reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

gdzieś doczytałam że ktoś kupił te worki próżniowe i jest zadowolony, kto to był???:-D Dajcie mi jakiś namiar bo ja też kupiłam ale ucieka z nich powietrze:-(

reklama
ja nie byłam zadowolona z worków próżniowych ;-):-D ale wydaje mi się że to aga4444 pisała
dziewczyny jeśli chodzi o buty to ja polecam porządne gumiaki z ociepleniem , Kubie kupiłam właśnie kolejną parę tylko rozmiar większe , można w nich chodzić do -24 stopni :tak:

Ania stopa nie poci się w nich? to jednak przecież guma , która "nie oddycha"
Anawawka musiałabym zobaczyć te buty na żywo , bo jak na razie nie bardzo mi się podobają

jezu ale kosmiczne te buty:-DAna kupujesz je??wygladaja jak gumiaki z ociepleniem:-D

tak na marginesie dzis odzywka i szampon timotei w Biedrze komplet 6,99 a w piatek za tydzien znowu mieso po 3 z groszami:-Da dalej nie wiem jakss pasta dzis chyba signal ...

Nie wiem czy kupię takie buty, bo dla Goni mam pełno, a Hanka ma różne odpały, jak jej się podobają to dostanie;-), lekkie to to , a jeśli ciepłe to niech i wygląda kosmicznie:-D:-D, małżon też się na takie napalił;-)

reklama
martolinka Kubie się wogóle nogi pocą ,ale nie zwróciłam uwagi czy po spacerze w tych butach jest bardziej noga spocona , napisze ci jak sprawdze ;-)
ana moim zdaniem fajne te buciki tylko troszkę krótką cholewkę mają , przynajmniej tak wyglądaja

Do góry