reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

gawit świetne te buty i kolor też extra :tak:
mi zostało tylko kupić młodemu jeszcze jeden kombinezon na zime i w sumie ma wszystko , bo liczę że buty bedą pasować z zeszłego roku (trochę za duże były) a kupiłam mu jeszcze ocieplane kalosze (u nas to podstawa o tej porze roku)
za to poluje na spodnie dla siebie ale trafić coś nie mogę

reklama
Aza no własnie wesżłam napisac ze jednak wszedzie

kurcze az w panike wpadłam jak was i wasze pzygotowania poczytalam. Zaraz jak A> przyjdzie wbijam sie na strych i szukam wszystkiego. Mam nadzieje ze nic dla chłopaków poza butami nie bede musiała kupowac.

gawit ja portki ortalionowe musze miec, bo moi wiecznie w sniiegu sie tarzają

Gosiulek jak jest coś okazyjnego to kobiety ustawiają się na pół godziny przed otwarciem Lidla w kolejce ;-)

Ja mam dzisiaj dobry dzień :-) odkryłam nowy lumpek i to mega na wypasie, ze wszystkim, łącznie ze szklankami, a ciuchy to przede wszystkim Next, George itd. Sprzedają na wagę, dzisiaj w jednym dziale było 15 zł/kg, a w drugim tylko 5 zł/kg. I kupiłam dla siebie nówka sweterek, jeansowe rurki dla Julki, sweter też dla niej gruby, szary, wełniany, na duże guziki, z kapturem - rewelacyjny, aż się dziwię że na wieszaku się uchował i czapkę na zimę dla Asi. Za wszystko całe 13 zł :-)
Za tydzień jedziemy z bratową ale już na kilka godzin porządnie pobuszować :-)

Później nakupowałam rodzinie masmixów i lechów cytrynowych w biedronce a w kauflandzie były tanie ziemniaki, cebula i marchew i też udało mi się upolować kilka worków:tak:

Teraz jedziemy to porozwozić :-)

Dziunka toś poszalała... Ja Ci powiem, że zastanawiam się na poważnie o otwarciu lumpka wraz z sąsiadką. Póki co myślimy nad miejscem i podowiadujemy się co i jak...

Powiem Ci ze u nas jest ich pełno, właściwie gdzie się nie ruszysz tam lump ;-) dużo też szybko się zamyka, bo jak na wejście brzydko pachnie czy o ciuchy nie dbają to nikt tam chodzić nie będzie. Ale jest kilka takich, nawet tych drogich (np.para używanych oryginalnych butów kosztuje np. 200zł, tylko potem 2 razy w tyg jest -50% więc ludzie i tak kupują) gdzie kolejki ustawiają się długo przed otwarciem i widać że to bardzo dochodowy interes:tak:

reklama
Kurcze dziunka fajnie masz z tym lumpkiem. U nas taka drozyzna, ze szkoda gadac w dodatku nic atrakcyjnego. Moze nas wszystkie obkupisz? :-);-)

ściągnełam zimówki ze strychu. Michał ma az nadto. 3 kombinezony w tym jeden baardzo gruby, nie wiem czy skozysta, bo Kuba ani razu nie zalozył. A Kuba ma ciepłe spodnie na styk i jedna kurtke. Musze mu jeszcze jakas dokupic.

gawit a jaka chcesz sukienke kupic?
Powiem Ci ze ja na nasze gabarty to tylko z C&A i u Doroty Perkins widziałam.

Do góry