reklama
widze ze wozki to temat numer jeden u nasto tak jakbysmy kupowaly auto;-)hihihi
jua dzis o 20.00 jade po swoj...zrobie zdjatka jutro to wkleje:-)
no czekamy czekamy:-)nie wiem czy wiesz ale ja tez na buzza poluje i juz mam obstawina gondolke do licytacji ale ona sie konczy dopiro w pon mam nadzieje ze wygram:-)
no czekamy czekamy:-)nie wiem czy wiesz ale ja tez na buzza poluje i juz mam obstawina gondolke do licytacji ale ona sie konczy dopiro w pon mam nadzieje ze wygram:-)
wiem wiem:-)szukalam dla ciebie tez tutaj...ale nowe bez gondolki sa dosc drogie i ostatnio cos linki poblokowali...jak masz ochote to poogladaj sobie na tej stronce quinny buzz...Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen
tam gdzie pisze delikatnymi literami u gory...wpisz "quinny buzz"i wyswietla ci sie wszystykie wozki uzywane i pare nowych....na samym dole potem bedziesz miala strony..by przewijac:-)moj jest na okolo 8 stronie jesli nowe wozki nie doszly...limonka..zdjecie zrobionew ogrodku:-)jakbys sobie cos znalazla to daj znac
a posrodku strony jest kwadrat taki z wozkami,ktore ogladalam-to moj jest ten jaskrawo zielony))
kilolek
podwójna listopadowa mama
jest. Tzn samo ściąganie nie jest ciężkkie, ale jak się to robi czesto albo długo to okropnie bola nadgarstki i mięśnie na wnętrzu dłoni.a jak z odciąganiem ręcznym pokarmu? Nie jest ciężko?
ja tez tak myślę, ale pewności nie mam. Jeśli sytuacja z pierwszego karmienia się powtórzy to na 100% kupię elektryczny, bo ręcznym strasznie się mordowalam, ale ja bardzo czesto ściągałam (co 2 godziny) tylko nie wiem jjaki byłby najlepszy, chodzi mi o model i markęfajny ten laktator:-)a mi sie zawsze wydawalo ze elektryczny jest lepszy i juz w sumie zglupialam:-(
R
rouż
Gość
I ja dzis zrobilam pierwszy, powazny zakup dla mojego Alanka! Kupilam Jumbopacka Pampersow rozmiar2, bo byly w dobrej cenie w Rossmanie Juz kiedys pislam, ze zamierzam zaopatrzyc sie w kilka paczek przed porodem, zawsze to pozniej mniej. Moj synus mnie namowil jak sprawdzalam cene: my potrzebujemy te pampersy dla naszego dzidziusia, musimy dzis je kupic. No i kupilismy
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja wyczytałam gdzieś że elektryczny może i jest lepszy pod tym względem że nie bolą tak jak mówi kilolek nadgarstki i wogóle żasdne mkięśnie
ale wiem że ręcznym sama sobie "wyciskasz" tak jak Ci pasuje a jak zaczyna boleć to możesz zwolnić tempo...
a w elektrycznyc podobno podłączasz się jak dojarkę.... i już ciągnie.... a jak bli to truno ciągnie sdalej chyba że wyłączysz...
więc nie jest takie też lepsze od tych ręcznych
jednak do końca nie wiem jak to działa bo nie korzystałam z takiego urządzenia....
ale wiem że ręcznym sama sobie "wyciskasz" tak jak Ci pasuje a jak zaczyna boleć to możesz zwolnić tempo...
a w elektrycznyc podobno podłączasz się jak dojarkę.... i już ciągnie.... a jak bli to truno ciągnie sdalej chyba że wyłączysz...
więc nie jest takie też lepsze od tych ręcznych
jednak do końca nie wiem jak to działa bo nie korzystałam z takiego urządzenia....
u nas juz buzzy potanialy i sa po ok 1280wiem wiem:-)szukalam dla ciebie tez tutaj...ale nowe bez gondolki sa dosc drogie i ostatnio cos linki poblokowali...jak masz ochote to poogladaj sobie na tej stronce quinny buzz...Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen
tam gdzie pisze delikatnymi literami u gory...wpisz "quinny buzz"i wyswietla ci sie wszystykie wozki uzywane i pare nowych....na samym dole potem bedziesz miala strony..by przewijac:-)moj jest na okolo 8 stronie jesli nowe wozki nie doszly...limonka..zdjecie zrobionew ogrodku:-)jakbys sobie cos znalazla to daj znac
a posrodku strony jest kwadrat taki z wozkami,ktore ogladalam-to moj jest ten jaskrawo zielony))
super ja tez zamiezam niedugo sie zaoatrywac w pampersy:-)a jedynki tez bedziesz kupowac??I ja dzis zrobilam pierwszy, powazny zakup dla mojego Alanka! Kupilam Jumbopacka Pampersow rozmiar2, bo byly w dobrej cenie w Rossmanie Juz kiedys pislam, ze zamierzam zaopatrzyc sie w kilka paczek przed porodem, zawsze to pozniej mniej. Moj synus mnie namowil jak sprawdzalam cene: my potrzebujemy te pampersy dla naszego dzidziusia, musimy dzis je kupic. No i kupilismy
no wlasnie jaki jest najepszy??jest. Tzn samo ściąganie nie jest ciężkkie, ale jak się to robi czesto albo długo to okropnie bola nadgarstki i mięśnie na wnętrzu dłoni.
ja tez tak myślę, ale pewności nie mam. Jeśli sytuacja z pierwszego karmienia się powtórzy to na 100% kupię elektryczny, bo ręcznym strasznie się mordowalam, ale ja bardzo czesto ściągałam (co 2 godziny) tylko nie wiem jjaki byłby najlepszy, chodzi mi o model i markę
laparada
Fanka BB :)
ja sie przychylam na ten philipsa jednak... generalnie caly "osprzet" raczej bede kupowac philipsa... buleteczki mają rekomendacje instytutu matki i dziecka, a smoczki są atykolkowe...
nie są też tanie (co zrozumiałe) ale na tym oszczędzać nie będę
nie są też tanie (co zrozumiałe) ale na tym oszczędzać nie będę
reklama
R
rouż
Gość
(...)super ja tez zamiezam niedugo sie zaoatrywac w pampersy:-)a jedynki tez bedziesz kupowac??(...)
Bede.
Moj synek jak sie urodzil to wazyl 3150g-byl drobny i dosc dlugo w jedynkach lezal. One sa do 5kg i male paczki bo 43szt-duzych nie widzialam. Planuje kupic minium 4, bo pamietam ze do szpitala wzielam 1paczke a taka paka to na okolo 3-4dni starczala. Fakt, ja czesto przewijalam, co 2godzinki, w nocy tez(bo maly nie spal dluzej niz 45minut przez pierszy tydzien-dwa).
Juz bym kupila ale nie bylo promocji tylko normalna cena, wiec stwierdzilam, ze zdaze potem, a trzeba brac to co daja taniej;-)
Co do laktatorow-mialam tradycyjny szklany i elektryczny i zadnego nie lubialam, a oba sie sprawdzaly. Ja elektryczny kupowalam za ok 120zl Tuffi(jakos tak). Mial 2 regulacjie ssania, ja na najwiekszej jechalam.