reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

wiecie co? ja kupiłam Martynie bezrękawnik, ale w ogóle nie mam pojęcie kiedy go jej zakładać :-( żeby nie było za zimno albo za ciepło? kurde no! młoda właściwie sama go sobie kupiła, a że kosztował 10 zł (nówka) to niech ma :-)najwyżej wezmę na działkę i tam młoda będzie w tym śmigać :-D
a no legginsy musze jej kupić, bo tylko w tym śmiga do przedszkola, a wczoraj wróciła z dziurą na kolanie więc czas zakupić nowe, bo pewnie stare wszystkie w końcu będą sie przecierać! jeszcze nie dała ich wyrzucić, bo "Aniusia mi zeszyje, bo ona ma maszyne" (o mojej mamie mówiła) więc wrzuciłam do pralki i może faktycznie mama jakąś łatkę naszyje więc będą na działkę! gdyby to nie były jej ulubione to bym wywaliła, ale to jej ukochane są :) a legginsy kupiłam tutaj http://allegro.pl/legginsy-dziewczece-bawelna-14-kolorow-roz104-i3039229741.html

Ostatnia edycja:
reklama
ale szalejecie z zakupami ;-)
martolinka super :tak:
Gosiu mój Kuba też nie nosi kapci więc kupuje ciągle te skarpety na skórzanych podeszwach i jest ok , ale zakupy super :tak:
kilolek moim bratanicom kupowałam takie duże głowy ze spinkami ,szczotkami ,wałkami ,kosmetykami do malowania i obie były zadowolone , bratanica D lubi koraliki i składa mase bransoletek , ewentualnie są też takie koraliki z kótych układa się różne wzory i potem się to zaprasowuje żelazkiem

moje kochane ja szukam prezentu dla dwuletniej dziewczynki! ma to być drewniana farma z figurkami! cena do 100 zł! weźcie cos polećcie, bo oszaleje! jak już jakąś znajdę na allegro to albo mnie ktoś przelicytuje albo jest za droga albo bez figurek zwierzątek :-( eh no! a mała właśnie ma fioła na punkcie zwierzątek więc wymyśliłyśmy z przyjaciółką, że jej to kupię! a no i musi mi się to w walizkę zmieścić bo na Majorkę muszę to ze sobą taszczyć :-D

Gosiulek Antek nosi teraz rozmiar 110 więc to 116 to tak z zapasem :tak:

Gawit ja bez bezrękawnika sobie małego nie wyobrażam:tak:mamy na każdy sezon. Po spód krótki rękaw , na to bluza , kamizelka i w cieplejsze dni bez:tak:kurtki śmigamy:tak:

Marta 116?
Aniu one nie są śliskie? Wiele razy miałam ochotę kupić takie ale nie mam wrażenie że są śliskie.

Nie są, Asia uczyła się między innymi w takich chodzić:tak:

Kiedyś uważałam że te kamizelki są do d... ale jednak są świetne! Sama mam dla siebie, dziewczyny też mają kilka. Ja zakładam właśnie jak Marta na bluzę lub na cienką kurtkę jak jeszcze jest zimno.

W tamtym roku kupiłam Kacprowi adidasy. Były za duże. Dzisiaj zajrzałam do szafy w przedpokoju i jakże się ucieszyłam gdy je zobaczyłam. Będą dobre. Przyszły dzisiaj też te co wczoraj kupiłam. troche za duże ale mam nadzieję ze będą dobre.
Patrzyłam czy są 28 ale dzisiaj już nie ma.Przyznać się która kupiła;-)

gosiu włsnie juz wczoraj nie było 28 ;p ja ich nie kupiłam bo włąsnie nie było :-D

Martolinka jak na 116 to jkies małe mają wymiary te ubranka ;p W takich to Marcel teraz śmiga nawet większych .........

A mi się wydaje że np. te bluzy to duże 116:tak:

Hehe a my dopiero w 104 ale spodnie to i na 92 dobre;-) Jak ostatnio zobaczyłam Antka to jest chyba głowę wyższy od Asi. Szok że to tylko 2 dni różnicy:szok:

reklama
dziunka my też 104 :-D a spodnie 98 :-D ogólnie Martynka jest malutka. jak patrzę na nią i inne dziewczynki z przedszkola to Martysia jest z tych najniższych choć jest dziewczynka mniejsza od niej. Martynka ma 96 cm wzrostu (mierzona wczoraj w sklepie przy takiej miarce na ścianie :-))

Do góry