reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A ja się zastanawiam jaki kupi kombinezon na zimę tzn. Jaki rozmiar. Wiadomo nasze dzieci urodza się w listopadzie więc cała zima przed nami. 56 wiadomo odpada. Tylko czy 62 wystarczy aż do marca? Dzieci szybko rosną i zastanawiam sie czy nie 68, ale z kolei w listopadzie to dziecko się utopi w takim rozmiarze? Kilolek Ty masz synka chyba z listopada, jaki rozmiar kupowałaś?

Co do rozkow typowych to mialam 1szt, ale moja mam uszyla mi jeszcze 2 poszwy flanelowe w misie 80x80cm i do nich wstazki i ich uzywalam jako rozkow(do srodka wkladalam gruby kocyk) a teraz sloza jako poduchy:)

Spiworki swietna rzecz, ale moj maly ich nie cierpial! Moze dlatego, ze nie byl nauczony od malenkosci, tylko jak mila juz ok 5iesiecy to dostalam takie.

Do spania jak byl malutki ukladalam niunie w rozku i przykrywalam kolderka. Ale z rozka szybko wyrosl i posciel byla cala w uzyciu:)

Ceratke pod przescieradlo mialam i nie uzywalam. Zaczelam teraz jak moj synek ma prawie 3 lata!

Co kombinezonu na zime taz zastanawiam sie jaki rozmiar. Kupie chyba 62, bo 68 mam cienki(ale nie letni) po synku. Synek go nosil jeszcze w grudniu, wiec malenstwo spokojnie ponosi go w lutym:) Grubego nie potrzebuje, bo w wozeczku synek bedzie jezdzil w pierzowym beciku-lezac na nim i nim przykryty. Maciejek zawsze byl bardzo cieplutki:)

tez jestem ciakawa odnosnie kombinezonku - ja na razie mam spiworek ale nie wiem zbytnio gdzie i jak go stosowac jest grubszy ale nie taki wyjsciowy - kupilam 68, jak namowie mojego to wkleje zdjecia :) ale z nim to ciezka sprawa :)

sezon letni przed nami ale zakladam ze z garderoba gorna nie ma wiekszych problemow, boje sie co bedzie jesienia... czy cos juz macie? zastanawiam sie nad czyms takim, moze ktoras z Was kozystala z produktow tej Pani na allegro bo ciakawa jestem jakosci,,,

Śliczna tunika na każda okazje - kolory (678438707) - Aukcje internetowe Allegro

albo czy dokonalyscie moze zakupow od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

pozdrawiam goraco :)

tez jestem ciakawa odnosnie kombinezonku - ja na razie mam spiworek ale nie wiem zbytnio gdzie i jak go stosowac jest grubszy ale nie taki wyjsciowy - kupilam 68, jak namowie mojego to wkleje zdjecia :) ale z nim to ciezka sprawa :)

sezon letni przed nami ale zakladam ze z garderoba gorna nie ma wiekszych problemow, boje sie co bedzie jesienia... czy cos juz macie? zastanawiam sie nad czyms takim, moze ktoras z Was kozystala z produktow tej Pani na allegro bo ciakawa jestem jakosci,,,

Śliczna tunika na każda okazje - kolory (678438707) - Aukcje internetowe Allegro

albo czy dokonalyscie moze zakupow od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

pozdrawiam goraco :)

Na ta tunike ja tez mam chrapke i ja kupie, ale pod koniec lata:tak::-D:-D:-DBardzo mi sie podoba! Jezszce musze kupic jakies spodnie na jesien...

jeszcze cos takiego znalazlam :) STYLOWY KARDIGAN DLA MODNEJ MAMY - NOWOSC (673665720) - Aukcje internetowe Allegro spodnie za mna tez chodza... ale nie wiem jaki brzucho bede miec wiec na razie nawet o nich nie mysle :)
na razie moj bobas jakos nie polubil takich spodni z pasem szerokim prawie pod biust... zaczyna wtedy marudzic woli takie za pepek a co pozniej bedzie nie wiem :)

ja mam taki sweterek i mosze przyznac ze nie jest najlepiej wykonany no chyba ze mi sie trafil felerny model??

reklama
Do góry