reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My na zimę też jesteśmy gotowe. Mam jednak nadzieje ze tak szybko nie przyjdzie ;-) Kozaki mamy, kurtkę i płaszczyk też, kombinezony rownież. Dokupię jedynie rekawiczki ;-) Jeny dopiero lato się skończyło :-):szok:

Dziunka ale zaszalałaś ;-)

reklama
Fajnie mieć takiego lumpa:-)
Dziunka ale największy numer czyli 27 który w ogóle był w ofercie był za mały

No to ma dużą nóżkę Twój synek:tak:

Kurcze dziunka fajnie masz z tym lumpkiem. U nas taka drozyzna, ze szkoda gadac w dodatku nic atrakcyjnego. Moze nas wszystkie obkupisz? :-);-)

Wyobraziłam sobie jak wszystkie z bb wpadamy do lumpa :-D:-D:-D

Ilona no to widzę że jesteście przygotowane na maksa! Ja w końcu muszę się wziąć za wielką szafę i zobaczyć co mam dla Asi po Julce a co trzeba kupić...

u nas był taki fajny lumpek ale do czasu. Panie poczuły kasę i coraz więcej było towarów z tzw . czerwoną metką , takich które przecenie nie podlegały. Jak miałam płacić 30 zł za sweter używany to wolę poczekac na wyprzedaże w HM i mam nówki

Aza masz już na oku jakąs hurtownie?

hej. jesli rozglądacie sie za butami zimowymi to w ccc są teraz wyprzedaże zeszłorocznych kolekcji. Buty są po 49,99. Kolorów duzo brązowo-pomaranczowe, czarno-czerwone, grafitowo-żółte, granatowe - jesli chodzi o chłopców. W rozmiarach też jest co wybierac. Niestety nigdzie nie umiem tych butów znaleść na necie ;/
jeden fason to takie http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/302505 a tych co skusiłam sie dla marcela nie znalazłam jeszcze ;/ one bardziej w typie sniegowców - ta podeszwa bardziej obudowana. u nas byly jeszcze takie: http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/302016

Ostatnia edycja:
pewnie na tyc wszystkich jak i na naszych za ta cene są to syntetyczno-materiałowe. Ale powiem ci ze skusiły mnie bo wygladaja solidnie te nasze. Ze tez nie umiem ich znaleźć ;/;/;/ Jezyk przyszyty, dosc elastyczne [marcel od razu w nich biegał - ale on i w szpilkach potrafi :sorry2:], podeszwa fajna profilowana, gruba w srodku kożuszek. Zobaczymy ..... Nie jest to but za 140 zł ale mam nadzieje ze na tyle da rade.

Ja z zimowych w CCC nigdy nie byłam zadowolona, wszystkie się Julce rozpadały nim na dobre zima się rozkręciła. Ale mama w zeszłym roku kupiła dla Miłosza i wytrzymały bez problemu całą zimę:tak: Może te dla chłopców lepsze albo Julka ma coś z nogami ;-) ja ze swoich zimowych z ccc też jestem zadowolona.
Ostatnią zimę Julia przeszła w zimówkach z Comes za całe 29,99zł i do teraz wyglądają jak nówki. Ani nie przemakały, ani zimno w nich nie było:tak:

reklama
Do góry