katarzyna1983
Fanka BB :)
Kevinka a ten rozek na zdjeciu to jakis ocieplany jest? bo ja zazwyczaj widzialam takie tylko chyba bawelna obszyte....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez jestem ciakawa odnosnie kombinezonku - ja na razie mam spiworek ale nie wiem zbytnio gdzie i jak go stosowac jest grubszy ale nie taki wyjsciowy - kupilam 68, jak namowie mojego to wkleje zdjecia ale z nim to ciezka sprawa
sezon letni przed nami ale zakladam ze z garderoba gorna nie ma wiekszych problemow, boje sie co bedzie jesienia... czy cos juz macie? zastanawiam sie nad czyms takim, moze ktoras z Was kozystala z produktow tej Pani na allegro bo ciakawa jestem jakosci,,,
Śliczna tunika na każda okazje - kolory (678438707) - Aukcje internetowe Allegro
albo czy dokonalyscie moze zakupow od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam goraco
hihi to bedziemy moze razem w niej chodzic jak tez sie upreNa ta tunike ja tez mam chrapke i ja kupie, ale pod koniec lataBardzo mi sie podoba! Jezszce musze kupic jakies spodnie na jesien...
jeszcze cos takiego znalazlam STYLOWY KARDIGAN DLA MODNEJ MAMY - NOWOSC (673665720) - Aukcje internetowe Allegro spodnie za mna tez chodza... ale nie wiem jaki brzucho bede miec wiec na razie nawet o nich nie mysle
na razie moj bobas jakos nie polubil takich spodni z pasem szerokim prawie pod biust... zaczyna wtedy marudzic woli takie za pepek a co pozniej bedzie nie wiem
ja też się rozglądam za laktatorem, ale chyba kupie elektryczny i może być używany.W ramach miesięcznego limitu kupiłam laktator: MEGA OKAZJA-ZESTAW Laktator+3xButelkaTommee Tippee (671302544) - Aukcje internetowe Allegro Mam nadzieję, że bedzie potrzebny... :-)