reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Gosiu u mnie Kuba tylko takie nosi odkąd zaczął stawiać kroki i teraz Lenka też , wogóle się nie ślizgają , Kuba ma też takie w przedszkolu a oni często mają zajęcie (zabawy) na hali sportowej :tak:
mój Kuba jakoś szybko nie rośnie ale jeśli ma to po mojej rodzinie to śmiegnie pod koniec podstawówki ;-) , no i u mnie i u D nie ma niskich mężczyzn w rodzinie

reklama
gawit, ja mam taką farmę drewnianą ze zwierzątkami z Tesco chyba, ale bez walizki. No i te zwierzaki gumowe są. A może o taką kup: FARMA W WALIZCE ze zwierzątkami SMOBY klocki | Zabawki \ Edukacyjne Zabawki \ Inne ciekawe Zabawki \ Samochody i inne pojazdy zabawki dla dzieci w wieku od 18 miesięcy | Zabawki dla dzieci, klocki cobi, lalki, wózki dla dzieci plus zestaw zwierzaków plastikowych dodatkowych za 20 zł. Jest jeszcze taka farma z materiału z IKEA..

Co do rozmiarów to Ala chodzi jeszcze w bluzeczkach na 98 ale ciasne są, donaszamy je tylko. Żeby były wygodne musi być minimum 104, a w Lidlu lubuję już 110-116, troszkę za duże, ale ok. Spodnie też minimum 104. Buty trzewiki mam nadzieję jesienne jeszcze będa ok 25, na lato nie mam. Kurtka moze jeszcze 3 sezon posłuży przynajmniej na wiosnę.. A jak nie to mam bezrękawnik z Lidla i 2 ciepłe bluzy.

Ale generalnie dla Ali musze kupić bluzki, spódnizkę, legginsy, podkoszulki, rajstopy.. Dla Wojtka bodziaki, półśpiochy, rajstopy.. tylko jakoś do sklepu nie mogę dotrzeć.. dużo kupuję przez internet ale czasem chciałabym sobie zobaczyć.. :)

Ania chlopcy maja wlasnie to do siebie ze nagle wyskakuja w gore. Chrzesniak A w wieku 13 lat z jednego z mniejszych w klasie zmienil sie w najwyzszego. Jak ogladamy zdjecia to uwierzyc nie mozemy. jest koszykarzem, ma 16 lat i ponad 190 cm wzrostu.

Poszłam za waszym przykładem i pomierzyłam wiosenną odzierz i obuwie. Rezultat wręcz mnie zachwycił, bo musze kupić jedynie trampki dla Kuby i butki dla Zuzi w szalonym rozmiarze 17

Mama przyszła wczoraj kurtka i musiałam małemu rękawy zawinąć więc małe te rzeczy nie są. Zobaczymy jak dojdzie reszta:tak:
Antkowi chcę kupic jeszcze półbuty takie wiosenno-jesienne. Adidasy ma a trampki to pewnie jak już bedzie ciepło kupię.
Kilolek już kupujesz małej buciki? ja małej kupię dopiero jak zacznie chodzić a daleko nam do tego.;-)

Widzę ze robicie już wiosenne przymiarki ubrań i chyba czas sie za to zabrac bo wiosna już tuż tuż ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry