak kupisz cały zestaw czyli 3 w 1 tzn będzie łóżeczko z gondolą , spacerówka i fotelik to nie ma sensu kupować oddzielnie fotelika....
tez w sumie tak myśle ale jeżeli nie dostane takiego zestawu to wole cos miec w zanadrzu
Kupiłam ta wanienkę dla Jakuba i szczerze odradzam... leżaczek fajny, ale zawsze ktoś musiał mi pomóc podtrzymać małego bo mimo iż było na maksa naciągnięte to dotykał pleckami odstającego siedziska i do tego musieliśmy zawsze kłaść pieluchę flanelową bo namoczony leżak szybko był zimny i dziecku to przeszkadzało... zabawki ani razu nie użyte... do tego jest bardzo mała że po miesiącu musieliśmy kupic zwykłą, którą mamy do dzisiaj
dziekuje za opinie..teraz napewno to przemysle bo po co wanienka tylko na miiesiąc....
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Ja myślałam nad czymś takim
GRACO QUATTRO TOUR DUO KOL.GABI KOLEKCJA 2009 (681854385) - Aukcje internetowe Allegro
GRACO QUATTRO TOUR DUO KOL.GABI KOLEKCJA 2009 (681854385) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystkie te wózeczki są naprawdę świetne i pewnie brałabym je pod uwagę, gdyby nie to że nie mają skrętnych kółek przednich :-(Z tego co wszędzie piszą obeznane mamusie - skrętne kółka są wielką wygodą w prowadzeniu, zwłaszcza później, gdy dziecko staje się większe i przechodzimy na spacerówkę. Szkoda, że producenci powyższych wózków (zwłaszcza ostatniego) nie pomyśleli o tym, bo podobają mi się one bardziej niż te ze skrętnymi kółkami Ehhh, nigdy nie ma tak żeby było idealnie...hehe jak już ten wstawiłaś to sama się przekonasz że mamy podobny gust ...
KING ACTIVE + FOTELIK + GRATIS !!! 32 KOLORY !!! (649443292) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro
BABY MERC WÓZEK TRAFIC+ KOŁA POMP. (673800324) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (679228496) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze ten
NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK - FULL OPCJA (680783838) - Aukcje internetowe Allegro
mówiłam o 5 a wstawiłam 6 bo ten jumper odrzuciłam z mojej listy ale może Tobie się spodoba ...
reklama
Matajkaa
Zaangażowana w BB
dziekuje za opinie..teraz napewno to przemysle bo po co wanienka tylko na miiesiąc....
U nas to był spontaniczny zakup tyle że płaciliśmy 260 zł a potem żałowaliśmy...