mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
porównałas do prania w szpitalu w 100st celcjuszaA gdzie ja napisałam że ciuszki piore w 100st????
dobra, nieważne
koniec tematu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
porównałas do prania w szpitalu w 100st celcjuszaA gdzie ja napisałam że ciuszki piore w 100st????
Nie będę rozwijac swojego posta o co mi chodziłokto skumał to dobrze, kto nie to też dobrze Tak na marginesie, pisanie z dużą ilością wykrzykników to jest KRZYK w postach.Miłego dnia wszystkim mamusiom życzę :-)porównałas do prania w szpitalu w 100st celcjusza
dobra, nieważne
koniec tematu
a u mnie od wczoraj juz wozio stoi w domciumusze tylko cyknac pare fotek i wkleic...tak sobie patrze na niego i ciesze sie jak glupi do sera...heheheno wkoncu to nie male pieniadze a ile musialam sie nagadac i przekonywac swojego Mtylko tak teraz mam popl na pol odcvzucia ze moglabym jeszcze poczekac bo ponoc kupujac wozek za wczasu cos sie tam zapeszaah...ten moj charakterek..nigdy nie dogodzisz;-)
Proszę bardzo :-) Chciałam zrobić zakupy na zimę, bo mam mało ciepłych śpioszków. Mam nadzieję, że trafiłam z rozmiarami. Bardzo się cieszę z tego niebieskiego śpiworka (czy co to jest) - jest z miękkiego polarku, myślę, że będzie idealny po kąpieli. Szkoda, że tylko jeden Do tego jeszcze wygrzebałam 4 kaftaniki i jedną bawelnianą czapeczkę dla noworodka. Jestem zadowolona z zakupów, ale myślałam, że się wykończę - jednak takie grzebanie to dla mnie zbyt duży wysiłek :-(
Ja tam się nie brzydzę i cieszę się, że mam jakąś alternatywę poza tradycyjnymi sklepami. Przynajmniej nie zbankrutuję na wyprawce dla bliźniaków.
I cieszę się bardzo, że są ludzie, którzy mają odmienne zdanie na ten temat, bo dzięki nim mamy ładny towar w ciucholandach :-)
No też żałuję, ze mnie tu wcześniej nie byłoAle burza mnie ominęła :-)