reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Cleo jak śmieciara? Spisuje się?
Gosiulek kurtałka fajowska...
Dziunka widzę, że też masz fajnego lumpka. Pewnie Jula zadowolona :)))

Ja za to ostatnio dostałam z pracy na dzień kobiet bona do Empiku i miałam wielki dylemat co kupić. Oczywiście dla mnie tam nic nie mam więc bon z lekką dopłatą poszedł na Konradosa. Zamówiłam:
E-edu, Mikrofon, zabawka interaktywna - Artyk za 50,99 zł | Zabawki empik.com
Alexander, Nawlekaj nie czekaj, gra zręcznościowa - Alexander za 27,99 zł | Zabawki empik.com
Aida dzieciom - Aida, Socha Małgorzata, Kot Tomasz, Pakosińska Katarzyna, Bosak Marcin, Pikuła Monika za 9,99 zł | Muzyka empik.com
Angielskie słówka - Opracowanie zbiorowe za | Książki empik.com

Zobaczymy czy trafiłam. Zamówiłam też na allegro chomika dla Konrada bo bardzo lubi się nim bawić u koleżanki. Kupiłam w fajnej ofercie takiego: ZHU ZHU PETS ZESTAW STARTOWY CHOMIK W ZESTAWIE!!! (3122901705) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mam nadzieję, że się sprawdzi :)))

reklama
Aza szął minął jak zawsze przy drogich zabawkach
:sorry2:
teraz chce z tej seri samochód do zamiatania ulicy...wiec zbiera do skarbonki...

wypatrzył rower z Zygzakiem i ma chrapkę...ja tez tylko te snieg i brak kasy mnie dobija:wściekła/y:

Czyli standard co do długości zainteresowania nową zabawka hehe... Ważne, że ma kolejny cel :))) Co do rowerek ato tez tak się powoli rozglądam ale myślę czy by jeszcze w tym roku na biegowym nie pośmigał a za rok kupić normalny. Zastanawiam się nad tym...

Igi nie chce na biegowym,lezy na balkonie w śniegu :-/ jak sie zrobiło tak cieplej wziełam mu na spacer i się meczył bo on chce pedałowac już...:-D

A Martyna leń jeden pedałować nie chce, więc zazdroszczę Cleo! śmiga za to bardzo chętnie na tym biegowym :-D więc w tym roku zostawiamy ten. na działce ma jeszcze takiego mini bmx ale , jak pisałam, nie padałuje, a ja nie zamierzam jej pchać, bo wiem , że to wynika z jej lenistwa a nie braku umiejętności, bo jak chce (np. jej ukochany kuzyn pedałuje) to ona z nim to robi, ale jak jest sama ze mną czy P to za chiny ludowe nie chce

matko moje dziecko to jest ździerca butów :szok: niecałe dwa miesiące temu (przed Majorką) kupowałam jej adidaski i dziś musiałayśmy jechać po nowe, bo tamte się nadają tylko do śmieci! :szok:no, ale dowiedziałam się, że kopie ziemię w ogródku przedszkolnym butem :szok:więc co się dziwić! teraz kupiłam jej czarne Kolekcja - Kids Wiosna/Lato 2013 takie jak te różowe pierwsze stojące na górze

reklama
Do góry