Wreszcie mniej więcej skończyliśmy pokoik dziecięcy. Brakuje jescze firanek, dywanika, regału i oczywiście łóżeczka ale reszta juz jest. Jak obiecałam cyknełam foty.
slizny pokoik:-)bardzo mi sie podoba:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wreszcie mniej więcej skończyliśmy pokoik dziecięcy. Brakuje jescze firanek, dywanika, regału i oczywiście łóżeczka ale reszta juz jest. Jak obiecałam cyknełam foty.
fajny ten wózeczek. Mi się najbbardziej podobają te w kwiatki :-)czesc kobietki,
nie jestem w stanie nadrobic co tam kupilysce moze potem uda mi sie popatrzec linki.
ja kupilam wozeczek. za pomoca mojej mamus udalo mi sie kupic wozek na allegro i sciagnac go do turcji. a kupilam ten: numer 7 KING ACTIVE + FOTELIK + GRATIS !!! 32 KOLORY !!! (649443292) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona, wozeczek masywny, piekne duze kola ktore na moja okolice sa super. wozeczek ma wszystkie dodatki tak jak napisali i cena jest bardzo przystepna na prawde sie oplaca ja sie zmiescilam w 1000 razem z przesylka do turcji wiec jestem bardzo szczesliwa.
bardzo ładny pokoikWreszcie mniej więcej skończyliśmy pokoik dziecięcy. Brakuje jescze firanek, dywanika, regału i oczywiście łóżeczka ale reszta juz jest. Jak obiecałam cyknełam foty.
Widzę, że masz taki gust jak ja. Wszystkie te wózeczki mam dodane do obserwowanych )) Jakby co to mam jeszcze dwa w obserwowanych: NOWOŚĆ! Wózek wielofunkcyjny+fotelik MAX LANSER (627565604) - Aukcje internetowe Allegro oraz 7w1 Murano BEBETTO - wózek głęboki dziecięcy (639764585) - Aukcje internetowe Allegro Może też Ci się spodobają...
Jeśli chodzi o łóżeczke turystyczne to ja też chcę turkusowe: Kojec Łóżeczko SUN WIBRACJA/LAMPKA HURT 6 KOLOR (627069650) - Aukcje internetowe Allegro
Aza fajny ten tako jumper.Gondolka wsuwana więc chyba mozna niunia nosić na ratyzałożyłam o tym oddzielny wątek i właśnie czegoś takiego szukam.Ładne ma kolory i wzorki.To łóżeczko tez mi się podoba. Zobaczymy... Jeszcze jest ciut czasu żeby się zastanowić... Co do wózków to mówiąc szczerze najbardziej chciałabym Tako Jumper X ale to zależy ile pieniażków uzbieramy i czy starczy nam na niego...
To jest akurat aukcja dodatkowo z parasolką i śpiworkiem, gdzie sam śpiworek kosztuje jakieś 100zł. Sam wózek 3w1 to jakieś 1850-1900zł. Ale mam nadzieję, że do listopada potanieją :-) Żeby tak chociaż z 1500zł byłoPiekny!!!,ale cena troche wysoka.Wsumie podobny wyglad maja te co dalam wczesniej linki i polowe praktycznie tansze.